12 / 05 / 2024

ELLE DECOR International Design Awards

ELLE DECOR International Design Awards

Kale’nin doğal taş koleksiyonu Stone & More, Elle Decoration Uluslararası Tasarım Yarışması’nda (EDIDA) ödüle layık görüldü...

Sepro Decor İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sepro Decor İnşaat Limited Şirketi bugün Silivri'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Esmaeıl Safrolfozalaye ve Nase Lahroudı ortaklığında kuruldu.

Citroen C3 ELLE ne kadar oldu? İşte Citroen C3 ELLE Mayıs ayı fiyat listesi

Geçtiğimiz ay Türkiye'de ilk kez satışa çıkan Citroen C3 ELLE'nin fiyatı ne durumda? Citroen C3 ELLE 2023 fiyatı ne kadar, kaç TL? Citroen C3 ELLE'ye zam geldi mi?   İşte Citroen C3 ELLE Mayıs ayı fiyat listesi...

Citroen C3 ELLE sonunda Türkiye'de satışa çıktı! Hem de sürpriz bir fiyatla

Uzun bir süredir Türkiye'ye gelmesi beklenen Citroen C3 ELLE nihayet ülkemizde satışa çıktı. Peki Citroen  C3 ELLE kaç TL'den satılacak? Teknik özellikleri neler? İşte Citroen C3 ELLE’nin özellikleri ve Türkiye satış fiyatı...

Decor Yapısan Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Decor Yapısan Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de Ersin Bulut tarafından kuruldu.

Decor Dizayn Mimarlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Decor Dizayn Mimarlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Güngören’de 600 bin TL sermaye bedeli ile Şahmar Bahçeli tarafından kuruldu.

Joan Smalls, Miami’deki evinin kapılarını Elle Decor dergisine açtı!

Victoria’s Secret modeli Joan Smalls Miami’deki evinind ekorasyonda ilhamı Moschino markası ve Jeremy Scott’tan aldığını söyledi.

Ece Dağıstan Say ve Fazıl Say ayrı evlerde yaşıyor!

Fazıl Say ile evlenen Piyanist Ece Dağıstan Say, Nişantaşı'ndaki dairesinin kapılarını Elle Decor Dergisi'ne açtı. Ece Dağıstan Say, Fazıl Say ile aynı mahallelerde ayrı evlerde yaşadıklarını söyledi.

Decor Yapım Ve İnşaat Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Decor Yapım Ve İnşaat Sanayi Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Bulut tarafından kuruldu. 

Elle Shoes yurtdışında 10 mağaza açmayı hedefliyor!

Şu anda yurtiçinde ve yurtdışında 58 mağazası olan ayakkabı markası Elle Shoes, yurtdışında 10 mağaza açmayı hedefliyor...

Elle 20 mağaza açıp 150 milyon lira ciro yapacak!

2018’i 150 milyon liralık ciroyla kapatmayı hedeflediklerini dile getiren Elle Yönetim Kurulu Üyesi Akar, “20 mağazanın yanı sıra online sitemizi yurtdışına açacağız” şeklinde açıklama yaptı. 

Dream Qualıty Decor İnşaat Emlak Turizm Reklam İthalat İhracat Ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dream Qualıty Decor İnşaat Emlak Turizm Reklam İthalat İhracat Ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Dana Saedd Alı tarafından kuruldu. 

Şirin Ediger Levent'teki evini ELLE Decoration dergisine açtı!

Reklam sektörünün öncü isimlerinden Şirin Ediger, kızı İstanbul’la yaşadığı evinin kapılarını ELLE Decoration dergisine açtı.

Zeynep Tosun Gölköy'deki evinin kapısını Hello Decor Dergisi'ne açtı!

Modacı Zeynep Tosun annesi Gülseli Çoşkuner ile yazılarını geçirdiği Bodrum Gölköy'deki evlerinin kapısını Hello Decor Dergisi'ne açtı. 3 katlı villanın tadilatını Zeynep Tosun'un babası, mimar Çetin Tosun yapmış.

ELLE DECOR International Design Awards Haberi

ELLE DECOR International Design Awards

Her yıl 27 ülkede yayınlanan ELLE DECORATION dergilerinin editörleri tarafından yapılan oylama ile belirlenen EDIDA (ELLE DECOR International Design Awards) ödüllerinin 2012 yılı sahipleri belirlendi.


Banyo ürünlerinde uyum ve estetiği bir arada sunan Kale, doğal taş koleksiyonu Stone & More ile, Elle Decoration Dergisi’nin düzenlediği uluslararası EDIDA tasarım yarışmasında ödül kazandı. Kale, Endüstri ürünleri tasarımcısı Şule Koç ile yaptığı işbirliği sonucunda  hayata geçirdiği Stone & More koleksiyonuyla, “Duvar Kaplamaları” kategorisinde birinci olurken, Şule Koç ödülünü, Elle Decor Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Ebru Kılıç’ın elinden aldı. 

Stone&More aldığı ödül ile, Elle Decoration’ın yayınlandığı ülkelerde düzenlenen ve organizasyonun,  Milano Tasarım Haftası kapsamında düzenlenecek olan uluslararası ayağında da ülkemizi temsil edecek.


Kale, doğal taşı kullanıcıyla buluşturdu


Doğal taşı, yenilikçi bir yaklaşımla günümüz kullanıcısıyla tekrar buluşturmayı  hedefleyen...