04 / 05 / 2024

elmadağ deprem 2015

elmadağ deprem 2015

Ankara'nın Elmadağ ilçesinde 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi Başkanlığı'nın verilerine göre; deprem saat 23.41'de Elmadağ ilçesinde meydana geldi.

Türkiye deprem haritası 2015!

Deprem haritası, dünya üzerinde ülke ülke, şehir şehir ve bölge bölge, deprem riskinin gösterildiği harita oluyor. Deprem haritasına göre ülkemizde beş farklı deprem bölgemiz bulunuyor. İşte Türkiye deprem haritası 2015...

Türkiye deprem bölgeleri dereceleri!

Şehir şehir ve bölge bölge, deprem riskinin gösterildiği harita deprem haritası olarak ifade ediliyor. Deprem haritasına göre ülkemizde beş farklı deprem bölgemiz bulunuyor. İşte Türkiye deprem bölgeleri dereceleri 2015..

Deprem sigortası fiyatları 2015!

DASK, Zorunlu Deprem Sigortası ile depremin ve deprem sonucu meydana gelen yangın, infilak, tsunami ve yer kaymasının doğrudan neden olacağı maddi zararları karşılıyor. Peki, deprem sigortası fiyatları 2015 ne kadar?

2015 yılında DASK ne kadar?

Mesken ve işyerleri için yapılması zorunlu olan sigorta DASK deprem sigortası olarak karşımıza çıkıyor. DASK sigortası senelik olarak yapılıyor. Peki, 2015 yılında DASK ne kadar?

Ankara'da 3.2 büyüklüğünde deprem!

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan (AFAD) yapılan açıklamaya göre, saat 23.55'te Ankara Elmadağ merkezli 3.2 şiddetinde deprem meydana geldi.

5. Uluslararası Deprem Sempozyumu başlıyor!

Kocaeli Üniversitesi (KOÜ), Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Valiliği tarafından organize edilen 5. Uluslararası Deprem Sempozyumu 2015, 10-12 Haziran tarihleri arasında Başiskele The Ness Hotel’de yapılacak.

2015'te Türkiye'de kentsel dönüşüme kira yardımı ne kadar oldu?

2015 yılında Türkiye genelinde kentsel dönüşüm kapsamında yapılan kira yardımları 455 lira ile 735 lira arasında değişiyor." Başta İstanbul olmak üzere tüm Türkiye'yi tehdit eden deprem nedeniyle kentsel dönüşüm büyük önem kazandı.

Ankara'da 4 büyüklüğünde deprem!

Ankara'nın Elmadağ ilçesinde 4,0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sarsıntı, Ankara merkezde ve ilçelerinde de hissedildi.

Ankara Elmadağ'da 3,9 büyüklüğünde deprem!

Ankara'nın Elmadağ ilçesinde 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi Başkanlığı'nın verilerine göre; deprem saat 23.41'de Elmadağ ilçesinde meydana geldi.

Başakşehir Deprem Konutları'nı Nas İnşaat mı Kiptaş mı dönüştürecek?

Başakşehir Deprem Konutları'nın yıkılıp, yeniden yapılması için Nas İnşaat'ın teklif sunma toplantısı 26 Nisan 2015 Pazar günü gerçekleştirilecekti. Ancak Deprem Konutları için toplantı yapılamadı.

Kentsel dönüşümde 2015'in kira yardım miktarı ne kadar?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın kentsel dönüşüm kapsamında, 2015'te yapacağı kira yardımının miktarı henüz belirlenmedi. Büyük bir deprem riski taşıyan Türkiye'de kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

DASK fiyatları 2015!

Zorunlu deprem sigortası ya da diğer ifadeyle DASK, yaptırılması mecburi bir sigorta türü olarak karşımıza çıkıyor. DASK fiyatları her yıl yeniden belirleniyor. İşte, DASK fiyatları 2015!

Zorunlu deprem sigortası ne kadar 2015!

Zorunlu deprem sigortası genel anlamda, belediye sınırları içinde kalan meskenlere yönelik olarak oluşturulan bir sigorta sistemi olarak tanımlanıyor. Peki, zorunlu deprem sigortası ne kadar 2015!

elmadağ deprem 2015 Haberi

elmadağ deprem 2015

Ankara'nın Elmadağ ilçesinde 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi Başkanlığı'nın verilerine göre; deprem saat 23.41'de Elmadağ ilçesinde meydana geldi. Yerin 5.51 kilometre derinliğinde gerçekleşen deprem, çevre yerleşim bölgelerinde de...