03 / 05 / 2024

Elmadağ projeelri

Elmadağ projeelri

Elmadağ'da kentsel dönüşüm başlıyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Elmadağ belediyesi yarın imzalayacakları protokol ile 2 Bin 772 konutun dönüşümüne başlıyor. Bölgede yapılacak dönüşüm diğerlerinden farklı olacak.

Elmadağ'da şiddetli fırtına apartman çatısını uçurdu!

Elmadağ'da şiddetli fırtına apartman çatısını uçurdu. Tatlıca Mahallesi'nde bir apartmanın çatısı, akşam çıkan şiddetli fırtına sebebiyle yola uçtu. Çatı yoldaki bir aracın üzerine düşerek hasara neden oldu.

Ankara'ya yeni tren hattı müjdesi! Bakan Uraloğlu resmen açıkladı: Seferler yarın başlıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Abdulkadir Uraloğlu yaptığı açıklamada Ankara-Elmadağ Bölgesel Tren seferlerini 21 Mart'ta başlatacaklarını müjdeledi. Söz konusu seferler günde 6 sefer olarak yapılacak.

Elmadağı Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Elmadağı Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli'de 17 milyon 182 bin 900 TL sermaye bedeli ile Mahmut Alper Tuğsuz ve Mehmet Yılmaz ortaklığında kuruldu.

SGK, Ankara'daki 3 arsayı KDV'den muaf satışa sundu: İhalesi 5 Ekim'de! 

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı, Ankara ili, Elmadağ, Kahramankazan ve Polatlı ilçelerinde yer alan 3 adet arsayı satıyor. Peki SGK'nın başkentte satışa sunduğu arsaların fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

İşte üretici ile market arasında en fazla fiyat farkı olan ürünler! TZOB Başkanı Bayraktar açıkladı!

Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, şubatta üretici ile market arasında en fazla fiyat farkının yüzde 251,6 ile elmada görüldüğünü söyledi. Bayraktar, markette 41 ürünün 31’inde fiyat artışı, 10’unda ise azalış olduğunu belirtti.

Ürünlerdeki Yüzde 248’lik fiyat farkı vatandaşları sinirden küplere bindirdi! Sonunda bunu da gördük!

Marketlerde 42 ürünün 36'sında fiyat artışı, 6'sında ise fiyat düşüşü oldu. Üretici ile market arasındaki en fazla fiyat farkı ise yüzde 248,4 oranıyla elmada görüldü. İşte detaylar...

Ulus Emlak Müdürlüğü Ankara'da 54 adet gayrimenkul satacak! 8 adet taşınmaz kiralayacak!

Ulus Emlak Müdürlüğü tarafından Ankara ili, Kalecik, Altındağ ve Elmadağ'da yer alan 54 adet gayrimenkul satılacak ve 8 adet taşınmaz da kiraya verilecek. İşte o ilan...

Ankara'da iş arayanlar dikkat! İlanı İŞKUR duyurdu

İş ve İşçi Bulma Kurumu'ndan (İŞKUR) yapılan açıklamada Ankara Elmadağ SYDV'ye geçici olarak yedi temizlik işçisi alacağı duyuruldu. Açıklamada son başvuru tarihinin 19 Nisan 2022 olduğu belirtildi.

Elmadağ Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elmadağ Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 2 milyon TL sermaye bedeli ile  Osman Arıtürk ve Ramazan Arıtürk tarafından kuruldu.

Ankara Elmadağ için acele kamulaştırma kararı!

Ankara ili, Elmadağ ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

TOKİ'den Ankara'ya 413 yeni konut!

Türkiye'nin 81 ilinde yeni konut projeleri hayata geçiren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Elmadağ projesi için de düğmeye bastı.

TOKİ Ankara Elmadağ projesi için düğmeye bastı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Elmadağ projesinin ihalesini 13 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Elmadağ'a yapılması planlanan spor tesisleri meclis gündeminde!

Ankara'nın Elmadağ ilçesine yapılması planlanan spor tesisleri meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Oral, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ankara Elmadağ'daki kentsel dönüşüm projelerinin akıbeti mecliste!

Ankara'nın Elmadağ ilçesinde Yenice, Yenidoğan ve Yenipınar mahallelerinde planlanan kentsel dönüşüm projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Oral, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Elmadağ projeelri Haberi

Elmadağ projeelri

Dönüşüm projesinde hak sahiplerinin yaşadıkları evlerinden çıkmadan konut inşaatlarının başlaması ile kira yardımı yükü hafifletilecek. Hak sahiplerinin %50 ‘si ilk konutlarını borçsuz alabilecek.


Toplam 71,5 hektar alanda 2 Bin 772 konutun dönüşümünü sağlayacak projenin imzaları yarın atılıyor.


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Elmadağ Belediyesi yarın atacakları imza ile dönüşüme start verecek.


1239 hak sahibinin bulunduğu bölgede yerinde dönüşüm ilkesi uygulanacak. Proje 8 yılda tamamlanacak.


Bölgeye yapılacak konutlarda tasarım yapılırken aile büyüklükleri ve mevcut konut büyüklükleri dikkate alındı.


Konut yükseklikleri ve yoğunlukları merkezden -üst kotlardan alt kotlara doğru vadi boyunca devam eden peyzajla beraber azalarak devam edecek ve yükseklikleri 2 kattan başlayarak 8 kata kadar yükselecek.


Sosyal donatı alanları, Sağlık tesisleri, Spor tesisleri, camileri, kültürel tesisleri ile dönüşüm alanı Elmadağ ilçesinin odağı, incisi olacak. Ayrıca ticari...