04 / 05 / 2024

Elmestree House Estate nerede

Elmestree House Estate nerede

Highgrove şeklinde bilinen, Prince Charles'ın Gloucestershire evini çevreleyen 117 dönümlük ev 10.1 milyon dolara satılıyor...

Seven House Real Estate Gayrimenkul Danışmanlığı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seven House Real Estate Gayrimenkul Danışmanlığı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yusuf Elbeyli tarafından kuruldu.

Vip House Real Estate Emlak İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Vip House Real Estate Emlak İnşaat Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nurettin Bayazit ve Sercan Kahyaoğlu ortaklığında kuruldu.

Elmestree House Estate, 10.1 milyon dolara satılıyor!

Highgrove şeklinde bilinen, Prince Charles'ın Gloucestershire evini çevreleyen 117 dönümlük ev 10.1 milyon dolara satılıyor...

House Pusula Real Estate Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

House Pusula Real Estate Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aysel Beyter, Engin Can ve Seher Selimoğlu ortaklığında kuruldu.

The House Residence Bomonti ödeme planı!

The House Residence Bomonti ödeme planı haberimizin içinde yer alıyor. The House Residence'ta;The Residence Lounge, The Dining Room, The Cafe, The Club Fitness, The Club Office, The Garden Terrace, The Services alanları yer alıyor.

Bomonti The House Residence'ın tanıtım filmi Portekiz'de çekildi!

ABD, Rusya ve NATO için yurtdışında yaptığı projelerle uluslararası arenada tanınan Yenigün İnşaat'ın, İstanbul'daki son yatırımı The House Residence Bomonti'nin tanıtım filmi Portekizli yönetmen Agostinho Marques tarafından çekildi.

The House Residence Bomonti'nin tanıtım filmi Portekiz'de çekildi!

ABD, Rusya ve NATO için yurtdışında yaptığı projelerle uluslararası arenada tanınan Yenigün İnşaat'ın, İstanbul'daki son yatırımı The House Residence Bomonti'nin tanıtım filmi Portekizli yönetmen Agostinho Marques tarafından çekildi.

The House Residence Bomonti adres!

The House Residence Bomonti adres bilgisi haberimizin içinde yer alıyor.Projede; The House Hotel, The Residence Lounge, The Dining Room, The Cafe, The Club Fitness, The Club Office, The Garden Terrace, The Services alanları yer alıyor.

Bomonti The House Residence fiyatları!

İstanbul Avrupa Yakası Şişli Bomonti'de inşa edilen ve Bomonti The House Residence fiyatları metrekare bazında şekilleniyor. Bomonti The House Residence fiyatları metrekaresi 4 bin 500 dolardan başlıyor.

The House Residence Bomonti projesi!

The House Residence Bomonti projesinde konutların ortalama metrekare birim fiyatı 4 bin 500 dolar olarak belirlendi. The House Residence Bomonti projesi Mayıs 2016'da teslim ediliyor...

Bomonti The House Residence!

Bomonti The House Residence projesinde; The House Hotel, The Residence Lounge, The Dining Room, The Cafe, The Club Fitness, The Club Office, The Garden Terrace, The Services alanları yer alıyor.

The House Residence projesinin tanıtım filmi çekildi!

ABD, Rusya ve NATO iç iıı yurt dışında yaptığı projelerle uluslararası arenada tanınan Yeni gün İnşaat'm, The House Grubuyla hayata geçirmeye hazırlandığı The House Residence Bomonti'nin ilk tamtam filmi Portekiz'de çekildi.

Emi Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Emi Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi, Stephan Henry Brunner tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 4 Temmuz'da Şişli, Merkez Mahallesi, Hasat Sokak'ta kuruldu.

Elmestree House Estate nerede Haberi

Elmestree House Estate nerede

Highgrove şeklinde bilinen, Prince Charles'ın Gloucestershire evini çevreleyen 117 dönümlük bir gayrimenkul, 10.1 milyon dolara satışa sunuldu. 

Sözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre; 1844 yılında Elizabethan tarzında inşa edilen Elmestree House Estate, 1949’dan beri ilk defa satışa sunuldu. Londra merkezli emlak danışmanlık şirketi Strutt - Parker’dan Matthew Sudlow, konuya ilişkin açıklamasında “Elmestree gibi ailelere ait mülkler nadiren piyasaya çıkıyor ve bu mülk ayrıca çok özel. Mimari olarak Elmestree kadar dokunulmamış, birçok orijinal özelliğini korumaya devam eden bir ev bulmak oldukça zor” diye konuştu. 

Ev, heybetli ahşap çift ön kapılara, cam kubbeli geniş bir merpene, karmaşık kornişlere ve taş zemine sahip. 11 yatak odasının yer aldığı gayrimenkulün ayrıca müstakil üç yatak odalı ek binası da evin arkasında; bitişik şekilde konumlanıyor.Küçük bir...