30 / 04 / 2024

Elmoatazbellah Hamdy Sayed Ahmed

Elmoatazbellah Hamdy Sayed Ahmed

Tera Emlak Lojistik İnşaat Tekstil Turizm İmalat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Elmoatazbellah Hamdy Sayed Ahmed, Yasmeen M.Ahmed Sobhey Alkashef tarafından kuruldu

Prıme Park Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Prıme Park Mühendislik Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Sayed Hamıdreza Fatehı tarafından kuruldu.

Ufuk Saray İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ufuk Saray İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hany Saeed A Othman ile Sayed Mohamed S Sallam ortaklığında kuruldu. 

Jannat Enterprıses Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jannat Enterprıses Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Saeed Chand Sayed ve Shujauddın ortaklığında kuruldu.

Trust Fx Gayrimenkul Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trust Fx Gayrimenkul Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmad Shahrour ve Zeına Al Sayed Rachıd Al K ortaklığında kuruldu.

Arad Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Arad Yapı Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta Mustafa Aksoy, İmdat Kiş ve Sayed Morıd Kaderı ortaklığında kuruldu.

Memaar Turkey Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Memaar Turkey Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Ahmed Gamal Sayed Fahım Ibrahım, Khaled Mohamed Mazen Mohamed, Mohamed Lemıne Ely Salem ve Shaımaa Mansour Mohamed Bayomy ortaklığında kuruldu.

Optımpark İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Optımpark İnşaat Limited Şirketi Kağıthane'de Sayed Hamıdreza Fatehı ve Sayed Mahmoud Khalıfeh Soltanı ortaklığında kuruldu.

Birer Emlak Yatırım Danışmanlığı Ve Proje Pazarlama İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birer Emlak Yatırım Danışmanlığı Ve Proje Pazarlama İnşaat Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Abdul Jalıl Sayed Ghafoor ve M. Nnad M.M.Y.M. ortaklığında kuruldu.

Si Group Mimarlık Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Si Group Mimarlık Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Iman Al Sebaıe ve Isra Al Sayed ortaklığında kuruldu.

Sun Business Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sun Business Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  150  bin TL sermaye bedeli  ile Nasır Javed Ahmad Sayed Adel Shah Alawı Ubaıdullah ve Zarawar Rahımı tarafından kuruldu.

Go To İstanbul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Go To İstanbul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta   500 bin TL sermaye bedeli ile Alı Chaychızadeh Ve Sayed Maqsood MahmoodI tarafından kuruldu.

Turkısh Gate Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turkısh Gate Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed M.F.M. ve Sara Sayed A.M. ortaklığında kuruldu.

Alpha One Group Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Alpha One Group Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sayed Nabı Hashımı tarafından kuruldu.

Elmoatazbellah Hamdy Sayed Ahmed Haberi

Elmoatazbellah Hamdy Sayed Ahmed


Tera Emlak Lojistik İnşaat Tekstil Turizm İmalat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Elmoatazbellah Hamdy Sayed Ahmed, Yasmeen M.Ahmed Sobhey Alkashef  tarafından 20 bin liralık sermaye ile 3 Temmuz'da kuruldu. Tera Emlak Lojistik İnşaat Tekstil Turizm İmalat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü gayrimenkul almak satmak ve komisyonculuğunu yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Tera Emlak Lojistik İnşaat Tekstil Turizm İmalat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Avcılar, Merkez Mahallesi, Reşitpaşa Caddesi, Özgüler Sokak,...