04 / 05 / 2024

Elşan İbrahimov istanbul restoran

Elşan İbrahimov istanbul restoran

Tam 3 milyon dolara mal olan İstanbul’un ilk Azeri restoranı, Quzu önümüzdeki hafta Etiler’de hizmet vermeye başlıyor. Azeri işadamı Elşan İbrahimov'un açacağı restoran 3 milyon dolara mal oldu...

Yeni kentsel dönüşüm yasasıyla konutlara bedelsiz el konulacak mı? İstanbul Planlama Ajansı tek tek açıkladı!

İBB’ye bağlı İstanbul Planlama Ajansı'nın “Kent Gündemine Bakış” serisi kapsamında “Kentsel Dönüşüm Yasa Değişikliği: Dönüşüm Kimin İçin?” raporuna, yeni düzenleme ile ilgili detaylara yer verildi. Peki yeni kentsel dönüşüm yasası kimin için hazırlandı? İşte yasa ile ilgili detaylar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kanal İstanbul'un önünü kesemeyeceksiniz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOKİ alanında düzenlenen anahtar teslim töreninde CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu eleştirerek, "Şimdi Kanal İstanbul'un önünü kesmeye çalışıyorlar, 'bay bay Kemal' kesemeyeceksin." dedi.

İkinci el ev alacaklara müjde! Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen açıkladı! İkinci el konut kampanyası geliyor! 

Geçtiğimiz süreçte hayata geçirilen orta gelir ve sosyal konut projeleri sıfır konutlara yönelikti. İkinci el ev alacaklara müjde! Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen açıkladı! İkinci el konut kampanyası geliyor! 

Kiracıların ev alma hayali gerçek oluyor! İkinci el konut müjdesi verildi! Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen açıkladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, konut projelerinde yeni aşamayı katıldığı programda duyurdu. Başkan Erdoğan, "İkinci el konutlara ilişkin destek olmak için ayrı bir proje yapılacak" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! 2. el konuta finansman desteği geliyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, katıldığı canlı yayında önemli açıklamalar yaptı. Erdoğan, 2. el konut fiyatlarıyla ilgili finansman desteği verileceğini ifade etti. İşte tüm ayrıntılar...

İkinci el oto pazarında yeni yıl öncesi hareketlilik yaşanıyor!

Matrah düzenlenmesiyle kısa bir süre durgunluk yaşayan ikinci el otomobil piyasasında 2023 yılı öncesi hareketlilik yaşanıyor. MASFED Genel Başkanı Aydın Erkoç, satışlarda belirgin bir hareketlilik olduğunu söyledi.

Türkiye'de bir ilk yaşanıyor! İstanbul Havalimanı’nda teknolojik alışveriş dönemi başladı! Görenler şaşkın...

Dünyanın en önemli transfer merkezleri arasında yer alan İGA İstanbul Havalimanı, dış hatlar terminalindeki alışveriş alanında yolculara eşlik eden ve mağazalar hakkında bilgi veren Artırılmış Gerçeklik (AR) teknolojisini tanıttı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kanal İstanbul'la ilgili bir adım atmamız şart!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kanal İstanbul projesinin Türkiye için önemini anlattı. Proje kapsamında yapılacaklara ilişkin detaylı bilgiler paylaşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kanal İstanbul'un, İstanbul Boğazı'ndan 13 kat daha güvenli olduğuna dikkat çekti.

Kanal İstanbul güzergahında, 9 senede 26.7 milyon metrekare arsa el değiştirdi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) rakamlarına göre, Kanal İstanbul güzergahında, 9 senede toplamda 26.7 milyon metrekareye ulaşan arsanın el değiştirdiği belirtiliyor. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kanal İstanbul'u neden istiyor?

Forbes Dergisi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın halk ve çevrecilerin tepki göstermesine rağmen Kanal İstanbul projesinde ısrarcı olmasının sebeplerini detaylı bir şekilde analiz etti. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kanal İstanbul'un Montrö ile ilgisi yok!

Gençlerle bir araya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kanal İstanbul Projesi'ne yönelik açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kanal İstanbul benim çılgın projem!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kanal İstanbul’u yapacaklarını belirterek “Bu projeyi biz Karadeniz’i Marmara’ya bağlamak suretiyle hayata geçireceğiz. Dünya bu projeyi de hayran hayran gelip yerinde izleyecek, diğer projelerimizi izlediği gibi” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kanal İstanbul’u inadına yapacağız!

AK Parti İstanbul 7. Olağan Kongresi’nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Kanal İstanbul projemizin tüm teknik çalışmaları tamamlandı. Onlara rağmen Kanal İstanbul’u da yapacağız. İnadına yapacağız” dedi.

Elşan İbrahimov istanbul restoran Haberi

Elşan İbrahimov istanbul restoran

İstanbul’da gıda sektöründe yatırımlar hız kesmeden devam ediyor. Sadece bizim ünlü işadamları değil, yabancılar da İstanbul’da gıda işine giriyor. Etiler’in hemen girişindeki iki katlı binada İstanbul’un ilk Azeri mutfağını servis eden restoran açılıyor. Azeri mutfağından çok çakmam ama açılmadan önce restoranın sahibi Elşan İbrahimov, test yemeğine davet etti. İlk Azeri yemekleri deneyimlemem çok eğlenceli geçti. Daha önce adını hiç duymadığım meyvelerden hazırlanan içecekler, yemekler masaya geldikçe hem Azerilerin yemek kültürünü keşfettim hem de ilginç ritüellerini öğrendikçe bu mutfağı çok sevdim. Mekanın kocaman bir bahçesi var. Meğer sadece restoran olarak değil, kafe ve bar olarak da hizmet verecekmiş. Ayda birkaç kez de özel partilere ev sahipliği yapacakmış.


Etler Azerbaycan’dan

Adından anlaşıldığı üzere et konusunda çok iddialılar. Özellikle de kuzu eti konusunda. Etler...