29 / 04 / 2024

Eltes Güneşi hakkında bilgi

Eltes Güneşi hakkında bilgi

2006 yılında Ağaoğlu'nun konut projesi olan Eltes Güneşi satışa sunulmuş. İlk etapta bin 111 dairenin satışa sunulduğu sitedeki 17 farklı daire tipi 102 bin liradan (653 adet altın parası) başlayan fiyatlarla satılıyormuş.

Emekliler hakkında flaş gelişme. İş Bankası ve ING emekli promosyonunu güncelledi

Emekli vatandaşlarımız hakkında flaş bir gelişme yaşandı. ING Bank ve İş Bankası tarafından yapılan açıklamada emekli vatandaşlarımıza verilen promosyonun güncellendiği bilgisine yer verildi.

Karot işlemi nasıl yapılır? Binadan karot nasıl alınır? Karot ne işe yarar?

Karot işlemi, inşaat alanında yapıların kalitesini ve ömrünü belirlemek için önemli bir yöntemdir. Aynı zamanda binaların depreme dayanıklılığını değerlendirmede de kullanılmaktadır. Peki karot, ne işe yarar ve nasıl alınır? İşte karot örneği hakkında bilinmesi gerekenler…

Gözler Merkez Bankası'nda: Faiz kararı ne olacak? İşte ekonomistlerin yeni faiz tahmini...

Merkez Bankası'nın faiz kararı gündemde en merak edilen konular arasında bulunuyor. Peki, Faiz kararı yarın saat kaçta belli olacak, faiz kararı ne olacak? Gözler Merkez Bankası'nda işte ekonomistlerin tahminleri...

İslam Memiş'ten Altın, Dolar ve Euro Hakkında Güncel Görüşler! Yatırımcılar Ne Beklemeli?

İslam Memiş, güncel olarak piyasa analizi yaptı ve görüşlerini paylaştı. Dolar, altın ve euro konuları hakkında tahmin yapan finans uzmanı İslam Memiş'in bu görüşleri yatırımcılar için önem arz ediyor. Altın ve para piyasaları uzmanı bir kez daha bu konular hakkında yorumlarını paylaştı. 

2027’ye kadar iş alanlarında en yüksek büyüme eğitim, tarım ve ticarette olacak!

Dünya Ekonomik Forumu’nun hazırladığı, ‘2023 İşlerin Geleceği Raporu’na göre, iş alanlarında 2027 yılına kadar en yüksek mutlak büyümenin eğitim, tarım ve dijital ticarette olacağı öngörülüyor.

Cüzdanında Ziraat Bankası kartı olanlar aman dikkat! 10 gün içinde yapmayanların hakkı yanacak! Hemen kontrol edin

Cüzdanında Ziraat Bankası kartı olanlar aman dikkat... 10 gün içinde yapmayanların hakkı yanacak... Hemen kontrol edin...

O ilde fahiş kira artışı yapan 42 kişi hakkında soruşturma!

Konya'da, 6 Şubat tarihindeki Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra konut kira tutarlarında fahiş fiyat artışı yaptığı tespit edilmiş olan 42 kişi hakkında soruşturma başlatıldı.

Twitter’ı satın aldıktan sonra gündemden düşmeyen Elon Musk hakkında flaş iddia! Bu kez de bu işe el attı!

Twitter’ı satın aldıktan sonra gündemden düşmeyen Tesla, SpaceX ve Twitter’ın CEO’su Elon Musk hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. İşte Elon Musk’ın gireceği yeni sektör.

Borsada beklenen oldu 10 kişi hakkında suç duyurusunda bulunuldu

Borsa İstanbul'da manipülasyon yaptıkları iddiasıyla 10 kişi hakkında suç duyurusunda bulunulurken aynı zamanda bu kişilere işlem yasağı da getirildi. İşte o isimler...

Doların geleceği hakkında ipuçları!

Dolar güne 16,44 liradan güne başlarken euro 17,5260 lira ile güne merhaba dedi. Dün ise doların satış fiyatı 16,39 lira iken, euronun satış fiyatı ise 17,50 idi.

3600 Ek Gösterge'de çalışma tamamlandı, gözler Cumhurbaşkanlığı'nda! İşte yeni ek göstergeler/emekli maaşı ikramiyeleri

Milyonların merakla beklediği 3600 ek gösterge düzenlemesi Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunulduktan sonra açıklanacak. Peki, 3600 ek gösterge nedir, kimleri kapsıyor? Emeklilere yarayacak mı? Düzenleme ne zaman yürürlüğe girecek? İşte 3600 ek gösterge hakkında tüm detaylar...

Solarex İstanbul Güneş Enerjisi Fuarı’nda sektör, çevre dostu çözümlerle aydınlatılacak!

Merakla beklenen Solarex İstanbul Güneş Enerjisi Fuarı 7-9 Nisan 2022 tarihleri arasında, İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Malatya'da çöken binanın tadilatını yapan kişi hakkında hapis istemi!

Malatya Cumhuriyet Başsavcılığınca 9 Kasım tarihinde çöken 2 katlı binada tadilat yaptıran işletmeci Hikmet D. hakkında sürdürülen soruşturma bitirildi. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Savcılıkça hazırlanan iddianame, Malatya Asliye Ceza Mahkemesince onaylandı. 

Eltes Güneşi hakkında bilgi Haberi

Eltes Güneşi hakkında bilgi



Eltes Güneşi ÜMRANİYE


Eltes Güneşi'nde yaşayacaklara gün doğuyor!


Bir sabah Eltes Güneşi'ndeki dairenizde uyandığınızda, düzensiz ve kalabalık bir kentte yaşadığınızı bile unutturabilirsiniz! Eltes Güneşi sakini olduğunuzda, vaktinizi % 70'i yeşil alanlarla çevrili sitenizin doğasında, sosyal ve sportif aktivite alanlarında, sevdiklerinizle geçirecek, buradan ayrılmak istemeyeceksiniz. Sizi ziyarete gelen dostlarınızla evinize nasıl çok uygun bir fiyatla sahip olduğunuzu anlatıp gururlanacaksınız... Ağaoğlu güveni ve Eltes ustalığıyla yükselen Eltes Güneşi, yaşamınızda parlamak için sizi bekliyor.


1+1'ler 102.000 YTL'den başlayan fiyatlarla, %1.07 faizle 20 yıl vade


2+1'ler 170.000 YTL'den başlayan fiyatlarla, %1.07 faizle 20 yıl vade


3+1'ler 194.000 YTL'den başlayan fiyatlarla, %1.07 faizle 20 yıl vade


İlk etap toplam...