29 / 04 / 2024

eltes güneşi konutları

eltes güneşi konutları

İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de hayata geçirilen Eltes Güneşi projesi Ağaoğlu İnşaat imzası taşıyor. Ağaoğlu Eltes Güneşi projesi 28 Eylül 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından havadan görüntülendi

Avrupa Konutları Güneşli resmen başlıyor! Artaş'tan İÇDAŞ ve Metal Yapı Konut'un arazisine 1.312 yeni konut geliyor!

Avrupa Konutları Güneşli projesi resmen başlıyor. 1.312 konut ve 32 dükkanın yer alacağı proje İÇDAŞ ve Metal Yapı Konut'un Güneşli arazisinde yükselecek.

Avrupa Konutları Güneşli geliyor! Artaş'tan Güneşli'ye 1.312 konutluk yeni proje!

Avrupa Konutları Güneşli projesi için düğmeye basıldı. Avrupa Konutları Güneşli projesinde 1.312 konut ve 32 dükkan yer alacak.

Asya Güneşi İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asya Güneşi İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  50 bin TL sermaye bedeli ile Najıb Ibrahımzada  ve Sardar  Sabzwarı tarafından kuruldu.

Ahmet Güneş İç Mimarlık Turizm Ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmet Güneş İç Mimarlık Turizm Ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  100  bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Güneş tarafından kuruldu.

Hayat Güneşi İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hayat Güneşi İnşaat Ticaret Limited Şirketi Fatih’te 1 milyon TL sermaye ile Adnan Abdulhak tarafından kuruldu.

Güneş enerjisi için imar planı talebi!

ENSİZ Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Vatansever, Yeni yapılacak binaların çatı planlarının güneşi alacak şekilde yön konumlandırmalarının mutlaka imar kanunlarına geçmesini istiyoruz açıklamasını yaptı.

Nurol Park Güneşli Konutları 2017 fiyat bilgisi!

1+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri bulunan Nurol Park Evleri 55 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Proje İstanbul Güneşli Basın Ekspres Yolu üzerinde yükseliyor...

Referans Güneşli 2017 kampanyalı ödeme bilgisi!

Referans Güneşli Konutları toplam 161 daire ve 32 adet ticari üniteden oluşuyor. Projede daire fiyatları minimum 350 bin TL'den başlıyor...

Bağcılar Referans Güneşli Konutları ödeme planı!

Referans Güneşli projesi Kiler GYO imzası taşıyor. 9 bin 234 metrekare alan üzerinde yükselen Referans Güneşli projesinde teslimler bu yıl yapılacak...

Perakende Güneşi Ödülleri dağıtıldı!

Perakende Güneşi Ödülleri'ni 2016 yılında almaya hak kazanan isimler bir araya geldi. Sektörün önemli şirketleri 2017 beklentilerini ve hedeflerini paylaştı.

Nurol Park Konutları Güneşli fiyatları!

Nurol Park Konutları Güneşli fiyatları 509 bin TL'den başlayarak değişiyor. Nurol Park Güneşli'de konut, ofis ve dükkanlar yer alıyor...

Creavit Diamond serisi ile banyolara güneş doğuyor!

Creavit Diamond serisi, banyonuzda sizleri sabah güneşi gibi karşılamaya geliyor. Creavit’in ürün portföyüne yeni giren Diamond banyo ve lavabo armatürleri banyosunda modernlik ve şıklık arayanlara merhaba diyor.

Güneşli Mirage Konutları iletişim!

Güneşli Mirage Konutları iletişim için 0216 422 65 14 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Vade farksız 60 ay taksit yapılabilen projede anahtar teslimlerinin Eylül 2017 tarihinde gerçekleşmesi öngörülüyor.

eltes güneşi konutları Haberi

eltes güneşi konutları


Eltes Güneşi Ümraniye'nin havadan son görüntüleri için...