29 / 04 / 2024

eltes güneşi nerede

eltes güneşi nerede

İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de hayata geçirilen Eltes Güneşi projesi Ağaoğlu İnşaat imzası taşıyor. Ağaoğlu Eltes Güneşi projesi 28 Eylül 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından havadan görüntülendi

Ozan Gürsoy kimdir? Nerede okudu? İş Girişim Sermayesi’nde hangi alanda görev alıyor?

Ozan Gürsoy hangi üniversiteden mezun oldu? Yurt dışında nerede yüksek lisans yaptı? Hangi pozisyonlarda çalıştı? İş Girişim Sermayesi’nde ne iş yapıyor? İşte Ozan Gürsoy ile ilgili tüm merak edilenler...

Gümüşün yükseleceği kritik tarih açıklandı! Gümüş şimdi ilmek ilmek işleniyor, o güne hazır olun...

Gümüş, şu günlerde altın ile birlikte yükselmeye devam ediyor. Gümüşe yatırım yapanlar gümüş ne zaman yükselecek? Gümüş yükselecek mi yoksa düşecek mi? diye merak ediyor. Oysa ki gümüş şu günlerde resmen ilmek ilmek işleniyor. Kritik güne az kaldı....

Asya Güneşi İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asya Güneşi İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  50 bin TL sermaye bedeli ile Najıb Ibrahımzada  ve Sardar  Sabzwarı tarafından kuruldu.

Ahmet Güneş İç Mimarlık Turizm Ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmet Güneş İç Mimarlık Turizm Ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  100  bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Güneş tarafından kuruldu.

Güneştepe Millet Bahçesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Güngören İlçesi, Güneştepe Millet Bahçesi Projesine ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Hayat Güneşi İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hayat Güneşi İnşaat Ticaret Limited Şirketi Fatih’te 1 milyon TL sermaye ile Adnan Abdulhak tarafından kuruldu.

ÇEİS'ten İş Sağlığı ve Güvenliği Günü’ne özel farkındalık çalışması!

Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası (ÇEİS) 28 Nisan İş Sağlığı ve Güvenliği Günü’ne Özel gerçekleştireceği farkındalık çalışmasında mekanik tasarımlar temasını ele aldı. 

Mehmet Özhaseki'den Çetin Arık'ın Güneşli Mahallesi imar değişikliği iddialarına tepki!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık'ın Kocasinan ilçesi Güneşli Mahallesi'ndeki imar değişikliği iddialarına yanıt verdi.

Dolar güne yükselişle başladı! İşte güncel dolar kuru!

Dolar/TL, yeni güne yükselişle başlamasının ardından 7,0420 seviyesinde işlem görüyor.

Balance Güneşli'de yüzde 8 KDV indirimi için son günler!

Kurumsal firmaların her geçen gün yerini aldığı, Güneşli ve çevresinin A+ ofis projesi Balance Güneşli’de avantajlı satışlar ve kiralamalar devam ediyor. Balance Güneşli'de yüzde 8 KDV indirimi için son günler... 

Balance Güneşli'de KDV indiriminden faydalanmak için son günler!

KDV indirim avantajından faydalanarak Balance Güneşli’den ofis sahibi olmak isteyenler için son günler.. Yüzde 8 KDV indirimi uygulaması 31 Ekim’de sona eriyor..

Nirvana Güneşli Evleri nerede?

Toplamda 156 adet konuttan oluşan Nirvana Güneşli Evleri projesi UMT İnşaat tarafından inşa ediliyor. Peki, Nirvana Güneşli Evleri nerede?

Nirvana Güneşli nerede?

Nirvana Güneşli projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olmak üzere toplam 156 konut, 9 dükkan ve 16 ofis yer alıyor. Peki Nirvana Güneşli nerede?

eltes güneşi nerede Haberi

eltes güneşi nerede


Eltes Güneşi Ümraniye'nin havadan son görüntüleri için...