19 / 05 / 2024

elvan cantekin

elvan cantekin

Mahalle Afet Gönüllüleri (MAG) Vakfı Genel Müdürü Elvan Cantekin, Türkiye’de deprem riskinin yüksek olduğu tüm bölgelerde tüm belediyeleri MAG’la çalışmaya davet ederek, “Her türlü katkıyı vermeye hazırız” dedi.

Hazine ve Maliye Bakanlığı görevine Lütfi Elvan atandı!

Berat Albayrak'ın istifa talebinin kabulünden sonra, Cumhurbaşkanı kararı ile Hazine ve Maliye Bakanlığı görevine Lütfi Elvan atandı.

Elvan Geri Dönüşüm Ve Çevre Teknolojileri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elvan Geri Dönüşüm Ve Çevre Teknolojileri Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Elvan Esener tarafından kuruldu.

Elvan Sağlık Turizmi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elvan Sağlık Turizmi Ticaret Limited Şirketi bugün 20 bin TL sermaye bedeli ile Ege Elvan tarafından kuruldu. 

Lütfi Elvan'dan Samsun Lojistik Merkezi'ne tam not!

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, depoların kiralanmaya başladığı Samsun Lojistik Merkezi'ni inceledi.

Etimesgut Belediyesi Ahi Elvan Yaşam Merkezini kiraya veriyor!

Etimesgut Belediyesi, Ahi Elvan Aile Yaşam ve Eğitim ve Merkezi ile çok amaçlı salonu kiraya veriyor..

Lütfi Elvan, Mersin'deki projelerde incelemelerde bulundu!

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Mersin’de yapımı devam eden Liman-Hal köprülü kavşak çalışmalarının 2018 yılı Nisan ayında tamamlanacağını söyledi.

Lütfi Elvan: Erzincan yatırımlarla şahlanacak!

Erzincan'da Cazibe Merkezleri bilgilendirme toplantısına katılan Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, bölgenin sahip olduğu tarihi ve kültürel potansiyeli bakımından da şahlanacağını belirtti.

Lütfi Elvan: Yatırımcı için 2017 yılı son derece cazip!

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan yaptığı açıklamada , "Türkiye'ye, Türkiye ekonomisine güvenin ve yatırımlarınızı ertelemeyin. Bu yıl yatırım yapan yatırımcılara önemli avantajlar sağlıyoruz. Yatırımcı için 2017 yılı son derece cazip." dedi.

Lütfi Elvan: 543 milyar liralık proje stoku var!

Türkiye dünyada etkisi halen hissedilen küresel krize rağmen dev projelere ara vermeden yatırıma devam ediyor. Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan,2016'da toplam tutarı 543 milyar lira olan 3 bin 8 proje stoku olduğunu belirtti.

Elvan Hırdavat Boya İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elvan Hırdavat Boya İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsa Çakar tarafından 50 bin TL sermaye ile 27 Eylül'de Üsküdar'da kuruldu.

Lütfi Elvan: Kuveyt'teki projeler için destek bekliyoruz!

Elvan, Kuveyt Planlama ve Kalkınmadan sorumlu Devlet Bakanı Al-Subaih ile görüştü.Bakan Elvan: "Kuveyt'in 5 yıllık kalkınma planı çerçevesinde aşağı yukarı 150 milyar dolarlık proje stoku var, 523 mega proje gerçekleştirmeyi planlıyorlar" dedi.

Lütfi Elvan: Atıl tesislerle karşılaşmak istemiyoruz!

Başbakan Binali Yıldırım’ın açıkladığı, Doğu ve Güneydoğu’ya yatırım atağı ve destek paketi ile ilgili bakanlıklara belge verme yetkisi yolunu tercih etmediklerini vurgulayan Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan “Çünkü yarın öbür gün atıl tesislerle karşılaşmak istemiyoruz” dedi

Elvan İnşaat, Bolu Kızıkspor'un sponsoru oldu!

Bolu'nun amatör futbol kulübü Kızıkspor, Elvan İnşaat isimli inşaat firmasıyla sponsorluk anlaşması imzaladı.

elvan cantekin Haberi

elvan cantekin


Deprem Haftası’nda açıklamalarda bulunan Mahalle Afet Gönüllüleri (MAG) Vakfı Genel Müdürü Elvan Cantekin, Türkiye topraklarının yüzde 80’inin 1. ve 2. derecede deprem riski altında olduğunu vurgulayarak, “2007 yılında kurulan Mahalle Afet Gönüllüleri olarak deprem konusunda belediyelerin bizimle daha fazla iş birliği içinde olmasını bekliyoruz. Biz her türlü yardım ve desteğe hazırız. Deprem ülkemizin ne yazık ki acı gerçeği. Bu konuda ne kadar iş birliği içinde olursak o kadar başarılı oluruz. Biz de belediyelerimize her zaman her türlü katkıyı vermeye hazırız” dedi. 


Kentsel dönüşümün depremi önlemek açısından çok önemli bir adım olduğunu da belirten Cantekin, şunları söyledi: 


“Kamuoyunda Kentsel Dönüşüm Yasası olarak bilinen ve 2012 yılında yürürlüğe giren  ‘Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun’ ülkemiz açısından çok önemli. Kentsel dönüşümün iki...