16 / 05 / 2024

Elvan Gıda 2014 yatırımları

Elvan Gıda 2014 yatırımları

Elvan Gıda, ürettiği 700 çeşit şekerli ürünü 130 ülkeye satıyor. 2023 yılında 1 milyar dolarlık ihracat hedefleyen Elvan bugüne kadar hiç üretilmeyen gıdaları geliştirmek için 100 milyon dolarlık yatırıma imza atacak...

Asy İzolasyon İnşaat Otomotiv Gıda Tekstil Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asy İzolasyon İnşaat Otomotiv Gıda Tekstil Ürünleri Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  100  bin TL sermaye bedeli ile Elvan Güngör tarafından kuruldu.

İnşaatta Avrupa'da 2014 yılında makine satışlarında iyileşme var!

İnşaat alanında Avrupa'da 2014 yılında makine satışlarında bir iyileşme görüldüğüne dikkati çeken Lundquist, kiralama piyasasının 2014'ten itibaren belirli bir büyüme seviyesine ulaştığıı dile getirdi.

Diriliş Yapı İnşaat Gıda Otomotiv Besicilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Diriliş Yapı İnşaat Gıda Otomotiv Besicilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Habibe Bozdağ tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 30 Aralık 2014 tarihinde kuruldu.

Esenler Emlak İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esenler Emlak İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Sevil Yıldırım, Mahmut Yıldız, Abdulhadi Yıldırım tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 26 Aralık 2014 tarihinde kuruldu.

Amcabey Yapı İnşaat Medya Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Amcabey Yapı İnşaat Medya Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Ümit Şahin tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 17 Aralık 2014 tarihinde kuruldu.

Hakan Günderen 2014 yılını değerlendirdi!

Elginkan Topluluğu, proaktif ve uzun vadeli bakış açısı ile başarılarını daha da perçinleyerek ülke ekonomisine katkı sağlamaya devam ediyor. Elmor Tesisat Malzemeleri Genel Müdürü Hakan Günderen 2014 yılını değerlendirdi.

Hol Vizyon Gayrimenkul Gıda Turizm Otomotiv Nakliyat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hol Vizyon Gayrimenkul Gıda Turizm Otomotiv Nakliyat Ticaret Anonim Şirketi, İbrahim Aydemir Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL'lik sermaye ile 10 Aralık 2014 tarihinde kuruldu.

ÇY Çelikler Yapı İnşaat Malzemeleri Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ÇY Çelikler Yapı İnşaat Malzemeleri Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Vefa Çelik tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 1 Aralık 2014 tarihinde kuruldu.

Azz Yapı İnşaat Taahhüt Gıda Bilişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azz Yapı İnşaat Taahhüt Gıda Bilişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Aziz Karatay tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 1 Aralık 2014 tarihinde kuruldu.

Harunoğlu İnşaat Tekstil Gıda Medikal Kuyumculuk Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Harunoğlu İnşaat Tekstil Gıda Medikal Kuyumculuk Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, İlhan Ziyade tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 28 Kasım 2014 tarihinde kuruldu.

Çevre temizlik vergisi yapılandırma son gün 2014!

Eylül 2014 tarihinde yürürlüğe giren Torba yasası olarak da nitelendirilen kanun gereğince çevre temizlik vergisi yapılandırılabiliyor. Peki, Çevre temizlik vergisi yapılandırma son gün 2014 ne zaman?

Elvan Gıda 100 milyon dolarlık yatırım yapacak!

Elvan Gıda, ürettiği 700 çeşit şekerli ürünü 130 ülkeye satıyor. 2023 yılında 1 milyar dolarlık ihracat hedefleyen Elvan bugüne kadar hiç üretilmeyen gıdaları geliştirmek için 100 milyon dolarlık yatırıma imza atacak...

MTF Keçeci Çelik İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MTF Keçeci Çelik İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fuat Keçeci tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 27 Ekim 2014 tarihinde kuruldu.

Elvan Gıda 2014 yatırımları Haberi

Elvan Gıda 2014 yatırımları

Bütün hikaye bundan 62 yıl önce açılan bir şekerci dükkanında başladı. Trenlerde şeker satarak harçlığını çıkaran Mustafa Kadiroğlu ve çikolata ustası babası Ahmet Hamdi Kadiroğlu’nun Zeytinburnu’nda açtığı dükkan zaman içinde bir pastaneye dönüştü. Ailenin tüm fertlerinin gece gündüz çalışmasıyla büyüyen işletme bugün çikolatadan gofrete, şekerden kruvasana 700 çeşit ürünü bünyesinde barındıran bir deve dönüştü. Alanındaki ilk ar-ge tesisini kuran Elvan ilk inovasyon ürünü yerli kruvasan üretimi için dünyanın en büyük tesisini Eskişehir’de kurdu. 2023 yılına kadar yılda 3 milyon ton üretim ve bu rakamlara ulaşmak için 100 milyon dolarlık yatırım yapacaklarını anlatan Elvan Şirketler Grubu Grup Başkanı Hidayet Kadiroğlu ile Elvan’ın hikayesini ve hedeflerini konuştuk.


-Türkiye’nin en köklü gıda şirketlerinden birinin üçüncü kuşak patronusunuz. Elvan Şirketler Grubu’nu anlatır mısınız?


Türkiye’nin şeker,...