16 / 05 / 2024

elvan gıda Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi yatırım

elvan gıda Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi yatırım

Elvan Gıda, ürettiği 700 çeşit şekerli ürünü 130 ülkeye satıyor. 2023 yılında 1 milyar dolarlık ihracat hedefleyen Elvan bugüne kadar hiç üretilmeyen gıdaları geliştirmek için 100 milyon dolarlık yatırıma imza atacak...

Saygın Otelcilik Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Saygın Otelcilik Turizm Anonim Şirketi Beşiktaş'ta Kortay Volkan Saygın ve Elvan Gürsoy ortaklığında kuruldu.

Asy İzolasyon İnşaat Otomotiv Gıda Tekstil Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asy İzolasyon İnşaat Otomotiv Gıda Tekstil Ürünleri Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  100  bin TL sermaye bedeli ile Elvan Güngör tarafından kuruldu.

S Ve G İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

S Ve G İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 480 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Kalemci, Ali Haydar Gökçe, Elvan Gül Gökçe, Cem Mustafa Gökçe, Ayşegül Özgür Çiçek, Tayfun Yalçınkaya ve Necati Özaydın ortaklığında kuruldu.

Ahg İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ahg İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 320 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Kalemci, Ali Haydar Gökçe, Cem Mustafa Gökçe, Elvan Gül Gökçe, Ayşegük Özgür Çiçek, Necati Özaydın ve Tayfun Yalçınkaya ortaklığında kuruldu.

Türkiye yatırımları 2017'de 950 milyar liraya yaklaştı!

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan Ankara Sanayi Odasının (ASO) Kasım ayı meclis toplantısına katıldı. Elvan, toplantıda Türkiye'nin yatırımlarını değerlendirdi.

Tek durak ofis sistemi 2018'de yaygınlaştırılacak!

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, yatırımcılara sağlanan olanaklar konusunda açıklama yaptı. Elvan, İstanbul'da pilot olarak uygulanan "tek durak ofis" sisteminin, 2018'de diğer illeri ve yerli yatırımcıları da kapsayacağını söyledi.

Konya-Alanya arası 2 saate düşecek!

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Konya'da düzenlenen Geleneksel Çiftepınar-Hadim Yazlık Yaylası şenliklerine katıldı. Şenlikte konuşan Elvan, Konya'dan Alanya-Mahmutlar'a ulaşımı 7-8 saatten 2 saate indireceklerini belirtti.

Karaman'a havaalanı müjdesi!

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Karaman'da bir dizi ziyaret, inceleme ve toplantı gerçekleştirdi. Elvan, bölge için birçok yatırım ve proje müjdesi verdi.

Lütfi Elvan: 543 milyar liralık proje stoku var!

Türkiye dünyada etkisi halen hissedilen küresel krize rağmen dev projelere ara vermeden yatırıma devam ediyor. Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan,2016'da toplam tutarı 543 milyar lira olan 3 bin 8 proje stoku olduğunu belirtti.

Lütfü Elvan Mersin projelerini açıkladı!

MERSİN Ekonomi Platformu (MEP), Vali Özdemir Çakacak başkanlığında Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan ile bir araya gelerek kentin sorunlarını görüştü. Bakan Elvan, toplantıda Mersin'i ilgilendiren yatırım ve projelerle ilgili ayrıntılı bilgi verdi.

Lütfi Elvan Çorum'da çağrı merkezi açılışına katıldı!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, "Katma değeri yüksek bir alan olan ekonomiye çarpan etkisine baktığımızda büyümeye kendi kapasitesinin yedi katı katkı sağlayan çağrı merkezlerini çok önemsiyoruz." dedi..

3. Köprü'ye ilk tabliye yerleştirildi!

3. Köprü'de tarihi gün. Ulaştırma Bakanı Lütfi Elvan açıklama yaptı. 3. Köprü'nün inşaatında kule yüksekliği 305 metreye yükseldi, ilk tabliye Ulaştırma Bakanı Lütfi Elvan'ın da katılımıyla yerleştirildi.

3. Havalimanı 150 milyon yolcu kapasitesine sahip olacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, İstanbul'da yapımı süren 3. havalimanı inşaat alanını ziyaretinde, “Havacılık sektöründe üçüncü havalimanımız dünyanın merkezi olacak” dedi.

elvan gıda Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi yatırım Haberi

elvan gıda Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi yatırım

Bütün hikaye bundan 62 yıl önce açılan bir şekerci dükkanında başladı. Trenlerde şeker satarak harçlığını çıkaran Mustafa Kadiroğlu ve çikolata ustası babası Ahmet Hamdi Kadiroğlu’nun Zeytinburnu’nda açtığı dükkan zaman içinde bir pastaneye dönüştü. Ailenin tüm fertlerinin gece gündüz çalışmasıyla büyüyen işletme bugün çikolatadan gofrete, şekerden kruvasana 700 çeşit ürünü bünyesinde barındıran bir deve dönüştü. Alanındaki ilk ar-ge tesisini kuran Elvan ilk inovasyon ürünü yerli kruvasan üretimi için dünyanın en büyük tesisini Eskişehir’de kurdu. 2023 yılına kadar yılda 3 milyon ton üretim ve bu rakamlara ulaşmak için 100 milyon dolarlık yatırım yapacaklarını anlatan Elvan Şirketler Grubu Grup Başkanı Hidayet Kadiroğlu ile Elvan’ın hikayesini ve hedeflerini konuştuk.


-Türkiye’nin en köklü gıda şirketlerinden birinin üçüncü kuşak patronusunuz. Elvan Şirketler Grubu’nu anlatır mısınız?


Türkiye’nin şeker,...