05 / 05 / 2024

Elya Mimarlık Gıda ve Kozmetik Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Elya Mimarlık Gıda ve Kozmetik Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Elya Mimarlık Gıda ve Kozmetik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Nuran Akbayrak tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 20 Kasım'da Kağıthane, Merkez Mahallesi, Nurhan Sokak'ta kuruldu.

Getat Eğitim Merkezi Yazılım Danışmanlık Gıda Anonim Şirketi kuruldu!

Getat Eğitim Merkezi Yazılım Danışmanlık Gıda Anonim Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahfuz Elmastaş tarafından kuruldu.

Göltaş Otomotiv İnşaat Taşımacılık Gıda Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göltaş Otomotiv İnşaat Taşımacılık Gıda Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Medeni Kırmızıelmaoğlu tarafından kuruldu.

Göltaş Otomotiv İnşaat Taşımacılık Gıda Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göltaş Otomotiv İnşaat Taşımacılık Gıda Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Medeni Kırmızıelmaoğlu tarafından kuruldu.

Çayka Yapı Mimarlık Mühendislik'in merkez nakli yapıldı!

Çayka Yapı Mimarlık Mühendislik Restorasyon Hayvancılık Gıda Ve Süt Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı. Çayka Yapı Mimarlık Mühendislik'in merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

Bostancı Orti Oto Ekspertiz Danışmanlık Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bostancı Orti Oto Ekspertiz Danışmanlık Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Burak Orhan ve Salih Tiryaki ortaklığında kuruldu.

Utsan İnşaat Kimya Orman Ürünleri Medikal Reklam Organizasyon Danışmanlık Gıda Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Utsan İnşaat Kimya Orman Ürünleri Medikal Reklam Organizasyon Danışmanlık Gıda Ticaret Ltd.Şti. Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Ertan Oğur tarafından kuruldu.

2028 yılı için rekor hedef! Gıda ve tarımda ihracat 50 milyar dolar olacak!

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mustafa Gültepe, geçen yıl 27 milyar dolarlık gıda ve tarım ürünü ihraç edildiğini belirterek, “2028 için gıda ve tarım ihracatını 50 milyar dolara çıkarmayı hedefliyoruz” dedi.

Doer Mühendislik İnşaat Hayvancılık Gıda Tarım Üretim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Doer Mühendislik İnşaat Hayvancılık Gıda Tarım Üretim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Fatih’te 34 milyon TL sermaye bedeli ile Doğan Ergani tarafından kuruldu.

Hisar Orti Oto Ekspertiz Danışmanlık Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Hisar Orti Oto Ekspertiz Danışmanlık Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz’da 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Neslihan Turizm İnşaat Sağlık Gıda Temizlik Limited Şirketi kuruldu!

Neslihan Turizm İnşaat Sağlık Gıda Temizlik Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Neslihan Aktaş tarafından kuruldu.

Feymen Mimarlık Gıda Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Feymen Mimarlık Gıda Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan İlbi tarafından kuruldu.

Arcturus Gayrimenkul İnşaat Bilişim Danışmanlık Gıda Ve Bilgi Teknolojileri Limited Şirketi kuruldu!

Arcturus Gayrimenkul İnşaat Bilişim Danışmanlık Gıda Ve Bilgi Teknolojileri Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Nilgün Yılmaz tarafından kuruldu.

Global Busıness Group Emlak İnşaat Danışmanlık Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Busıness Group Emlak İnşaat Danışmanlık Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Aslambek Luluev, Islam Shaıpov ve Iznaur Tychaev ortaklığında kuruldu.

Elya Mimarlık Gıda ve Kozmetik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Haberi

Elya Mimarlık Gıda ve Kozmetik Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Elya Mimarlık Gıda ve Kozmetik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Nuran Akbayrak tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 20 Kasım'da kuruldu. 


Elya Mimarlık Gıda ve Kozmetik Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.Şirket yurt içinde ve yurt dışında resmi ve özel yerli veya yabancı tüm kuruluş ve şahıslara karşı her türlü inşaat iç mimari tasarım uygulama sesleme kontu sınai tesis yol yer altı ve yer üstü kanalları sulama tesisleri ve diğer bilumum inşaat sıhhi tesisat dekorasyon işleri alçı sıva kartonpiyer ve her türlü boya işleri sanayi tesisleri müteahhitlik hizmetleri ihalelere iştirak ekmek taahhütler yapmak ve yaptırmak faaliyet konusu ile ilgili mühendislik hizmetleri her nevi plan proje dekorasyon dizayn organizasyon ve müşavirlik hizmetleri yapmak.Her türlü inşaat işi, mesken,konut,işyeri ve buna benzer inşaat...