02 / 05 / 2024

Elysium Miramar iletişim

Elysium Miramar iletişim

Türkiye'nin önde gelen gayrimenkul markalarından Ofton İnşaat'ın geçmişi Antik Çağlar'a dayanan ve ünlü tarihçi Heredot'un deyimiyle “Sonsuz Mavinin Ülkesi” olarak anılan adıyla Bodrum'da yükselen projesi Elysium Miramar Bodrum, yatırımcılarını bekliyor.

Ofton İnşaat Elysium Miramar fiyat!

Ofton İnşaat Elysium Miramar fiyat listesi konutların metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Muğla Bodrum'da inşa edilen projede 18 ay vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

Muğla Elysium Miramar teslim tarihi!

Muğla Elysium Miramar teslim tarihi 2016 yılı Mayıs ayı olarak belirlendi. Ofton İnşaat imzasıyla 23 blok halinde inşa edilen projede 3+1 dubleks villalar yer alıyor.

Elysium Miramar satılık villa!

Villa alanlarının 192 metrekareden başlangıç gösterdiği proje Muğla' nın Bodrum İlçe' sinde hayata geçiriliyor. Elysium Miramar satılık villa teslimleri 2016 yılı Mayıs ayında yapılması planlanıyor.

Muğla Elysium Miramar fiyat listesi!

Muğla Elysium Miramar fiyat listesi konutların metrekare büyüklüklerine göre değişiyor. Ofton İnşaat imzası ile yükselen proje 22 dönüm arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Elysium Miramar iletişim!

Elysium Miramar iletişim için 444 5 350 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Teslim tarihi Mayıs 2016 olarak belirlenen proje 3+1 şeklinde tasarlanan bağımsız villalardan meydana geliyor.

Bodrum Elysium Miramar'da daireler 530 Euro'dan başlıyor!

Ofton İnşaat tarafından hayata geçirilen Bodrum Elysium Miramar projesi muğla'da hayata geçiriliyor. Proje 22 dönümlük alan üzerinde yükseliyor.

Beykoz Elysium Es iletişim!

Elysium Es projesi Ofton İnşaat tarafından inşa ediliyor. Beykoz Elysium Es iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Dolapdere Elysium Soul Ofton iletişim!

Dolapdere Elysium Soul Ofton iletişim için satış ofisiyle 444 5 350 numaralı telefondan görüşebilirsiniz. 225 adet bağımsız ünitenin yer aldığı proje 2 bloktan oluşuyor.

Elysium Soul Ofton Beyoğlu iletişim!

Elysium Soul Ofton Beyoğlu iletişim için 444 5 350 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Dairelerin 2017 yılı Eylül ayında teslim edileceği proje 225 adet bağımsız üniteden oluşuyor.

Dolapdere Elysium Soul Beyoğlu iletişim!

Dolapdere Elysium Soul Beyoğlu iletişim için 444 5 350 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Teslimlerin 2017 yılı son çeyreğinde yapılacağı projede 36 ay 0 faiz fırsatı ile konut sahibi olunabiliyor.

Elysium Soul Beyoğlu satış ofisi iletişim!

Elysium Soul Beyoğlu satış ofisi iletişim için 444 5 350 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 36 ay 0 faiz avantajı ile ödeme yapılabilen proje 30 bin 484 metrekare inşaat alanından oluşuyor.

Elysium Soul Dolapdere Residence iletişim!

Elysium Soul Dolapdere Residence iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. 225 konuttan oluşan Elysium Soul Dolapdere Residence projesinde konut teslimlerinin Aralık 2016 yılında yapılması planlanıyor...

Dolapdere Elysium Soul satış ofisi iletişim!

Dolapdere Elysium Soul satış ofisi iletişim için 444 5 350 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Dairelerin 1+0'dan 3+1'e kadar farklı tipte dizayn edildiği proje Ofton İnşaat imzası ile yükseliyor.

Elysium Soul Dolapdere Ofton İnşaat iletişim!

Elysium Soul Dolapdere Ofton İnşaat iletişim için 444 5 350 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Toplamda 221 bağımsız birimden meydana gelen proje 6 bin 610 metrekarelik alanda yükseliyor.

Dolapdere Elysium Soul iletişim!

Dolapdere Elysium Soul iletişim için 444 5 350 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Teslimlerin 2017 yılı içerisinde gerçekleşeceği proje Ofton İnşaat imzası ile hayata geçirilecek.

Elysium Dolapdere iletişim!

Ofton İnşaat imzası taşıyan projede daire tipleri 1+0 'dan 3+1'e kadar farklılık gösteriyor. Elysium Dolapdere iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 5 350 olarak belirlendi.

Üsküdar Elysium Serenity Kandilli iletişim!

Üsküdar Elysium Serenity Kandilli iletişim için 444 5 350 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Ofton İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede daire fiyatları 350 bin TL'den başlıyor.

Üsküdar Elysium Serenity iletişim!

Üsküdar Elysium Serenity iletişim 444 5 350 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Daire fiyatları 350 bin TL'den başlangıç gösteren proje 3 blok halinde inşa ediliyor.

Elysium Miramar Ofton İnşaat iletişim!

Elysium Miramar Ofton İnşaat iletişim için 444 5 350 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Konutların 530 bin Euro'dan başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu proje Bodrum Merkez'e 10 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Elysium Miramar iletişim Haberi

Elysium Miramar iletişim

Türkiye'nin önde gelen gayrimenkul markalarından Ofton İnşaat'ın geçmişi Antik Çağlar'a dayanan ve ünlü tarihçi Heredot'un deyimiyle “Sonsuz Mavinin Ülkesi” olarak anılan adıyla Bodrum'da yükselen projesi Elysium Miramar Bodrum, yatırımcılarını bekliyor. Her biri 3 + 1 formatta dubleks olmak üzere toplam 46 adet villa ve 4 + 1 formatta 4 adet penthouse daireden oluşan proje, akıllı ev sistemiyle 12 ay boyunca yaşam vaat ediyor. Proje, Bodrum Kalesi'nden Marina'ya, Gümbet'in sırtlarındaki değirmenlerden Kos Adası'na kadar çok geniş bir açıya...