30 / 04 / 2024

Elysium Serene ne zaman teslim

Elysium Serene ne zaman teslim

Elysium Serene ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. 3 oda 1 salon konutların yer aldığı projede fiyatlar 850 bin liradan başlangıç gösteriyor...

Elysium Serene ne zaman teslim?

Elysium Serene ne zaman teslim sorusunun yanıtı hemen olarak belirlendi. Kandilli'de yer alan proje Elysium Serene kapsamında daireler 3 oda 1 salon şeklinde müşterilere sunuluyor

Elysium Serene Kandilli vaziyet planı!

Elysium Serene Kandilli vaziyet planı görselini haberimizin içerisinde bulabilirsiniz. Ofton İnşaat Elysium Serene Kandilli projesinde satılık daire fiyatları 741 bin 600 liradan başlangıç gösteriliyor...

Elysium Serene ödeme planı!

Elysium Serene ödeme planı kapsamında projedeki konutların fiyatlarından ödemelerine tüm detaylar haberimizde yer alıyor

Elysium Ada Yalıkavak'ta hemen teslim son 2+1, 4+1 villalar! 

16 bin 270 metrekarelik alanda inşa edilen Elysium Ada Yalıkavak'ta satışta 2 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon villalar yer alıyor. Peki Elysium Ada Yalıkavak'ta villa fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Elysium Serenity Kandilli’de 1+1 çatı dubleksi 661 bin 500 TL!

Boğaziçi Köprüsü’ne 4,2 km ve Fatih Sultan Mehmet 5,5 km mesafede yer alan Elysium Serenity Kandilli’de Ofton İnşaat imzası bulunuyor. Proje 5 bin 465 metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Elysium Soul Konutları Beyoğlu ödeme planı!

Elysium Soul Konutları Beyoğlu ödeme planı kapsamında vade farksız taksit uygulanıyor. Boğaziçi Köprüsü’ne 10 dakikalık mesafede olan proje 2 blok halinde inşa ediliyor.

Elysium Soul Beyoğlu ne zaman teslim edilir?

Elysium Soul Beyoğlu'da daire fiyatları 522 bin 250 TL'den başlıyor. Projenin inşaat alanı 30 bin 484 metrekareden oluşuyor. Peki Elysium Soul Beyoğlu ne zaman teslim edilir?

Elysium Soul Ofton İnşaat satış ofisi!

Elysium Soul Ofton İnşaat satış ofisi ile 444 5 350 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Daire fiyatlarının 522 bin 250 TL'den başladığı proje Boğaziçi Köprüsü’ne 10 dakikalık uzaklıkta bulunuyor.

Elysium Soul satış fiyatları ne kadar?

Elysium Soul Beyoğlu'nda dairelerin alanları minimum 37 metrekare olarak tasarlandı. Proje Ofton İnşaat imzasıyla İstanbul Beyoğlu'nda yükseliyor. Peki Elysium Soul satış fiyatları ne kadar?

Ofton Elysium Soul satış ofisi!

Ofton Elysium Soul satış ofisi telefon numarası 444 5 350 olarak belirlendi. Boğaziçi Köprüsü’ne 10 dakikalık uzaklıkta olan proje 30 bin 484 metrekare inşaat alanından oluşuyor.

Elysium Soul Beyoğlu basın toplantısı ertelendi!

Ofton İnşaat, sahip olduğu tarihsel ve kültürel birikimiyle İstanbul’un ruhunu yansıtan Dolapdere’de inşa edeceği Elysium Soul Beyoğlu Projesi’nin lansman toplantısı 10 Aralık 2015 Perşembe gününe ertelendi.

Dolapdere Elysium Soul ne zaman teslim?

Ofton İnşaat imzası ile hayata geçirilen Elysium Soul Dolapdere'de 1+0'dan 3+1'e kadar farklı tipte daire seçenekleri yer alıyor. Peki Dolapdere Elysium Soul ne zaman teslim edilecek?

Elysium Soul Dolapdere ne zaman teslim?

Ofton İnşaat tarafından hayata geçirilen Elysium Soul Dolapdere projesinde fiyatlar 450 bin TL'den başlıyor. Peki, Elysium Soul Dolapdere ne zaman teslim?

Elysium Art Şişli ne zaman teslim edilecek?

Ofton İnşaat’ın yatırımı sanatla birleştiren projesi Elysium Art Şişli, otel konsepti sayesinde yatırımcılarına ister konforlu bir rezidans yaşamı, isterlerse de yüksek kira getirisi sağlıyor.

Ofton İnşaat Elysium Serenity Kandilli fiyat!

Ofton İnşaat Elysium Serenity Kandilli fiyat listesi daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Boğaziçi Köprüsü’ne 4,2 kilometre uzaklıkta olan proje 5 bin 465 metrekarelik arsa üzerinde yükseliyor.

Elysium Serenity Kandilli satışta!

Ofton İnşaat, Kandilli’de Elysium Serene projesinin ardından Elysium Serenity Kandilli’ye başladı. Toplam 5 bin 465 metrekare arazi içerisinde hayata geçirilen projede dairelerin metrekaresi 6 bin 925 TL'den başlıyor.

Elysium Serene ne zaman teslim Haberi

Elysium Serene ne zaman teslim


Elysium Serene projesi Ofton İnşaat imzası taşıyor. Projede yer alan konutların satış süreci devam ediyor.


Elysium Serene ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. Elysium Serene ne zaman teslim sorusunun yanıtına geçmeden önce proje hakkında bilgi verelim.


Elysium Serene Kandilli Evleri 136 adet konuttan meydana geliyor.  Proje 17 blok halinde yükseliyor.


3 oda 1 salon konut tiplerinin yer aldığı Elysium Serene projesi 25 bin metrekarelik alan üzerine yayılıyor.


Elysium Serene projesindeki dairelerinin büyüklükleri 136 metrekare ile 163 metrekare arasında değişiyor.


Serene Kandilli Elysium fiyat!

Bahçe katı daireler 850 bin TL'den

Zemin katı daireler 950 bin TL'den,

Büyük daireler ise 1 milyon 200 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projeden banka kredisi imkanı ile konut sahibi olunabiliyor.


Elysium Serene ne zaman teslim?

Elysium Serene teslim tarihi hemen olarak belirlendi


Ofton Kandilli...