04 / 05 / 2024

Elysium Serenity satış fiyatları

Elysium Serenity satış fiyatları

Üsküdar Elysium Serenity iletişim 444 5 350 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Daire fiyatları 350 bin TL'den başlangıç gösteren proje 3 blok halinde inşa ediliyor.

Elysium Serenity Kandilli satış ofisi!

Elysium Serenity Kandilli satış ofisi telefon numarası 444 5 350 olarak belirlendi. Ofton İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede daire fiyatları 350 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Serenity Pendik satılık daire fiyatları!

Serenity Pendik satılık daire fiyatları minimum 279 bin TL'den başlıyor. Serenity Pendik projesinin iç mimari tasarımı Seren Serengil'e ait...

Serenity Cadde ön satışları başladı!

”Serenity” markası ile konut üretimine devam eden Bakırcı Yapı'dan Halkalı'da yeni bir proje daha geliyor. Serenity Cadde ön satışları başladı.

Serenity Pendik ön satışta!

CNV Yapı tarafından hayata geçirilen Serenity Pendik'te ön satışlar başladı. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut seçenekleri bulunuyor.

CNV Yapı Serenity Pendik satılık!

Toplamda 130 daireden meydana gelen Serenity Pendik projesi İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te hayata geçiriliyor. Serenity Pendik satılık daire tipleri haberimizin içinde yer alıyor.

Elysium Soul Rezidans Beyoğlu satış fiyatı!

Elysium Soul Rezidans Beyoğlu satış fiyatı 588 bin TL'den başlayarak değişiyor. Elysium Soul Beyoğlu'nda teslimler 1 yıl sonra yapılıyor...

Ofton Elysium Soul Beyoğlu satış fiyatı!

Ofton Elysium Soul Beyoğlu satış fiyatı 588 bin TL'den başlayarak değişiyor. Elysium Soul Beyoğlu projesinde teslimler 1 yıl sonra yapılacak...

Elysium Es Beykoz satış fiyatları!

Elysium Es Beykoz satış fiyatları 900 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Elysium Es Beykoz projesi Nisan 2018'de teslim ediliyor...

Ofton İnşaat, CNR Emlak Fuarı’na satışla başladı!

4. Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı’na Ofton İnşaat, Avrupa yakasından Elysium Art Şişli, Elysium Soul Beyoğlu, Anadolu yakasından ise Elysium Serenity Kandilli, Elysium Elit Koşuyolu, ve Elysium Es Beykoz projeleri ile damga vurdu

Ofton İnşaat 5 projesiyle CNR Emlak Fuarı’na katılıyor!

4. Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı’na Ofton İnşaat, Elysium Art Şişli, Elysium Serenity Kandilli, Elysium Elit Koşuyolu, Elysium Soul Beyoğlu ve Elysium Es Beykoz projeleri ile damga vuracak.

Elysium Es Beykoz satışta! Metrekaresi 9 bin TL!

Ofton İnşaat tarafından Beykoz’da 100 konut ve 15 ticari birim olarak hayata geçirilen Elysium Es Beykoz projesi 900 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıktı

Ofton Elysium Es Kavacık satış fiyatları!

Ofton Elysium Es Kavacık satış fiyatları 787 bin 750 TL'den başlayarak değişiyor. Elysium Es Kavacık projesinde 60 ay sıfır faiz taksit imkanı sunuluyor...

Elysium Es Beykoz satışları!

Elysium Es Beykoz satışları bugün başlıyor. Ofton İnşaat'ın hayata geçirdiği projede 120 adet konut bulunuyor.

Elysium Serenity Kandilli'de faizsiz 70 ay vadeyle!

Ofton İnşaat tarafından hayata geçirilen Elysium Serenity Kandilli'de daire fiyatları 420 bin TL'den başlıyor. Projede 70 ay boyunca faizsiz vadelendirme yapılabiliyor..

Elysium Serenity satış fiyatları Haberi

Elysium Serenity satış fiyatları

İstanbul'un Üsküdar ilçesine bağlı Kandilli bölgesinde yükselen Elysium Serenity'de 75 adet daire bulunuyor. Proje 50 milyon TL yatırımla hayata geçiriliyor.


Üsküdar Elysium Serenity iletişim için 444 5 350 telefon numarasından satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Ofton İnşaat imzası taşıyan proje 3 bloktan meydana geliyor.


Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne 5,5 kilometre, Boğaziçi Köprüsü’ne 4,2 kilometre mesafede olan Elysium Serenity Kandilli'de 1+0, 1+1 ve 2+1 daire seçeneklerine yer veriliyor.


Konutların 350 bin TL ile 835 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunulduğu Elysium Serenity Üsküdar'da alanları minimum 50,71 metrekare, maksimum 125,9 metrekare olarak tasarlanan daireler bulunuyor.


Ofton İnşaat Elysium Serenity Evleri 5 bin 465 metrekare arsa alanına sahip. Projenin sosyal donatı alanları; açık-kapalı yüzme havuzlar, sauna, fitness merkezi, buhar odalarından oluşuyor. 


Üsküdar Elysium Serenity iletişim

Telefon: 444 5...