01 / 05 / 2024

emaar burj dubai

emaar burj dubai

TÜRKİYE'de Toskana Vadisi Evleri'nin mimarı olan Emaar Properties'in inşa ettiği Burj Dubai, 158'inci katını çıkarak dünyadaki en çok katlı bina unvanını aldı.

Emaar'dan Türkiye ve Azerbaycan yerine Ermenistan’a jest!

Ortadoğu’nun en büyük gayrimenkul şirketlerinden biri Emaar, 21 Eylül’de Burj Khalifa’yı Ermenistan bayrağı ile renklendirdi. Şirket, Türkiye ve Azerbaycan'ı ise es geçti.

Burj Khalifa'nın gözlem kulesi satılıyor!

828 metre yüksekliği ile dünyanın en uzun binası olan Burj Khalifa'nın gözlem kulesi satılıyor. Emaar'ın proje için 1 milyar dolar istediği belirtiliyor.

Emaar Square'de blokların teslimi 2018'de!

Dubai Şeyhi Muhammed bin Raşid el Maktum'un, Üsküdar Ünalan Mahallesi'nde Çamlıca eteklerinde 66 dönümlük arazide yaptığı otel, rezidans ve AVM'den oluşan Emaar Square projesinin inşaatında sona gelindi. Bloklarının tesliminin 2018'de gerçekleşmesi planlanıyor.

Emaar Square, gelecek yıl faaliyete geçecek!

Emaar Square olacak Dubai'nin ünlü gayrimenkul devi Emaar Properties, Tlirkiye ofisini bundan tam 10 yıl önce açtı.

Emaar Türkiye, Dubai Cityscape Global 2016’da!

Emaar Türkiye 6-8 Eylül tarihlerinde Dubai’de düzenlenecek ve gayrimenkul sektörünün en büyük ve en prestijli fuarları arasında yer alan Cityscape Global 2016’ya katılıyor.

Emaar Grup, Tema Park Projesi için Rixos’la ortaklık yapacak!

Dubai merkezli Emaar Grup, Tema Park Projesi için Rixos’la masaya orturdu. Dubai Emiri Al Maktoum’un yakından ilgilendiği 1.2 milyar TL’lik projede, %50 ortaklık için görüşülüyor

Emaar Türkiye, güneyde yeni projelere imza atacak!

Emaar, Türkiye'deki yatırımlarına hız verdi. Çamlıca'da 2,3 milyar dolarlık proje inşaatı devam eden Dubai merkezli Emaar, gözünü güneye dikti.

Emaar Square ne zaman tamamlanacak?

Dubai merkezli Emaar'ın Türkiye'deki yatırımları şirketin girdiği lokasyonlara değer katıyor.Farklı kıtalarda gayrimenkul projeleri geliştiren Emaar, Çamlıca'da 66 dönüm arazi üzerinde inşa ettiği Emaar Square'da adım adım sona yaklaşıyor.

Emaar Piyalepaşa ve Tarlabaşı'nı dönüştürecek!

ÇAMLICA'da 2.3 milyar dolarlık proje inşaatı devam eden Dubai merkezli Emaar, kentsel dönüşüm projeleri için ilk adımı Beyoğlu'nda atacak. Emaar Türkiye CEO'su Ozan Balaban, "İmarın netleşmesini bekliyoruz" dedi.

Ozan Balaban Dubai'yi anlattı!

Emaar CEO'su Dünyanın en büyük gayrimenkul firmalarından EMAAR'ın pek çok ülkeden sorumlu CEO'su Ozan Balaban, sık sık seyahat ettiği Dubai'yi yazdı. Balaban'ın Dubai rehberine bakmadan bu ülkeye seyahat etmeyin..

Dubai Burj Al Arab oteli müşterilerine altından dövme yapıyor!

Lüks hizmetleriyle tanınan Dubai'deki Burç el Arap oteli şimdi de müşterilerine altın dövme yaptırma fırsatı tanıyor. 10 dakikada uygulanan 24 ayar altından dövme defalarca çıkarılıp geri takılabiliyor.

Emaar Square AVM'de sualtı hayvanat bahçesi de yer alacak!

EMAAR Türkiye'nin Genel Müdür Yardımcısı Ümit Türüdü Şen, İstanbul'da yapımı süren projeleriyle ilgili bilgi verdi. AVM'de eğlence ve çocuk oyun merkezleri, buz pisti ve bir benzeri Dubai Mall'da bulunan sualtı hayvanat bahçesi yer alacak...

Joe McNally Burj Khalifa'nın bakımını yapan işçileri görüntüledi!

Joe McNally Dubai'deki 830 metrelik Burj Khalifa'nın bakımını yapan işçileri görüntüledi

emaar burj dubai Haberi

emaar burj dubai


Burj Dubai, bu haliyle 598,5 metre yüksekliğe ulaştı. Burj Dubai, Tayvan'daki 508 metre yükseklikteki Taipei 101 ve Kanada'nın Toronto eyaletindeki 553,33 metrelik CN Tower'ı geçti. Burj Dubai'nin odak noktası olduğu 20 milyar dolar değerindeki Downtown Burj, Dubai 'nin merkezinde 2 bin dönümlük bir arazinin üstüne kurulmuş yeni bir şehir merkezi niteliği taşıyor.