03 / 05 / 2024

Emaar Piyalepaşa ve Tarlabaşını dönüştürecek

Emaar Piyalepaşa ve Tarlabaşını dönüştürecek

ÇAMLICA'da 2.3 milyar dolarlık proje inşaatı devam eden Dubai merkezli Emaar, kentsel dönüşüm projeleri için ilk adımı Beyoğlu'nda atacak. Emaar Türkiye CEO'su Ozan Balaban, "İmarın netleşmesini bekliyoruz" dedi.

Türkiye’deki en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa Çarşı şehre yeni bir soluk getirecek!

Polat imzasıyla şehrin dinamiklerine modern bir yorum katan ve Türkiye’deki en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Piyalepaşa Çarşı kapılarını açıyor. 

Beyoğlu Sütlüce- Keçecipiri - Dolapdere - Piyalepaşa Bulvarı'ndaki riskli yapılara ilişkin plan tadilatı askıda!

Beyoğlu ilçesi, Sütlüce- Keçecipiri - Dolapdere - Piyalepaşa Bulvarı ve Çevresi 1. Etap Mer'i Nazım İmar Planlarına, Riskli Yapılara ilişkin Plan Notu İlavesi 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

HAN Spaces yeni ofisini Piyalepaşa İstanbul'da açtı!

HAN Spaces'in Piyalepaşa İstanbul’daki 2750 metrekare büyüklüğünde ve 5 katlı yeni binası düzenlenen açılış töreniyle açıldı. İşte detaylar...

Piyalepaşa Bulvarı ve Çevresi riskli yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

Şişli ilçesi, Dolapdere Piyalepaşa Bulvarı ve Çevresi Riskli yapılara Plan Notu ilavesine ilişkin 22.03.2021 tasdik tarihli 1/5000 ölçekli NİP değişikliği askıya çıkarıldı.

Dolapdere-Piyalepaşa bulvarı ve çevresi nazım imar planı tadilatı askıda!

Beyoğlu İlçesi, Dolapdere - Piyalepaşa Bulvarı ve Çevresi Nazım İmar Planı'nda Turizm Tesis Alanlarına ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı...

Piyalepaşa İstanbul, Cinemaximum ve Carrefour ile anlaştı!

Üzerinde bir otelin de bulunduğu Piyalepaşa İstanbul projesinde Cinemaximum ve Carrefour Türkiye ile anlaşma sağlandı...

Piyalepaşa İstanbul iletişim bilgileri!

Piyalepaşa İstanbul iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Beyoğlu'nun yaşayan yatırımı Piyalepaşa İstanbul'da konut, rezidans, ofis, otel ve Alışveriş Sokağı bulunuyor.

Piyalepaşa İstanbul fiyat ve ödeme bilgisi!

Piyalepaşa İstanbul fiyat ve ödeme bilgisi haberimizde yer alıyor. İlk etap teslimlerleriyle yaklaşık 220 dairede yaşamın başladığı projede yıl sonuna kadar 300 adet dairenin daha teslimi yapılacak.

Piyalepaşa İstanbul'da yaşam başladı!

Polat markasının 60 yıllık geçmişi ve deneyimiyle inşa ettiği Piyalepaşa İstanbul'da yaşam başladı. Konut, rezidans, ofis, otel ve Alışveriş Sokağı'ndan meydana gelen karma konseptiyle Piyalepaşa İstanbul, ilk etap teslimleriyle birlikte ilk sakinlerini ağırlıyor.

Piyalepaşa İstanbul'da 120 aya varan vade imkanı!

Piyalepaşa İstanbul'da 120 aya varan vade imkanı sağlanıyor. Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen projede 760 adet daire ve 190 adet rezidans yer alıyor. 

Piyalepaşa İstanbul'da yüzde 0'dan başlayan faizle!

Toplam 760 daire ve 190 rezidanstan meydana gelen Piyalepaşa İstanbul'da yüzde 0'dan başlayan faiz oranları ve 120 aya varan vade seçenekleri ev sahibi olunabiliyor..

Piyalepaşa İstanbul'da ilk etap teslimleri başlıyor!

Polat güvencesi ile Beyoğlu'nda yükselen Piyalepaşa İstanbul'da ilk etap teslimleri başlıyor. Projede yüzde 0'dan başlayan faiz oranları ve 120 aya varan vade seçenekleri sunuluyor..

Piyalepaşa İstanbul'da 120 aya varan vade fırsatı!

60 yılı aşkın Polat güvencesiyle inşa edilen Piyalepaşa İstanbul'da yüzde 0'dan başlayan faiz oranları ve 120 aya varan vade seçenekleriyle ev sahibi olunabiliyor.. 

Emaar Piyalepaşa ve Tarlabaşını dönüştürecek Haberi

Emaar Piyalepaşa ve Tarlabaşını dönüştürecek

TÜRKİYE'ye 2006'da giriş yapan, Dubai Şeyhi Muhammed Bin Raşit El Maktum'un da ortak olduğu gayrimenkul şirketi Emaar, kentsel dönüşüme girme kararı aldı. Kentsel dönüşümün işleyişi konusunda projeleri inceleyerek kendilerini geliştirdiklerini söyleyen Emaar Türkiye CEO'su Ozan Balaban, önceliklerinin İstanbul Beyoğlu olduğunu söyledi. Beyoğlu'nun tarihi dokusunun şirketlerini heyecanlandırdığım dile getiren Balaban, "Geçen hafta Fransa'da gerçekleşen gayrimenkul fuarı MIPIM'de Beyoğlu Belediyesi'ni diledik. Bölgede Piyalepaşa ve Tarlabaşı'nda yapılan çalışmalara da bakıyoruz" dedi. 


KURALLAR BELLİ OLSUN 


Dönüşümde hâlâ 'gri alanlar' olduğuna dikkat çeken Balaban şunlan söyledi: "Biz dönüşümü düşünelim durumunu geçtik ve yapmaya karar verdik. Ancak imar durumları kesin olmalı ve baştan oyunun kuralları konulmalı, inşaat hakkı neyse herkes için eşit olmalı. 

İşin matematiği uyarsa dönüşüme bu yıl başlarız." Beyoğlu'nun yam sıra Gaziosmapaşa ilçesi ile de ügüendiklerini...