29 / 04 / 2024

emaar square satılık daire

emaar square satılık daire

Emaar Square projesinde minimum fiyat 244 bin dolar olarak belirlendi. Proje kapsamında stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve 5.5+1 konut seçenekleri yer alıyor...

Emaar Square Boulevardi'de 331 bin 888 dolara 1+1!

2015 yılında tamamlanması planlanan Emaar Square projesinde dairelerin fiyatları 234 bin 888 dolardan başlayıp, 1 milyon 255 bin 888 dolara kadar yükseliyor...

Büyükçekmece Toskana Orizzonte satılık konut!

Büyükçekmece Toskana Orizzonte satılık konut teslimlerinin birinci etabının Eylül 2015'te gerçekleşmesi planlanıyor. Emaar Türkiye ve Arıkan Yapı tarafından hayata geçirilen projede 187 adet villa bulunuyor.

Toskana Orizzonte Konutları satılık daire!

Emaar Türkiye ve Arıkan Yapı ortaklığıyla hayata geçirilen Toskana Orizzonte Konutları satılık daire teslimleri bu yılın Eylül ayında yapılacak. Proje toplam 450 bin metrekare inşaat alanına sahip.

Emaar Toskana Orizzonte Konutları satılık!

Toplam 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerine yayılan projede teslime kadar taksit imkanı sunuluyor. Emaar Toskana Orizzonte Konutları satılık villa tipleri 3 oda ile 7 oda arasında değişiklik gösteriyor.

Emaar Toskana Orizzonte satılık villa!

TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre kadar uzaklıkta bulunan projede toplam 187 adet villa bulunuyor. Emaar Toskana Orizzonte satılık villa tipleri 3 oda ile 7 oda arasında değişiyor.

Toskana Orizzonte Emaar satılık!

Toplam 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerine yayılan projede villa tipleri 3 oda ile 7 oda arasında değişiklik gösteriyor. Toskana Orizzonte Emaar satılık ilk etap teslimleri bu yıl Eylül de teslim edilecek.

Emaar Toskana Orizzonte satılık ev!

100 araçlık otoparkı bulunan proje Tüyap metrobüs durağına 6.8 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Emaar Toskana Orizzonte satılık ev tipleri 3 oda ile 7 oda arasında değişiklik gösteriyor.

Emaar Toskana Orizzonte satılık!

Emaar Toskana Orizzonte satılık villa alanları 695 metrekareye kadar ulaşıyor. İlk etap teslimlerinin bu yıl eylül ayında yapılması planlanan proje Büyükçekmece Göl Vadisi'nde yükseliyor.

Büyükçekmece Toskana Orizzonte satılık!

Büyükçekmece Toskana Orizzonte satılık villa büyüklükleri 179 metrekareden başlıyor. Arıkan Yapı ve Emaar imzası ile inşa edilen proje 8 farklı tipte dizayn edilen villalardan oluşuyor.

Emar The Address Residence satılık!

Emar The Address Residence satılık dairelerin tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde dizayn edildi. Emaar İnşaat imzası ile hayata geçirilen projenin yatırım bedeli 435 milyon dolar olarak belirlendi.

Çamlıca The Address Residence satılık!

Çamlıca The Address Residence satılık dairelerin büyüklükleri 78 ile 234 metrekare arasında değişiyor. Emaar İnşaat tarafından hayata geçirilen proje İstanbul Anadolu Yakası Çamlıca'da inşa ediliyor.

The Address Residence Çamlıca satılık!

The Address Residence Çamlıca satılık daire seçenekleri arasında 1+1, 2+1 ve 3+1'ler bulunuyor. Emaar İnşaat imzası ile yükselen proje Emaar Square projesinin içerisinde yer alıyor.

The Address Residence satılık!

The Address Residence satılık daire fiyatları metrekare bazında 5 bin 300 dolardan başlangıç gösteriyor. İstanbul Çamlıca'da hayata geçirilen proje Emaar İnşaat imzası ile yükseliyor.

Boulevardi Emaar Square satılık!

Toplam 100 daireden oluşan Emaar İnşaat projesi Boulevardi Emaar Square satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı...

emaar square satılık daire Haberi

emaar square satılık daire


Emaar Square projesi Emaar İnşaat imzası ile yaşama geçiriliyor.  Proje  İstanbul Anadolu Yakası içinde Üsküdar Çamlıca Bölgesi'nde yer alıyor.


Emaar Square projesinde stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve 5.5+1 konut alternatifleri bulunuyor.


1000 konuttan meydana gelen projenin 2015 yılı içerisinde sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.


Emaar Square Çamlıca'da fiyatlar 244 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Projeden konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi imkanından yararlanabiliyor.


Emaar Square İstanbul projesinde; hayvanat bahçesi, yüzme havuzu, spor alanları, eğlence alanları, çocuk oyun alanları, buz pisti, sinema kompleksi, otopark, avm, güvenlik hizmetleri yer alıyor.


Emaar Square adres:: Emaar Square İstanbul satış ofisi; Ayazma Caddesi, Numara: 78 Çamlıca/Üsküdar


Emaar Square iletişim:

Telefon: 0216 547 17 17

Web adresi: