02 / 05 / 2024

emaar turkey istanbul

emaar turkey istanbul

Emaar Square Çamlıca projesinde metrekare birim fiyatı 3 bin 500 dolar ile 5 bin dolar arasında değişiyor. Projede stüdyo dairelerin fiyatı 260 bin dolardan başlıyor...

Emaar Libadiye Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Address İstanbul Şubesi açıldı!

Emaar Libadiye Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Address İstanbul Şubesi Üsküdar'da 22 milyar 758 milyon 99 bin 546 TL sermaye bedeli ile Ahmad Thani R.S Almatrooshi ve M. Ali Rashed Alabbar otaklığında açıldı.

Property Turkey İstanbul Gayrimenkul Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Property Turkey İstanbul Gayrimenkul Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Bayram tarafından kuruldu.

İstanbul Turizm Merkezi, ilk kez Expo Turkey By Qatar'da tanıtıldı!

İstanbul Turizm Merkezi, ilk kez Expo Turkey By Qatar fuarında tanıtıldı. Dev kompleks yaklaşık 500 bin metrekare bir alan üzerinde geliştiriliyor.

Emaar Square'nin AVM bölümü Şubat'ta açılacak!

Projenin sahibi Dubaili Emaar'ın bölge CEO'su Ozan Balaban da önceki gün görevi bıraktığını açıkladı. inşaatı 2012'de başlayan istanbul Çamlıca'daki Emaar Square'de alışveriş merkezinin (AVM) açılışı tekrar ertelendi.

Cityscape Turkey en büyük lansman organizasyonu oldu!

24-25-26 Mart2016 tarihlerinde istanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenen Cityscape Turkey, 7 bin metrekarelik fuar alanında 60'ın üzerinde şirketi ağırlayarak fuarın tarihindeki en büyük lansman organizasyonu oldu.

Quasar İstanbul'dan Cityscape Turkey'e özel yüzde 10+yüzde 10 indirim!

Quasar İstanbul, 'Quasar Residences' ve 'Fairmont Hotel ve Residences' olmak üzere iki kule halinde inşa ediliyor. Projede Cityscape Turkey'e özel yüzde 10+yüzde 10 indirim imkanı sunuluyor.

Piyalepaşa İstanbul projesi Cityscape Turkey’de görücüye çıktı!

Beyoğlu’nun merkezinde hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul, Türkiye’de ilk kez düzenlenen gayrimenkul sektörünün en önemli organizasyonlarından Cityscape Turkey'de yatırımcılarla bir araya geldi.

Piyalepaşa İstanbul'da Cityscape Turkey'e özel kampanya!

Piyalepaşa İstanbul projesinin Cityscape Turkey'e özel satış kampanyası çerçevesinde mart ayı sonuna kadar 2015 fiyatları geçerli olacak. Projede konutların satış fiyatı 895 bin 500 TL, rezidansların ise 706 bin 200 TL'den başlıyor.

İstanbul Cityscape Turkey Fuarı 24 Mart'ta!

TÜRK gayrimenkul dünyası ve kamunun geçtiğimiz günlerde etkin olarak yer aldığı Fransa'nın Cannes şehrinde yapılan MIPIM fuarı sonrası gözler önümüzdeki hafta İstanbul'da yapılacak Cityscape Turkey'e çevrildi.

Cityscape Turkey 2016 Fuarı İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenecek!

Gayrimenkulün en önemli uluslararası platformları arasında yer alacak Türkiye gayrimenkul sektörünü, küresel yatırımcılarla buluşturacak olan Cityscape Turkey’in ilki 24 – 26 Mart 2016 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenecek.

Emaar Square İstanbul iletişim!

Emaar Square İstanbul iletişim için 0216 547 17 17 telefon numarasından satış ofisi ile irtibata geçebilirsiniz. Emaar İnşaat imzası ile yükselen proje İstanbul Üsküdar'da hayata geçiriliyor.

Cityscape Turkey 2016 yılında İstanbul'da düzenlenecek!

ISTexpo Genel Müdürü İsmail Sezen, Cityscape Turkey’in ilkinin ise 2016 yılında düzenleneceğini açıkladı. Cityscape Türkiye 2016’nın, 24-26 Mart tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenmesi planlanıyor.

The Address Residence İstanbul: Emaar'dan değerli bir yatırım sistemi!

İkonik tasarımı, 5 yıldızlı The Address Hotel hizmeti ve Emaar tecrübesiyle İstanbul’a yepyeni bir soluk getirecek The Address Residence İstanbul olağanüstü bir kent yaşamı sunuyor.

emaar turkey istanbul Haberi

emaar turkey istanbul


Emaar Properties Gayrimenkul Geliştirme A.Ş'nin İstanbul Çamlıca projesi Emaar Square Libadiye bölgesinde inşa ediliyor. 66 dönüm alan üzerinde hayata geçirilen Emaar Square projesinde 1+1'den 5+1'e kadar daire seçenekleri bulunuyor.


Beş yıldızlı otel, ofis, alışveriş merkezi, eğlence alanları, rezidans ve konutların yer alacağı karma bir proje olarak yükselen Emaar Square fiyatları 260 bin dolardan başlıyor. Konutların 30 metrekare ile 400 metrekare arasında değiştiği Emaar Square'de metrekaresi 3 bin 500 dolar ile 5 bin dolar arasında satılıyor.



Emaar Square projesinde 1+0 konutlar 260 bin dolardan, 1+1 konutlar 300 bin dolardan, 2+1 konutlar 420 bin dolardan, 3+1 konutlar 650 bin dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.


2015 yılında tamamlanması hedeflenen Emaar Square projesinde 1000'in üzerinde konut yer alıyor. 400 adet mağaza ve 100 adet açık...