29 / 08 / 2024

emay inşaat ayazağa

emay inşaat ayazağa

Bugüne kadar 10 bin konutu sahiplerine teslim eden Emay İnşaat, 2017'de de yatırımlarına devam edecek. Emay İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Çağlar, fazla yoğunluğun olmadığı bölgelerde proje geliştirmeye dikkat ettiklerini belirtti.

Sinpaş Kızılbük Wellness Resort devre mülk projesinin inşaatı yasağa rağmen devam ediyor iddiası!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, yasağa rağmen Marmaris'teki Kızılbük koyundaki otel inşaatına devam edince belediye zabıtalarla birlikte alana geldi. 

Atatürk Havalimanı’nın yanındaki 60 dönümlük dev arazi konut inşaatına açıldı!

Milyon dolarlık pistleri kırılarak millet bahçesine dönüştürülen Atatürk Havalimanı’nın yanında yıllardır boş duran arazi rezerv yapı ilan edildi ve konut ile ticari birim inşaatına açıldı. İşte detaylar...

Emay İnşaat konkordatodan çıktı!

İstanbul genelinde hayata geçirdiği önemli projelerle bilinen ve 2008'de kurumlar vergisi Türkiye rekortmenliğinde 62'nci sıraya yerleşen Emay İnşaat ve Kent Toplu Konut Gayrimenkul A.Ş.'nin konkordato sürecinde sona gelindi.

AB'de inşaat üretimi Ağustos'ta yüzde 1,8 azaldı!

Merakla beklenen rakamlara göre, Avrupa Birliği'nde (AB) inşaat üretimi, tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs tedbirlerinin yumuşadığı Ağustos ayında bir önceki aya göre yüzde 1,8 azladı.

Invest İnşaat'tan Ayazağa'ya yeni proje!

Son senelerde hayata geçirdiği VadiKoru, Göl Plus ve Express24'te geniş bahçelere yer veren Invest İnşaat, Ayazağa’da Invest Vadi adıyla yeni bir proje için harekete geçti.

Emay İnşaat'ın konkordato davası için karar alındı!

İstanbul'da gerçekleştirdiği projelerle tanınan, 2008'de kurumlar vergisi Türkiye rekortmenliğinde 62'nci sırada yer alan Emay inşaat, 2018 Kasım'da konkordato ilan etmişti. Konkordato davası için karar alındı.

Emay İnşaat'ın konkordato duruşması 1 Nisan'da!

İstanbul'da gerçekleştirdiği önemli projelerle tanınan ve 2008'de kurumlar vergisi Türkiye rekortmenliğinde 62'nci sırada bulunan Emay İnşaat, yaşadığı mali sıkıntıları aşamayınca konkordato talep etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar verildi. 

Emay İnşaat için nihai karar 1 Mart'ta verilecek!

2008'de kurumlar vergisi Türkiye rekortmenliğinde 62'nci sırada yer alan Emay İnşaat 2018 Kasım'da konkordato ilan etmişti. Emay İnşaat için nihai karar 1 Mart 2021 tarihindeki duruşmada verilecek.

Emay İnşaat'ın konkordato duruşması 1 Mart'ta!

Yıllardır gayrimenkul sektöründe sayısız proje hayata geçiren Emay İnşaat, yaşadığı mali sıkıntıları aşamayınca konkordato talep etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar alındı...

Elmalı Otobüs Terminali'nin inşaatı tamam! Açılışa hazır!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Elmalı Otobüs Terminali'nin inşaatını tamamladı. 10 bin metrekarelik alana inşa edilen yeni terminal açılış için gün sayıyor.

Arnavutluk'taki deprem konutlarının inşaatı Ağustos'a kadar tamamlanacak!

TOKİ tarafından Arnavutluk'ta inşa edilen deprem konutlarının temeli önceki gün atıldı. Törende konuşma yapan TOKİ Başkanı Ömer Bulut, inşaatın Ağustos ayına kadar tamamlanacağını dile getirdi. 

Emay İnşaat'ın konkordato duruşması 30 Aralık'ta!

Yıllardır gayrimenkul ve sektöründe sayısız projeler üreten Emay İnşaat, yaşadığı mali sıkıntıları aşamayınca konkordato talep etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar daha çıktı...

ABD'de inşaat harcamaları Ağustos'ta beklentiyi aştı!

ABD'de inşaat harcamaları, Ağustos ayında aylık yüzde 1,4 artarak piyasa beklentilerini geride bıraktı. 

emay inşaat ayazağa Haberi

emay inşaat ayazağa

Gayrimenkul sektöründe son yıllarda ciddi tartışmalara neden olan "Konut fiyatlarında balon var mı?" konusu, gündemdeki yerini koruyor. 


Emay İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Çağlar'a göre Türkiye'de gayrimenkul fiyatları şu an uygun seviyelerde seyrediyor. Çağlar, aynı zamanda, fiyatlarda bir artış yaşanmadığına dikkat çekerek 2016'da konut fiyatlarının dolar bazında 10 sene önceki fiyatlarla eşdeğer olduğunu dile getiriyor. Hakan Çağlar, konut fiyatlarında balon konusunu şöyle değerlendirdi: "Mesela biz Yalova'daki projemizin metrekaresini 4 bin-4 bin 500 TL aralığında satışa çıkaracağız. Bu aşağı yukarı 1 bin 300 dolara denk geliyor. 2006'da da konutlar bu fiyatlardan satılıyordu. İstanbul'a da baktığımız zaman bugün metrekare fiyatları ortalama 7 bin TL yani 2 bin-2 bin 500 dolar civarında. 10 sene önce de fiyatlar yaklaşık bu seviyelerdeydi." 


 'SERBEST PİYASA FİYATLARI DENGELER' 


Hakan...