03 / 05 / 2024

emekli Aksaray toki kura sonucu

emekli Aksaray toki kura sonucu

TOKİ Aksaray Merkez kura sonuçları 12 Mayıs 2016 Perşembe günü açıklanacak. Toplamda 300 adet dairenin emekliye özel satışa çıkarıldığı projede daireler 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Aksaray TOKİ 100 bin konut kura sonuçları listesi!

Aksaray TOKİ 100 bin konut kura sonuçları listesi haberimizde yer alıyor. İşte Aksaray TOKİ 100 bin konut kura sonuçları listesi ve TOKİ Aksaray Merkez kura sonucu 2020...

Aksaray TOKİ 2019 projesi!

Aksaray TOKİ 2019 projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projede 253 adet konutun yanı sıra 1 adet ticaret merkezi ve cami de bulunuyor.

Aksaray TOKİ Zafer Mahallesi 03.01.2018 kura sonucu kazananları!

Aksaray TOKİ Zafer Mahallesi 03.01.2018 kura sonucu kazananları henüz belli olmadı. Projede 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daireler bulunuyor.

Sivas Yenimahalle Emekli Toki kura çekimi 2016!

TOKİ'nin Sivas Yenimahalle 184 Konut Emekli projesi kapsamındaki daireler kurayla satılacak. İşte, Sivas Yenimahalle Emekli Toki kura çekimi 2016 detayları...

Zonguldak Çaydeğirmeni Emekli Toki kura çekimi ne zaman?

Zonguldak Çaydeğirmeni Devrek’te TOKİ tarafından Emekli Grubu için hayata geçirilecek olan 324 kuralı olarak satılyor. Peki, Zonguldak Çaydeğirmeni Emekli Toki kura çekimi ne zaman?

Zonguldak Kdz.Ereğli Emekli Toki kura çekimi ne zaman?

200 konutluk TOKİ Zonguldak Kdz.Ereğli Emekli projesinde başvuru dönemi sona erdi. Peki, Zonguldak Kdz.Ereğli Emekli Toki kura çekimi ne zaman?

Toki Çanakkale Ayvacık Emekli Evleri kurası!

TOKİ'nin Çanakkale Ayvacık'ta emeklilere özel hayata geçirdiği 160 konut kuralı olarak satılıyor. İşte, Toki Çanakkale Ayvacık Emekli Evleri kurası..

Çanakkale Ayvacık Emekli Toki kura çekimi ne zaman?

Başvuru sürenin devam ettiği Çanakkale Ayvacık Emekli Toki projesinde toplamda 160 adet daire bulunuyor. Peki, Çanakkale Ayvacık Emekli Toki kura çekimi ne zaman?

Zonguldak Kdz.Ereğli Toki emekli kurası ne zaman?

TOKİ'nin Zonguldak Kdz.Ereğli’de “Emekli Grubu Konut Projesi” kapsamında hayata geçireceği 200 konut için başvrular devam ediyor. Peki, Zonguldak Kdz.Ereğli Toki emekli kurası ne zaman?

Emekli Çanakkale TOKi Evleri başvuru bedeli ne kadar?

Toplamda 160 adet dairenin emeklilere özel satışa çıkarıldığı projede 240 aya varan vade sağlanıyor. Peki Emekli Çanakkale TOKi Evleri başvuru bedeli ne kadar?

Zonguldak Kdz.Ereğli Emekli Toki projesi kura çekilişi!

200 konutluk Zonguldak Kdz.Ereğli Emekli Toki projesindeki daireler için başvuru dönemi başladı. Peki, Zonguldak Kdz.Ereğli Emekli Toki projesi kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Aksaray Güzelyurt Emekli kura çekilişi!

TOKİ Aksaray Güzelyurt Emekli kura çekilişi bugün yapılacak. Toplamda 56 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı TOKİ Aksaray Güzelyurt'ta ev seçenekleri 2+1 şeklinde tasarlandı.

Emekli TOKİ Aksaray Güzelyurt kura sonuçları!

Emekli TOKİ Aksaray Güzelyurt kura sonuçları bugünden itibaren açıklanacak. Dairelerin 2+1 şeklinde tasarlandığı TOKİ Aksaray Güzelyurt projesinde toplamda 56 adet daire emekliler için satışa çıkarıldı.

emekli Aksaray toki kura sonucu Haberi

emekli Aksaray toki kura sonucu

Kura çekiminde, asil olarak hak sahibi olamayanlar başvuru tutarlarını, 17 Mayıs 2016 tarihinden itibaren T.C. Ziraat Bankası A.Ş. yetkili şubelerinden geri alacak.


Ödeme planına göre projede yüzde 12 peşinatta 180 ay vade ya da 240 aya vadede peşinatı yüzde 20 şeklinde ödeniyor.


TOKİ Aksaray Merkez kura sonuçları 12 Mayıs 2016 Perşembe günü, saat: 09.30’da  Aksaray Üniversitesi Konferans Salonunda açıklanacak. 


Satış duyurusu için tıklayın


Kuraya katılacakların tam listesi için