04 / 05 / 2024

Emekli derneklerinde ucuz ev kavgası

Emekli derneklerinde ucuz ev kavgası

Türkiye İşçi Memur Bağ-Kur Emeklileri Derneği Başkanı Hamdi Öz, Türkiye Emekliler Derneği’nin “ucuz ev” vaadi ile üyelerini transfer ettiği iddiası ile Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulundu.

TOKİ 2022 projelerinde şok! Emekli, dar gelirli ve gençlere ucuz ev müjdesi! 81 ildeki ucuz konutlarda talep toplanıyor

TOKİ'den emekli, dar gelirli ve gençlere ucuz ev müjdesi geldi. TOKİ 2022 projelerinde talep toplanıyor. İşte tüm ayrıntılar...

Emekliye ucuz konut rehberi!

TOKİ’nin ucuz konut kampanyasında başvuru sırası emekli vatandaşlara geldi. Projelerde yer alan konutların fiyatları 116 bin TL'den, aylık taksit bedelleri ise 388 TL'den başlıyor.

TOKİ'den emekliye ucuz ev müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı evi olmayan 3 milyon emekli için konut projelerine hız verdi. İşte emekliler için ucuz konular...

TOKİ'den emekliye ucuz konut fırsatı!

Yıllarca çalışıp para kazandığı halde ev alamayan 3 milyon emekli var. TOKİ, Emekliler Derneği emekli vatandaşları ev sahibi yapmak için yoğun bir mesai harcıyor. İşte Şubat ayına özel satılık ucuz konutlar...

Emekli derneklerinde ucuz ev kavgası çıktı!

Türkiye İşçi Memur Bağ-Kur Emeklileri Derneği Başkanı Hamdi Öz, Türkiye Emekliler Derneği’nin “ucuz ev” vaadi ile üyelerini transfer ettiği iddiası ile Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulundu.

TOKİ'ye ucuz konut talebi yağıyor!

Emekli ve dar gelirliden TOKİ'ye, ucuz konut talebi yağıyor. Son olarak Türkiye Emekliler Derneği Çanakakle Şubesi, Çanakkale'de yaşayan emeklilerin düşük taksitlerle ev sahibi olmaları için girişim başlattı.

Seyfi İyiyürek, ucuz konut çalışmasını anlattı!

Türkiye’de ilk kez emeklileri konut sahibi yapan TÜED’in Adana Şube Başkanı İyiyürek, Adana’da “Ucuz konut” çalışması hakkında gelinen noktayı anlattı.

Nihat Zeybekci'den Denizli'nin 10 ilçesine ucuz konut sözü!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci Denizli'ye ucuz konut müjdesi verdi. Zeybekci "Konutlar 10 ilçede yapılacak, arsaların TOKİ'ye devir işlemleri devam ediyor. Bu konuyla ilgili önümüzdeki günlerde detaylı açıklama yapacağız" dedi.

Ucuz konuta 4 bin başvuru yapıldı!

Türkiye Emekliler Derneği Isparta Şube Başkanı Abdulkadir Ersal, 7 Haziran seçimleri öncesi emeklilerin ucuz konut istediğini belirtmiş ve siyasilerden bu konuda destek istemişti.

Isparta'da TOKİ'nin emekli konutlarına 4 bin başvuru!

Türkiye Emekliler Derneği Isparta Şube Başkanı Abdülkadir Ersal, Isparta'da ucuz konut projesi için emekli başvuru sayısının 4 bine ulaştığını bildirdi.

Yerli turiste yüzde 20 ucuz tatil imkanı!

Yerli turistte sezonu geç açan turizmcileri Ramazan Bayramı ve som asında yoğunluk bekliyor. yerli turist bu yıl bayramda geçen seneye göre ortalama yüzde 20 daha ucuz tatil yapacak.

İşte en ucuz Yunan adaları!

Yunanistan'da 1200 ile 6000 arasında ada bulunuyor. Private Island Online adlı bir site, en ucuz Yunan adalarını sıraladı. Bazı adaların fiyatı, Londra'da sıradan bir evden bile ucuz. İşte o adalar...

İşte İstanbul'da ev alabileceğiniz en ucuz 10 ilçe!

Hurriyetemlak.com, İstanbul'da ev alınabilecek en ucuz 10 ilçeyi sıraladı... İşte metrekare ortalama konut fiyatının 2.500 TL'yi geçmediği 10 ilçe...

Emekli derneklerinde ucuz ev kavgası Haberi

Emekli derneklerinde ucuz ev kavgası

Emeklilerin çatı örgütü dernekler arasındaki rekabet “ucuz ev” vaadi ile kavgaya dönüştü. Türkiye İşçi Memur Bağ-Kur Emeklileri Derneği Başkanı Hamdi Öz, Türkiye Emekliler Derneği’nin “ucuz ev” vaadi ile üyelerini transfer ettiği iddiası ile Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulundu.


Türkiye İşçi Memur Bağ-Kur Emeklileri Derneği Genel Başkanı Hamdi Öz,Türkiye Emekliler Derneği Eyüp, Avcılar ve Bakırköy Şubeleri’nin internet sitelerinde, derneklerine üye olanlara TOKİ’nin ucuz ev vereceği vaadinde bulunduklarını, bunun gerçeği yansıtmadığını iddia etti. Cumhuriyet Savcılığı’na verdiği ifadesinde, TOKİ’nin hiç bir dernekle işbirliği yapmadığını savunan Hamdi Öz, “Ucuz ev ilanını gören derneğimiz üyeleri istifa ederek, Türkiye Emekliler Derneği’ne kaydolmaktadır. Gerçekte Türkiye Emekliler Derneği’ne TOKİ tarafından ucuz konut verilmesi söz konusu değildir. Ancak bu şekilde yalan haber yaparak kendi üye sayılarını artırmakta, bu şekilde...