06 / 05 / 2024

emekli ikramiye haber

emekli ikramiye haber

Emekliler Ramazan bayramında maaşlarına ek ikramiye olarak bin 100 lira almıştı. Hükümet emekli ikramiyelerine zam yapmasa da ihtiyaç sahibi emeklilerin cüzdanını rahatlatacak haber bankalardan geldi.

ING emekli promosyonunda son dakika müjdesi! Nisan 2024 yeni emekli paketiyle  hesaplara tam 18 bin TL yatırılıyor!

Milyonlarca emeklinin yüzünü güldüren haber bu defa ING Bank'tan geldi. ING Bank pek çok emeklinin gündeminde yer alan emekli promosyon rakamlarını arttı açıkladı. İşte ING Bank'ın Nisan 2024 emekli paketi...

Emekli maaşını başka bankaya taşımak isteyenlere kötü haber!  Promosyonların önündeki engel emeklileri şok etti!

Milyonlarca emekli banka promosyonları ile ilgili araştırmalar yaparken, emekli maaşlarını başka bankalara taşımak isteyenler ise beklenmedik bir engel ile karşı karşıya kaldı. 

Kredi borcunu emekli maaşı ile ödeyenlere kötü haber! Geçmiş dönemdeki kesintiler geri alınamayacak!

Yargıtay Hukuk Genel Kurulu, kredi borcunu emekli maaşı ile ödemeyi taahhüt eden emeklilerin, maaş kesintilerine itiraz etmeleri halinde  bankadan önceki kesintileri talep edemeyeceklerini hükmetti.

Emekli bayram ikramiyesi 4500 TL oldu! Emekli bayram ikramiyesi sorgulama 2024: İkramiye ne zaman yatar?

Milyonlarca emekliye Ramazan ve Kurban Bayramlarında 3'er bin TL'lik ikramiye verileceği açıklandı. Ancak bazı emekliler Ramazan Bayramında 3 bin TL değil, 4 bin 500 TL ikramiye alacak. İşte emekli bayram ikramiyesi sorgulama 2024...

SSK, Bağ-kur ve emekli maaşında yeni zam tablosu! Emeklilerin dört gözle beklediği haber geldi!

Emeklilerin dört gözle beklediği ek zam gündemden uzaklaşırken gözler temmuz zammına çevrildi. Memur ve emekli maaşı ne kadar olacak?

Emekli ve memur maaşları bayramdan önce hesaplara yatırılacak mı? Bu paraları bekleyenler hemen bakın!

Milyonlarca emekli ve kamu çalışanı bayram öncesinde maaşlarının hesaplara yatırılıp yatırılmayacağı ile ilgili araştırmalar yapıyor. SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklileri maaş ödemeleriyle beraber 3 bin TL ikramiye alacak. Peki emekli ve memur maaşları bayramdan önce hesaplara yatırılacak mı? 

SSK, Emekli Sandığı ve Bağ-Kur emeklilerine yeni haber! Bayram ikramiyesi ödeme tarihi tarih belli oldu!

Milyonlarca emeklinin dört gözle beklediği emekli bayram ikramiyelerinin ödeme takvimi belli oldu. 

Emekli bayram ikramiyelerinde sürpriz! Milyonlara müjde! Sadece emekliler değil, onlar da ikramiye alacak! 

Milyonlarca emeklinin merakla beklediği bayram ikramiyeleri 2-5 Nisan 2024 tarihleri arasında ödenecek. Emekliler bayram ikramiyeleri için gün saymaya başladı. Emekliler ile birlikte,   İş göremezlik geliri alan ve emeklilik dilekçesi veren EYT'liler de ikramiye alabilecek. 

Emekli maaşlarına ek zam gelecek mi? Asgari ücret yükselecek mi? Kulis bilgileri geldi: Emekliler ve çalışanlar dikkat!

Ekonomi Gazetesi Ankara Haber Müdürü Hüseyin Gökçe,  Ankara kulislerinin kaynadığının altını çizerek maaşlar için hükümetin yol haritasını açıkladı. Peki emekli maaşlarına ek zam gelecek mi? Asgari ücret yükselecek mi?

Emekli maaş zammında ilk sinyal! En düşük emekli maaşı için bu rakam konuşuluyor...

Emekli maaşına seyyanen artışla ilgili Ekonomi Gazetesi Ankara Haber Müdür Hüseyin Gökçe, en düşük emekli aylığı alanların kök maaşlarında teknik düzeltmenin şart olduğunu söyledi.

Akbank'ın Şubat 2024 emekli promosyonları emeklinin yüzünü güldürecek!

Emekli vatandaşları sevindirecek haber Akbank tarafından yapıldı. Akbank emekli promosyon rakamlarını açıkladı. İşte Akbank'ın emekli promosyon rakamları...

Kiraya bile yetmeyen emekli maaşına düzenleme talebi: En düşük emekli maaşı 23 bin, ikramiye 10 bin TL olmalı!

Emekli maaşlarının yükseltilmesi talebi Meclis'e de taşındı. Saadet Partisi İzmir Milletvekili Mustafa Bilici, en düşük emekli maaşının 23 bin, ikramiyenin de 10 bin TL olması gerektiğini söyledi. İşte o açıklama...

Emekli bayram ikramiyesinde yeni rakamlar: Emekli ikramiyeleri 8 ya da 10 bin TL olacak! 4 formül var!

2024 yılını da 'Emekliler yılı' ilan eden Hükümet, şimdi de ikramiye zammı hazırlığında. Peki emekli ikramiyesine yapılacak zamda hangi formüller masada? İşte o rakamlar...

emekli ikramiye haber Haberi

emekli ikramiye haber

Her yıl yeniden düzenlenen promosyon bedeli ile emekli maaşına ek geri ödemesiz 2 bin 500 TL'yi bulan nakit hesaba yatırılıyor. Bankalararası Kart Merkezi (BKM) verilerine göre; mart ayında reel bazlı genel kartlı ödeme endeksi, yüzde 17,8 artarak 175 puana yükseldi. Bireysel Emeklilik Sistemi, kamu ve vergi hariç tutularak hesaplanan yurt içi bireysellerin kartlı ödeme endeksi, mart ayında geçen yılın aynı ayına göre reel olarak yüzde 14,8 artarak 145,2 puana ulaştı. Geçen yılın aynı ayında endeks, 126,5 puan seviyesindeydi. 

Emeklilere biraz rahat nefes aldıracak haber bankalardan geldi. Emekli maaşını banka ATM'sinden çeken emekliye promosyon ödemesi yapılıyor. Söz konusu promosyon geri ödemesiz olarak verilirken tutar 3 bn TL'yi buluyor.

Peki hangi banka ne kadar emekli ikramiye promosyonu veriyor? İşte detaylar..

Yapı Kredi Emeklilik Promosyonu

Yapı Kredi bankaya gelerek emekli...