30 / 04 / 2024

emekli kayseri kura çekilişi sonuçları

emekli kayseri kura çekilişi sonuçları

Kayseri Mimarsinan TOKİ Konutları kura çekimi 6 Mayıs 2016 tarihinde yapılacak. Ödeme planına göre 180 aydan 240 aya vade imkanı sağlanan projede 250 adet daire emekliler için satışta.

Kayseri TOKİ yapılacak mı? Kayseri Pınarbaşı TOKİ yapılacak mı? Kayseri Mimarsinan TOKİ ne zaman yapılacak?

TOKİ Kayseri kura çekilişleri merakla araştırılmaktadır. İşte TOKİ ilçe ilçe sosyal konut kura çekim tarihleri ve merak edilen detaylar!

Kayseri TOKİ çekilişi hangi kanalda? TOKİ Kayseri arsa kuraları ne zaman çekilecek?

TOKİ 'İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi'nde kuralar il il çekilmeye devam ediyor. TOKİ Kayseri kura çekilişleri de merakla araştırılmaktadır. İşte TOKİ Kayseri kuralarına dair merak edilen detaylar!

TOKİ Kayseri Kocasinan 2020 kura çekilişi ne zaman? Kayseri kura tarihi 2020!

TOKİ Kayseri Kocasinan 2020 kura çekilişi ne zaman? Kayseri kura tarihi 2020 açıklandı mı? TOKİ 100 bin konut Kayseri kura çekilişi ne zaman yapılacak?

TOKİ Kahramanmaraş Dulkadiroğlu 2019 projesi 28 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Kahramanmaraş Dulkadiroğlu 2019 nerede?TOKİ Dulkadiroğlu 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Dulkadiroğlu 2019 başvuruları ne zaman? TOKİ Kahramanmaraş Dulkadiroğlu emekli projesi kura çekilişi ne zaman? İşte TOKİ Kahramanmaraş Dulkadiroğlu 2019 projesi 28 soruda tüm detaylarıyla...

TOKİ Tokat Dedeli emekli kura çekilişi bugün!

TOKİ Tokat Dedeli emekli projesinde kura heyecanı şimdiden başladı. Projedeki konutların kura çekilişi bugün yapılacak.

TOKİ Tokat Dedeli emekli projesi kura çekilişi yarın!

TOKİ Tokat Dedeli emekli projesinde yer alan konutların kura çekilişi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Kastamonu emekli kura çekilişi 21 Haziran'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kastamonu Taşköprü emekli projesinin kura çekilişini 21 Haziran tarihinde gerçekleştirecek.

13 Kasım TOKİ Kayseri kura sonucu isim listesi!

13 Kasım TOKİ Kayseri kura sonucu isim listesi açıklandı. 122 konut için kura çekimi bugün saat 10:00'da gerçekleştirildi. 

Develi Kayseri kura çekimi 13 Ekim!

TOKİ ile Develi Belediyesi ortaklığında inşa edilen TOKİ Kayseri Develi projesinde toplamda 129 adet daire yer alıyor. İşte Develi Kayseri kura çekimi 13 Ekim detayları...

TOKİ Kayseri Mimarsinan emekli projesi sözleşmeleri!

TOKİ Kayseri Mimarsinan emekli projesi sözleşmeleri için son gün bugün olarak belirtiliyor. 231 konuttan meydana gelen projede kura çekilişi 10 Mayıs 2017 tarihinde gerçekleştirilmişti.

TOKİ Kayseri Mimarsinan emekli kura sonuçları listesi açıklandı!

TOKİ Kayseri Mimarsinan emekli kura sonuçları listesi açıklandı. Projede 250 adet konut yer alıyor.

TOKİ Kayseri Mimarsinan Emekli kura sonucu!

TOKİ'nin Kayseri Mimarsinan Emeklilere Özel Konut Projesi'ndeki 231 konut kura ile satışa çıkıyor. İşte, TOKİ Kayseri Mimarsinan Emekli kura sonucu...

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli 2017 kurası!

103 adet daireden meydana gelen TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli projesinde kura çekimi için geri sayım başladı. Peki,TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli 2017 kurası ne zaman?

emekli kayseri kura çekilişi sonuçları Haberi

emekli kayseri kura çekilişi sonuçları

TOKİ Emekli Kayseri Mimarsinan ödeme planına göre yüzde 12 peşin ödemede kalan bedeli 180 ay vadelendirme veya 240 aya kadar vadelendirmede yüzde 20 peşin ödeme yapılıyor.


Kura çekiminde, asil hak sahibi olamayanlar başvuru tutarlarını, 11 Mayıs 2016 tarihinden itibaren T.C Ziraat Bankası A.Ş. yetkili Şube’lerinden geri alabiliyor.


Kayseri Mimarsinan TOKİ Konutları kura çekilişi 6 Mayıs 2016 tarihinde gerçekleşecek. Aylık taksitlerin konut teslim tarihini takip eden ay itibariyle başlatılacak olan projede daireler 2+1 şeklinde tasarlandı.


Satış duyurusu için tıklayın


Başvuru katılım listesi için