03 / 05 / 2024

emekli key ödemesi

emekli key ödemesi

3320 sayılı kanun gereğince işçi ve memurlara yapılan konut edindirme yardımı kapsamında emeklilere KEY ödemesi var mı? Emeklilere KEY ödemesi nasıl yapılır? İşte emekli KEY ödemeleri...

Garanti BBVA Mayıs 2024 emekli maaş promosyonu güncel rakamlarını açıkladı!

Emekli maaş promosyonu doğrultusunda Mayıs 2024 güncellemesini yapan Garanti BBVA yeni ödeme tarifesini de duyurdu. Buna göre, Garanti BBVA emeklilere ne kadar maaş promosyonu ödemesi yapacak? 

Emekli promosyonları artıyor! Vakıfbank en düşük emekli maaşı alana 5 bin TL verecek!

Emekli promosyonları artmaya devam ederken emekliler en yüksek hangi banka emekli promosyonu veriyor ve bu konu hakkında da araştırmalar yapıyorlar. Buna göre, Vakıfbank'ın ne kadar emekli promosyon ödemesi yaptığı ve başvuru şartları hakkında merak edilen detaylar..

Emekli maaşına ek tam bu kadar hesaplara yatıyor! Ziraat Bankası emekli promosyon kaç TL? İşte Ziraat Bankası promosyon!

Ek gelir sağlamak amacıyla promosyon ödemesi almak isteyen emekliler, bankalardaki rakamları araştırıyor. En çok merak edilenler arasında Ziraat Bankası yer alıyor. Peki Ziraat Bankası emekli promosyon ne kadar? İşte Ziraat Bankası promosyon 2024! 

Kuveyt Türk emekli banka promosyonu! SSK, Bağ-kur, emekli sandığı emeklileri dikkat! 12 bin lira promosyon veriliyor!

Kuveyt Türk emekli banka promosyonu emekliler tarafından araştırılıyor. Kuveyt Türk emeklilere 12 bin liraya kadar banka promosyonu veriyor. 2024 Kuveyt Türk emekli banka promosyonu ödemesi...

Akbank emekli promosyon ne kadar? Akbank'tan maaş alanlar dikkat! Akbank 2024 emekli promosyon tutarı!

Banka promosyonları milyonlarca emekli tarafından merakla takip ediliyor. Emekliler hangi bankanın daha çok promosyon verdiğini araştırıyor. Bu kapsamda en çok da Akbank emekli promosyon ödemesi en çok merak edilenler arasında. Peki Akbank emekli promosyon ne kadar? 2024 emekli banka promosyonu kaç

Yapıkredi emekli promosyon ödemesi! Ykb emekli promosyon ne kadar? Yapı kredi emekli promosyon 2024!

Milyonlarca emekli bankaların promosyon ödemelerini merak ediyor. Bunlardan en çok merak edilen ise Yapı kredi Bankası banko promosyon ödemesi. Yapı kredi emekli promosyon ödemesi! Ykb emekli promosyon ne kadar? Yapı kredi emekli promosyon 2024!

Emekli banka promosyon ödemeleri: Yapı Kredi ne kadar 2024 promosyon veriyor? 2024 Yapı Kredi emekli promosyonu

Milyonlarca emekli banka banka promosyon rakamlarının ne kadar olduğunu araştırıyor. Peki Yapı Kredi ne kadar 2024 promosyon veriyor? 2024 Emekliler ne kadar banka promosyonu veriyor? Yapı Kredi Banka promosyon ödemesi kaç lira?

Ziraat Bankası emekli promosyonu 15 bin TL mi oldu? Ziraat Bankası emekli promosyon ödemesi 2024!

Bankalar emekliler için yarışa girdi. Emekliler banka promosyonlarını yakından takip etmekte. Emekliler en çok da ziraat Bankası promosyon ücretini merak ediyor. Ziraat Bankası emekli banka promosyon tutarı...

Emekli bayram ikramiyesi ödemesi 2024! Emeklilerin bayram ikramiyesi ne kadar? 2024 Emekli bayram ikramiyesi kaç TL?

Ramazan Bayramı'na kısa bir zaman kala milyonlarca emekli bayram ikramiyesi ödemelerini araştırıyor. Peki bu sene emekli bayram ikramiyeleri ne kadar? Emeklilerin bayram ikramiyesi ne kadar? 2024 Emekli bayram ikramiyesi kaç TL?

Akbank Mart 2024 yeni emekli paketini açıkladı! İşte adım adım 12 bin 500 TL alma rehberi! Kaçırmayın!

En çok tercih edilen kamu bankaları arasında yer alan Akbank merakla beklenen Mart 2024 emekli paketini açıkladı. Akbank tarafından verilen detaylara göre emekli vatandaşlara 12 bin 500 TL promosyon ödemesi yapılacak.

Emeklilerin hesaplarına 10 bin TL yatıyor! Garanti BBVA son tarihi açıkladı! İşte Garanti emekli promosyon 2024!

Bankalar, maaşını taşıyan emeklilere belirli bir promosyon ödemesi yapıyor. Emeklilerin en çok merak ettiği bankalar arasında Garanti BBVA bulunuyor. Peki Garanti BBVA emekli maaş promosyonu kaç TL? Garanti emekli promosyon 2024!

SSK, Bağkur, EYT, Emekli Sandığı emeklilerine müjde üstüne müjde! Kasım ayında 3 farklı ödeme yapılacak! 

Emekliler Kasım ayına 3 farklı ödeme fırsatıyla girebilecek. Cumhuriyet Bayramı ikramiyesi, maaş ödemesi ve bankaların emekli promosyonlar hesaplara tek tek yatırılacak. İşte ödemelere ilişkin tüm detaylar...

Bu hastalığınız varsa erken emekli olabilirsiniz! İşte malulen emeklilik hakkı tanınan hastalıklar...

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından getirilen yeni düzenlemeye göre, artık 10 yıl boyunca sigortalı olarak çalışmış ve 1800 gün uzun vadeli prim ödemesi yapmış olan çalışanlar, hastalık yüzünden çalışma kapasitesini yitirmeleri durumunda malulen emekli olabilecekler. İşte o hastalıklar...

emekli key ödemesi Haberi

emekli key ödemesi

Emeklilere KEY ödemesi var mı?

Konut edindirme yardımı (KEY) güncel listesine, Emlak Konut Gayrikenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi'nin hazırladığı Konut Edindirme Yardımı Hak Sahipleri Listesine www.keyodemeleri.com adresinden ulaşılabiliyor. Sorgulama T.C. kimlik numarası ile yapılabiliyor.


Peki, 3320 sayılı kanun gereğince yapılan konut edindirme yardımı kapsamında emeklilere KEY ödemesi var mı? Emeklilere KEY ödemesi nasıl yapılır?


Emekli KEY ödemeleri ile ilgili esaslar 3320 sayılı kanunun uygulama yönetmeliğinde şu şekilde açıklanıyor:


T.C. EMEKLİ SANDIĞI EMEKLİLERİNE YAPILACAK YARDIM 

T.C. Emekli Sandığı Emeklilerine Yapılacak Yardım 

Madde 16 − 5434 sayılı T.C. Emekli Sandığı Kanunu ile ek ve değişikliklerine göre Emekli olanlardan Bağımsız Konutu bulunmayanlara, T.C. Emekli Sandığınca, bu Yönetmelikte belirtilen süre, miktar, usul ve esaslara göre yardım yapılır. 


İştirakçi iken Emekli olanlardan Bağımsız Konutu bulunmayanlara, iştirakçi bulundukları süre içinde fâydalandıkları yardım...