17 / 05 / 2024

emekli maaş haberi

emekli maaş haberi

Emekli maaşlarına yansıyacak zam oranları netleşiyor. Emekli maaşlarının hesaplamaları enflasyon oranlarına bakılarak yapılacak. Emeklilerde bir toplu sözleşme şartı var. Bu toplu sözleşmeden doğan yüzde 7’lik zamları şu an ceplerinde. Bunun üzerine enflasyon farkı da eklenecek.

SSK, Bağkur ve Emekli Sandığı emekli maaş zammı: 4 tabloda yeni ücretler! En düşük emekli maaşında ilk rakam açıklandı !

Son dakika emekli maaş zammı haberi geldi. SSK, Bağ-kur ve Emekli Sandığı emekli maaş zammı için dört tablo oluşturuldu. Emeklilere ne kadar zam gelecek? En düşük emekli maaşı ne olacak?  Temmuzda emekli maaşları ne kadar olacak sondakika?

SSK, Bağ-kur ve emekli sandığı maaş zammı son dakika: İki hesaplama masada! En düşük emekli maaşında flaş gelişme

Emekli maaşlarında son dakika haberi geldi. Ocak Haziran döneminde en düşük emekli maaşı 10 bin lira olmuştu. Emeklilerin gözü Temmuz zammına çevrildi. Söz konusu zam için de iki hesaplama masaya yatırıldı. En düşük emekli maaşı ne kadar olacak?

Emekli maaşında çığır açan talep: İlk kez o rakam telaffuz edildi! Emeklinin yüzü gülecek mi? Emekli zammında son dakika

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın emekli maaşlarına gelecek olası bir zam konusundaki açıklamalarının ardından, TÜED Genel Başkanı Kazım Ergün, en düşük emekli maaşı için alt limiti duyurdu. İşte, emekli maaşı zammı son dakika haberi...

Emekliler merakla bu haberi bekliyordu! Müjde sonunda geldi! Emekli maaşı 10 bin TL mi olacak? 

Milyonlarca emekli emekli maaşlarının ne kadar olacağını merak ediyor. Emekli maaşlarına ek zam ne zaman yapılacak? Emekli maaşı ne kadar olacak? Emekli maaşı 10 bin TL mi olacak? sorularının yanıtları belli oldu. İşte ayrıntılar..

Emeklilere AK Parti Başkanvekili'nden müjde: En düşük emekli maaşı 10 bin TL mi oluyor? Hemen bakın!

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, emekli maaşlarına yapılacak ara zammın detaylarını açıkladı ve bu konuda yapılan çalışmaların ne zaman başlayacağını ilk kez duyurdu. Peki, en düşük emekli maaşı ne kadar olacak 2023? İşte, emekli maaşı zammı son dakika haberi...

En düşük emekli maaşı 7.500 TL oldu sıra promosyonlarda! Artış bekleniyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan en düşük emekli maaşının 7.500 TL bandına yükseltilmesi haberi, emekli promosyonları için de heyecan yarattı.  Gelen bilgiler emekli maaş promosyonlarında da artış yaşanacağı yönünde.

Emekli maaşına yeni zam yolda mı? Şubat ayına tarih verildi! Yüzde 54,54 oranında…

Emekli maaş zam oranı gündemde yer alan konuların başında geliyor. Zam oranları kulislerde şu sıralarda sık sık konuşulurken gelen yeni haberi sevince boğdu. İşte detaylar!

Emekli maaşlarında sır perdesi aralandı! Yüzde 40 iddiası gerçek mi?

Yeni yılda emekli zammı ne kadar olacak, belli oldu mu? 2023 Emekli maaşı zam oranı kaç olur? Emekli vatandaşlar, en düşük ve en yüksek emekli maaşı kaç TL olur?

EYT’liler ne kadar maaş alacak? En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? İşte bütün detaylar…

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT), yaş ve prim şartını doldurup emeklilik hakkı kazananlar ve emekli olduğu halde en düşük maaşı alan bütün emeklilerin gözü kulağı yeni yılda yapılacak zamlarda. Yeni yıla kısa süre kala “En düşük emekli maaşı ne kadar olacak?” sorusu merak ediliyor.

SSK, BağKur, Emekli Sandığı maaşlarında yeni yıl depremi! Emekli maaşları tam bu kadar olacak! Şimdi bakın!

Milyonlarca kişinin merakla beklediği ve sık sık araştırdığı emekli 2023 zammında sona yaklaşılıyor. Peki Ocak 2023 emekli zammı ne kadar olacak? En düşük emekli maaşı ne kadara yükselecek? Emekli maaş zammı kaç lira olacak? İşte merak edilen o soruların yanıtları...

Emekli maaşlarında bu kez 9 şiddetinde deprem! Maaş hesaplamaları peş peşe yapıldı! Rakamı görenlerin ağzı açık kaldı!

Emekli maaşlarında bu kez resmen 9 şiddetinde deprem yaşanıyor. Son zamanlarda gündemden düşmeyen emekli maaşı hesaplamaları peş peşe yapıldı! Rakamı görenlerin ağzı açık kaldı... Hemen siz de bir bakın...

Emekli maaşı hesaplamalarında şiddetli deprem! Maaşlara ne kadar zam gelecek? Kalem kalem 1 Ocak 2023 maaş hesaplaması!

Emekli maaşı hesaplamalarında resmen deprem yaşanıyor! Emekli maaşlarına ne kadar zam gelecek? İşte kalem kalem 1 Ocak 2023 maaş hesaplaması...

Emekli maaşlarına yeni ayar geliyor! 5 bin liradan başlayacak

Yeni yıla az bir süre kalmasıyla birlikte herkes 2023 Ocak ayında alacağı zamlı maaş için hesap yapmaya başladı. Geçtiğimiz günlerde açıklanan enflasyon oranı ile 4 aylık zam oranı kesinleşmişti. En düşük emekli maaşının 5 bin liraya yükseltilmesi için yeni çalışma başlatıldı.

emekli maaş haberi Haberi

emekli maaş haberi

Emekli ve memur maaş zamları ile ilgili milyonların merak ettiği artışlar hesaplandı. Mayıs ve haziran enflasyon rakamlarının beklentilere paralel gelmesiyle zam oranının yüzde 40'ı aşması bekleniyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, "Çalışanlarımızı koruyacağız, emekçilerimizi koruyacağız. Temmuz ayında emekçilerin karşılaştıkları enflasyon farkına karşı düzenlemelerin hazırlığını yaptığımızı belirtmek isterim. Sadece memurların, işçilerin değil emeklilerle ilgili de çalışmalarımız var." açıklaması yapmıştı o çalışmanın detayları yavaş yavaş netleşmeye başladı.

TÜİK Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi araştırma sonuçlarına göre; geniş ailelerin yüzde 27,2'si yoksulluk sınırının altında yaşıyor ve fertlerin yüzde 34,3'ü konutunda izolasyondan dolayı ısınma , yüzde 33,9'u sızdıran çatı, nemli duvarlar, çürümüş pencere çerçevesi ve bunun gibi nedenlerle sorun yaşadı.

TEMMUZDA ZAM YÜZDE 40'I AŞACAK

İlk önce yılın 4 ayına bakacak olursak, en son Nisan aynı enflasyonu...