02 / 10 / 2024

emekli maaşı kaç lira oldu

emekli maaşı kaç lira oldu

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda torba kanun teklifiyle en düşük emekli maaşının 2 bin 500 TL’den 3 bin TL’ye çıkarılmasına kamuoyunda tepkiler gelmişti. 500 liralık artışın az bulunması üzerine TBMM'de emekli maaşlarıyla ilgili son dakika değişikliğine gidildi. İşte ayrıntılar...

'Emekli olsam kaç lira maaş alırım' diyenler sakın duymadım bilmiyordum demeyin! İşte emekli maaşı hesaplama ekranı!

Milyonlarca kişi “Emekli olursam kaç lira maaş alırım” sorusunun yanıtını araştırıyor. İşte pek çok kişi tarafından merak edilen ve araştırılan o sorunun yanıtı…

7 soruda emekli maaş farkı! Kim kaç TL zam farkı alacak? 

Yaklaşık 4 milyon emeklinin merakla beklediği zam farkları 7 Ağustos 2024 tarihinde hesaplara yatıyor. Kim kim kaç TL zam farkı alacak? İşte 7 soruda emekli maaş farkı...

Emekli maaşını başka bankaya taşımak isteyenlere kötü haber!  Promosyonların önündeki engel emeklileri şok etti!

Milyonlarca emekli banka promosyonları ile ilgili araştırmalar yaparken, emekli maaşlarını başka bankalara taşımak isteyenler ise beklenmedik bir engel ile karşı karşıya kaldı. 

Emekli Temmuz zammı 2024! SSK, BağKur emeklisi için rakamlar geldi! En düşük emekli maaşı kaç TL olacak? 

Ocak-Haziran dönemi için emekli zammı yüzde 49,25, en düşük emekli maaşı da 10 bin TL şeklinde açıklandı. Temmuz ayında 2 düzenleme daha yapılacak. Emekliye zam oranı belirlenecek ve taban aylıklar yükselecek. Milyonların merak ettiği hesaplar tek tek yapıldı.

Garanti emekli promosyon 2024! Bu ay emeklilere kesin yatacak rakam belli oldu! Garanti Bankası emekli promosyon kaç TL?

Milyonlarca emekli son dakika maaş promosyonlarını araştırıyor. Peki Garanti Bankası emekli promosyon kaç TL? İşte Garanti emekli promosyon 2024...

Memur enflasyon farkı 2024! Memur ve memur emekli maaşı hesaplama! Temmuz zammı kaç TL olacak? 

Milyonlarca memur ve memur emeklisi son dakika Temmuz zammı ile ilgili gelişmeleri takip ediyor. İşte memur ve memur emekli maaşı hesaplama! Temmuz zammı kaç TL olacak? 

Garanti emekli promosyonu kaç TL? Garanti Bankası'ndan maaş alan emekliler acil baksın! Garanti Bankası promosyonu 2024 

Bankalar emekliler için yarışa girdi. Her banka emekli promosyon ödemelerini paylaştı. Peki Garanti emekli promosyonu kaç TL? Garanti Bankası'ndan maaş alan emekliler hemen baksın! 

Emekli maaşı sorgulama 2024! Emekliler şimdi yeni maaşlarınızı öğrenin! Kim, kaç TL alacak?

Milyonlarca emeekli son dakika emekli maaşı sorgulama yöntemlerini araştırıyor. Peki emekli maaşı sorgulama nasıl yapılır? İşte emekli maaşı sorgulama 2024!

7 bin 500, 8 bin, 8 bin 500, 9 bin TL emekli maaşı alanlar hemen baksın! Yeni maaş tablosu belli oldu! SON DAKİKA! 

Ocak 2024 emekli maaşları yüzde 11,68'lik refah payı olmadan hesaplara yatırılırken, net rakamlar için de maaş hesaplamaları merakla yapılıyor. Peki 7 bin 500, 7750, 8000, 8250, 8 bin 500 TL emekli maaşı alanlar ne kadar, kaç TL maaş alacak?

Emekli maaş farkları hesaplara yattı mı? Hangi emekli kaç TL maaş alacak? Şimdi ek zamlı maaş tablosuna göz atın!

Emekli maaşına yapılan ek zammın ardından, milyonlarca kişi hesaplara yatacağı tarihi ve yeni ek zamlı maaş tablosunu merakla araştırmaya başladı. İşte emeklilerin merakla araştırdığı o soruların yanıtları...

Zamlı emekli maaşı ne zaman yatacak?

Emekli ve memur emeklilerinin heyecanla beklediği aralık ayı enflasyon zamlarının açıklanması ile beraber zam oranları da belli olduğu kaydedildi. Buna göre, uygulanacak maaş farkları ne zaman yatacak ve zamlı emekli maaşı ayın kaçında yatacak?  İşte haberin detayları...

2024 Ocak emekli zammında son dakika! Yeni yılda en düşük emekli maaşı kaç TL olacak?

Yılbaşına iki ay kala emekli maaşlarındaki son durum da pek çok kişinin gündeminde yer alıyor. Peki yeni yılda en düşük emekli maaşı kaç TL olacak?

Emekli maaş zammında rakam ortaya çıktı! Maaşı 7 bin, 8 bin, 9 bin TL olan SSK, BağKur emeklilerine müjde! Hemen bakın!

Milyonlarca emekli sık sık 'Yeni emekli maaşı kaç TL olacak?, Emekli maaşlarına ne kadar zam yapılacak?' sorularının yanıtlarını araştırıyor. Emekli maaş zammında rakam ortaya çıktı. İşte son dakika rakamlar...

emekli maaşı kaç lira oldu Haberi

emekli maaşı kaç lira oldu

Emekli maaşlarına zam çalışmasını görüşen TBMM'de son dakika değişikliğine gidildi. En düşük emekli maaşına 500 lira zamla 2 bin 500 liradan 3 bin liraya çıkaran torba kanun teklifi TBMM'de yeniden görüşüldü. Kamuoyunda 500 liralık artışa gelen tepkiler nedeniyle maaşlardaki artışa yeni bir zam verildi. Sunulan önergeyle emekli maaşlarındaki en düşük tutara yeni düzenleme yapıldı. 

2 bin 500 lira olan en düşük emekli maaşı 3 bin 500 liraya çıkacak.

Emekli maaşlarına 500 liralık artış yüzde 20'lik bir zamma denk geliyordu.

TÜİK verilerine göre enflasyon yüzde 73,5, ENAG’a göre ise yüzde 160 seviyesinde hesaplanmıştı.

Gıda enflasyonunun yüzde 91,6 olarak çlçüldüğü son dönemde altı aylık enflasyonun da Haziran verilerinin açıklanmasıyla enflasyonun yüzde 75'i aşması bekleniyor.

Tüm bu gelişmeler ışığında emeklilerin asgari düzeydeki maaşının  2 bin 500 TL’den 3 bin liraya yükseltileceği açıklanmıştı.

Yeni düzenlemeyle...