17 / 05 / 2024

emekli maaşı Temmuz zammı

emekli maaşı Temmuz zammı

Emekli maaşlarına yansıyacak zam oranları netleşiyor. Emekli maaşlarının hesaplamaları enflasyon oranlarına bakılarak yapılacak. Emeklilerde bir toplu sözleşme şartı var. Bu toplu sözleşmeden doğan yüzde 7’lik zamları şu an ceplerinde. Bunun üzerine enflasyon farkı da eklenecek.

En düşük emekli maaşı için yeni rakam verildi! Maaşlara üç formüllü artış geliyor!

Milyonlarca emekli Temmuz 2024 zammını beklerken, en düşük emekli maaşı için de yeni rakam verildi. Peki en düşük emekli maaşı ne kadar olacak? 

Emekli zammında son dakika! Ünlü ekonomist refah payı müjdesi vererek duyurdu: En düşük emekli maaşı 15 bin TL...

Milyonlarca memur ve emekli merakla Temmuz zammını beklerken, yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Ekonomist Muhammet Bayram'dan da çarpıcı tespitler geldi. Peki en düşük emekli maaşı 15 bin TL mi olacak?

Temmuz 2024 emekli zammı netleşiyor! İşte kalem kalem emekli maaşı hesaplama!

Merakla beklenen enflasyon verileri açıklandıkça emekli maaşına yapılacak zam da yavaş yavaş netleşmeye başladı. Peki emekli maaşlarına Temmuz ayında ne kadar zam yapılacak? İşte tek tek yapılan o hesaplamalar...

Emekli zammında kafalar karıştı! En yüksek emekli maaşı 2024 ve refah payı açıklandı: İşte emekli memur maaş hesaplama!

Temmuz ayı ile emekli maaşlarına 6 aylık enflasyon oranında artış uygulanacak. En yüksek emekli maaşı 2024 ve refah payı açıklandı: İşte emekli memur maaş hesaplama!

En düşük emekli maaşı 12.500, en düşük memur maaşı 39 bin TL! Emekli maaşı temmuz zammı, en düşük memur maaşı açıklandı!

Emekli maaşı temmuz zammı ve en düşük memur maaşı belli oldu. İşte o son dakika rakamlar...

Emekli Temmuz zammı 2024! SSK, BağKur emeklisi için rakamlar geldi! En düşük emekli maaşı kaç TL olacak? 

Ocak-Haziran dönemi için emekli zammı yüzde 49,25, en düşük emekli maaşı da 10 bin TL şeklinde açıklandı. Temmuz ayında 2 düzenleme daha yapılacak. Emekliye zam oranı belirlenecek ve taban aylıklar yükselecek. Milyonların merak ettiği hesaplar tek tek yapıldı.

SSK, Bağ-kur ve emekli sandığı maaş zammı son dakika: İki hesaplama masada! En düşük emekli maaşında flaş gelişme

Emekli maaşlarında son dakika haberi geldi. Ocak Haziran döneminde en düşük emekli maaşı 10 bin lira olmuştu. Emeklilerin gözü Temmuz zammına çevrildi. Söz konusu zam için de iki hesaplama masaya yatırıldı. En düşük emekli maaşı ne kadar olacak?

Memur enflasyon farkı 2024! Memur ve memur emekli maaşı hesaplama! Temmuz zammı kaç TL olacak? 

Milyonlarca memur ve memur emeklisi son dakika Temmuz zammı ile ilgili gelişmeleri takip ediyor. İşte memur ve memur emekli maaşı hesaplama! Temmuz zammı kaç TL olacak? 

SSK, Bağ-kur ve emekli maaşında yeni zam tablosu! Emeklilerin dört gözle beklediği haber geldi!

Emeklilerin dört gözle beklediği ek zam gündemden uzaklaşırken gözler temmuz zammına çevrildi. Memur ve emekli maaşı ne kadar olacak?

Şimdi sırada emekli maaş zammı var! Emekli maaşı ne kadar olacak?

Emekli maaşı her sene Temmuz ve Ocak aylarında olmak üzere senede 2 defa yapılırken, 6 aylık enflasyona göre belirlenmektedir. Şu ana kadar 5 aylık enflasyon rakamı açıklanırken, 3 Ocak 2024 günü açıklanacak olan Aralık ayı enflasyon oranı ile emekli maaş zammı belirlenecek. İşte haberin detayları..

Emeklilerin gözü yeni zam haberinde: Emekli maaş zammı için sinyal verildi! O aylarda maaş zammı gelebilir...

Milyonlarca emekli yeni yapılacak zam haberine kilitlendi. Temmuz ayı maaş zamlarının belli olmasından sonra emekli maaşlarına yüzde 25 zam geldi. Ancak kök maaşa yapılan bu zamdan birçok emekli faydalanamadı. Kulislerde ise yeni zammın gelebileceği konuşuluyor.

SSK, Bağ-Kur, 4A, 4B ve 4C’lilere Ocak 2024 zammı müjdesi! İşte en düşük emekli maaşı hesaplaması...

SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı aylıkları 2024 yılı Ocak ayında tekrar artacak. Temmuz döneminde emekli zammı yüzde 25 olarak kayıtlara geçerken, memurlar yüzde 17,55 zam ve 8077 seyyanen zammı aylıklarında gördü. Peki, yeni yılda emekli maaşı ne kadar olacak? İşte detaylar...

4A, 4B, 4C emekli maaş farkları hesaplara yattı mı? Temmuz ayı emekli maaş farkları hangi gün yatar?

Temmuz ayı emekli maaş farklarının hesaplara ne zaman yatırılacağı merak ediliyor. Peki, 2023 Temmuz emekli maaş zamları hesaplara yattı mı, ne zaman yatacak? İşte detaylar...

emekli maaşı Temmuz zammı Haberi

emekli maaşı Temmuz zammı

Emekli ve memur maaş zamları ile ilgili milyonların merak ettiği artışlar hesaplandı. Mayıs ve haziran enflasyon rakamlarının beklentilere paralel gelmesiyle zam oranının yüzde 40'ı aşması bekleniyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, "Çalışanlarımızı koruyacağız, emekçilerimizi koruyacağız. Temmuz ayında emekçilerin karşılaştıkları enflasyon farkına karşı düzenlemelerin hazırlığını yaptığımızı belirtmek isterim. Sadece memurların, işçilerin değil emeklilerle ilgili de çalışmalarımız var." açıklaması yapmıştı o çalışmanın detayları yavaş yavaş netleşmeye başladı.

TÜİK Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi araştırma sonuçlarına göre; geniş ailelerin yüzde 27,2'si yoksulluk sınırının altında yaşıyor ve fertlerin yüzde 34,3'ü konutunda izolasyondan dolayı ısınma , yüzde 33,9'u sızdıran çatı, nemli duvarlar, çürümüş pencere çerçevesi ve bunun gibi nedenlerle sorun yaşadı.

TEMMUZDA ZAM YÜZDE 40'I AŞACAK

İlk önce yılın 4 ayına bakacak olursak, en son Nisan aynı enflasyonu...