09 / 05 / 2024

Emekli olan kişi sigortalı çalışabilir mi

Emekli olan kişi sigortalı çalışabilir mi

Emekli olan vatandaşalar, “Emekli olan kişi sigortalı çalışabilir mi?” sorusunun yanıtını arıyor. İşte detaylar!

Emlak Konut GYO-THY Yenişehir Evleri Arnavutköy projesine başvuran 450 bin kişi 9 aydır kura çekilişi bekliyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Türk Hava Yolları tarafından inşa edilecek olan Yenişehir Evleri Arnavutköy Arnavutköy projesine başvuran 450 bin kişi 9 aydır kura çekilişi bekliyor...

Bin kişiye mezar olan Rönesans Sitesi'nde son dakika gelişmesi! 4 kişi daha tutuklandı

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli Hatay'da depremlerde yıkılan ve yaklaşık bin kişinin hayatını kaybettiği Rönesans Sitesi'nin gözaltına alınanlardan 4 kişi tutuklandı.

SGK emeklilik kaydı nasıl oluşturulur? Emekli olma aşamasında olan kişi ne yapmalıdır?

Emeklilik, birçok birey için yaşamlarının önemli bir dönüm noktasıdır ve kişisel ve mali durumlarıyla ilgili önemli kararlar içermektedir. Bu nedenle, emeklilik işlemlerini dikkatli ve bilinçli bir şekilde yönetmek, geleceğinizi güvence altına almanız açısından önemli bir adımdır.

Dünyada kaç kişi kripto kullanıyor? Kripto milyarderlerinin sayısı kaç? Öğrenmek için hemen bakın!

Henley & Partners tarafından yayınlanan Kripto Varlık Raporu'na göre, dünya genelinde en az 1 milyar dolar değerinde kripto varlığı olan kişi sayısı 22. Detaylar için tıklayın.

Bir tapu kaç kişi üzerine olabilir? Tapu için kaç para harcanır?

Gayrimenkul sahibi olan ya da olmak isteyenler tarafından merak edilen konulardan biri de bir tapunun kaç kişi üzerine olabileceğidir. Genelde gayrimenkul sahipleri, bunu çocuk ve eşleri üzerine tapuyu geçirmek için sorgular. Peki tapu birden fazla kişi üzerine olabilir mi?

EYT’lilerin yeni talebi belli oldu! Madde madde sıralandı! İntibak yasası, emekli maaşı, sosyal adalet...

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) Federasyonu Başkanı Arzu Lastikçi, EYT’lilerin yeni taleplerini sıraladı. Lastikçi, 2000 yılı öncesi emekli olan kişiler için uygulanan "İntibak Yasası"nın 2000 yılı sonrası emekli olan kişiler için de çıkarılması gerektiğini ifade etti.

Emekli maaşı almak için bakın neler yaptılar! Duyanın ağzı açık kalacak!

Emekli maaşı almak amacıyla 4 bini aşkın kişi, sahte boşanma yoluna gitti. Denetimlerden sonra kâğıt üzerinde boşananların maaşları kesildi. Tüm ödemeler ise tahsil edilmeye başlandı.

Borsa İstanbul'da yatırımcı sayısı 80 bin 914 kişi yükseldi! Pay senedi yatırımcı sayısı 4 milyon 764 bin 694 oldu!

Merkezi Kayıt Kuruluşu (MKK) nezdinde pay senedi yatırımcı sayısı 16 Haziran haftası itibarıyla 80 bin 914 kişi yükseldi. Bir önceki hafta 4 milyon 683 bin 780 olan pay senedi yatırımcı sayısı, geçtiğimiz hafta 4 milyon 764 bin 694'e ulaştı. 

O ilde fahiş kira artışı yapan 42 kişi hakkında soruşturma!

Konya'da, 6 Şubat tarihindeki Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra konut kira tutarlarında fahiş fiyat artışı yaptığı tespit edilmiş olan 42 kişi hakkında soruşturma başlatıldı.

Bugün emekli olan bir kişi ne kadar emekli maaşı alır?

Çalışanların emekli olduklarında alacağı emekli maaşı ile ilgili bir takım farklı hesaplamalar bulunuyor. Peki bugün emekli olan bir kişi ne kadar emekli maaşı alacak? Emekli maaşı nasıl hesaplanır? İşte detaylar...

Şimdi emekli olan ne kadar maaş alır? Emekli maaşı nasıl hesaplanır? Hemen kontrol edin!

Çalışan milyonlarca kişi 'Ne kadar emekli maaşı alırım?' sorusunun yanıtını merak ediyor. Şimdi emekli olan ne kadar maaş alır? Emekli maaşı nasıl hesaplanır? Hemen kontrol edin!

2023 Emekli maaş zammı için artık geri sayım başladı! SSK, Bağ-Kur emeklileri için...

Emekli zammı milyonlarca kişi tarafından merakla araştırılıyor. Kasım ayı enflasyon verilerinin belli olmasından sonra emekli maaşları da belli olmaya başladı. İşte detaylar!

Emekliliği gelenler dikkat! Emeklilik ertelenebilir mi? 2023'te emekli olan daha çok maaş alır mı? Bir bir açıklandı!

Emekliliği gelen çalışanlar son günlerde maaş ve kıdem tazminatı hesaplaması yapmaya başladı. Peki Emeklilik ertelenebilir mi? 2023'te emekli olan daha çok maaş alır mı? Bir bir açıklandı!

Emekli olan kişi sigortalı çalışabilir mi Haberi

Emekli olan kişi sigortalı çalışabilir mi

Emekli olmak için belli şartları yerine getirdikten sonra emekli olurlar ve her ay emekli maaşı alırlar. Peki Emekli olan kişi sigortalı çalışabilir mi?

İşte merak edilen ayrıntılar…

EMEKLİ OLAN KİŞİ SİGORTALI ÇALIŞABİLİR Mİ?

Emekli olan kişi sigortalı çalışabilir mi? sorusu pek çok emekli tarafından sorulmaktadır. Emekli memur, özel sektörde çalışmaya başlarsa, sigortalı çalışabilir mi? Emekli memur eğer özel sektörde çalışmaya başlarsa, emekli aylığı kesilmez. Bu kişilerden, Kanunda belirlenen oranda yeni iş yerindeki maaşından, sosyal destek primi yani kısaca SGDP kesilmektedir. Böylece hem emekli maaşlarını hem de yeni iş yerindeki maaşlarını alabilirler.

Bir başka yol ise emekli memur ve işçi, kendi adına iş yeri açarsa; emekli maaşı kesilme durumu olmaz. Emekli memur, tekrar memur olarak çalışmaya başlarsa emekli aylığı kesilir. Bağ-Kur ve SSK...