03 / 05 / 2024

emekli temmuz zammı 2021

emekli temmuz zammı 2021

Milyonlarca emeklinin temmuz zammı ile ilgili beklediği haber geldi. Temmuz ayında milyonlarca emekli Kurban Bayramı ikramiyesi alacak. İkramiyelerin ödeneceği Temmuz ayında hem maaşlar hem de ek ödemelerde artış gerçekleşecek.

Son dakika! Emekliye 490 TL zam!

SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin temmuz ayının zam oranı, beklenti anketindeki enflasyon tahminine göre yüzde 7.09 olarak gerçekleşirken emekli aylıklarına da 490 lira artış yapılacak.

Emekli ve memurun Temmuz zammında flaş rakam! SGK uzmanı tek tek açıkladı: Zamlar tam bu kadar olacak! 

SGK uzmanı Özgür Erdursun, mekli ve memurun Temmuz zammındaki rakamları açıkladı. Peki emekli ve memura ne kadar zam yapılacak? İşte o oranlar...

Emekli maaş zammında son dakika! Hazırlıklar tamamlandı! Emekliler için verilecek destekler gün yüzüne çıktı!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz tarafından emekliler için çalışmaların tamamladığına dair açıklamalarda bulunmuştu. İşte emekli maaş zammında son dakika....

En düşük emekli maaşı 12.500, en düşük memur maaşı 39 bin TL! Emekli maaşı temmuz zammı, en düşük memur maaşı açıklandı!

Emekli maaşı temmuz zammı ve en düşük memur maaşı belli oldu. İşte o son dakika rakamlar...

Temmuz 2024 emekli zammı için yeni ipucu geldi! Bağ-Kur ve SSK'lıların maaşları ne kadar olacak? Hemen bakın!

Milyonlarca emekli Temmuz 2024'te ne kadar zam alacağı ile ilgili araştırmalar yaparken, emekli zammı için son dakika yeni ipucu geldi. Peki Bağ-Kur ve SSK'lılar ne kadar maaş alacak?

Emekli ve asgari ücretlilere neden Temmuz zammı yok! İşte nedeni

Milyonlarca emekli ve asgari ücretli Temmuz ayında ara zam bekliyor. Hükümet tarafından şimdiye kadar yapılan açıklamalarda ara zam olmayacağı belirtiliyor. Ara zam neden yapılamıyor tartışmaları sürerken, Prof. Dr. Aziz Çelik’ten açıklama geldi. İşte ayrıntılar…

En düşük emekli maaşı için son dakika 3 yeni formül geldi! Emekli Temmuz 2024 zammı ne kadar olacak?

Milyonlarca kişi tarafından merak edilen ve araştırılan Emekli Temmuz 2024 zammı için 3 yeni formül geldi. Peki emekliler Temmuz'da ne kadar zam alacak? 

Emekli Temmuz zammı 2024! SSK, BağKur emeklisi için rakamlar geldi! En düşük emekli maaşı kaç TL olacak? 

Ocak-Haziran dönemi için emekli zammı yüzde 49,25, en düşük emekli maaşı da 10 bin TL şeklinde açıklandı. Temmuz ayında 2 düzenleme daha yapılacak. Emekliye zam oranı belirlenecek ve taban aylıklar yükselecek. Milyonların merak ettiği hesaplar tek tek yapıldı.

SSK, Bağ-kur ve emekli sandığı maaş zammı son dakika: İki hesaplama masada! En düşük emekli maaşında flaş gelişme

Emekli maaşlarında son dakika haberi geldi. Ocak Haziran döneminde en düşük emekli maaşı 10 bin lira olmuştu. Emeklilerin gözü Temmuz zammına çevrildi. Söz konusu zam için de iki hesaplama masaya yatırıldı. En düşük emekli maaşı ne kadar olacak?

Temmuz 2024 emekli aylıkları nasıl hesaplanacak? İşte son dakika emekli zammı hesaplama tablosu! 

Pek çok kişinin gündeminde yer alan memur ve emekli maaş zammı nasıl hesaplanacak?  İşte son dakika Temmuz 2024 emekli zammı hesaplama tablosu...

Memur enflasyon farkı 2024! Memur ve memur emekli maaşı hesaplama! Temmuz zammı kaç TL olacak? 

Milyonlarca memur ve memur emeklisi son dakika Temmuz zammı ile ilgili gelişmeleri takip ediyor. İşte memur ve memur emekli maaşı hesaplama! Temmuz zammı kaç TL olacak? 

Memur ve emekli zammı şimdiden ne kadar olacak? Memur maaş farkı! Emekli maaş zammı ve memur maaş hesaplama 2024!

Mart ayına ilişkin enflasyon verileri bugün açıklandı. Açıklanan son dakika rakamlarının ardından 'Memur ve emekli zammı şimdiden ne kadar olacak?' sorusunun yanıtı ortaya çıktı. İşte emekli maaş zammı ve memur maaş hesaplama 2024! 

Emekli ve memurun Temmuz zammı hesaplandı! Kök maaş ve en düşük maaş ne kadar olacak? 

Temmuz ayında Emekli ve memur maaşlarına yapılacak zam oranı ile ilgili detaylar netleşiyor. İşte o son dakika rakamlar...

Bakan Işıkhan da emekli zammı için Temmuz'u işaret etti: Emeklimize daha fazla pay vermeye devam edeceğiz!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emekli maaş zammı ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu ve Temmuz ayını işaret etti. İşte emeklilerin beklediği o açıklama...

emekli temmuz zammı 2021 Haberi

emekli temmuz zammı 2021

Temmuz ayı emekliler için zam ayı ve ikramiye ayı olacak. Temmuzda kurban bayramı ikramiyelerini alacak olan emeklilerin aynı zamanda hem ödemelerinde hem de maaşlarında artış yaşanacak. SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin gelirinde toplam 550 liraya varan artış gerçekleşecek.

İKİ ARTIŞ BIRDEN VAR

4 aylık enflasyon oranın göre emeklilere yüzde 5.45 zam oranı belirlendi.

A Haber'de yer alan habere göre; Merkez Bankası'nın Mayıs ayı beklenti anketinde yer alan TÜFE tahminine göre SSK, Bağ-Kur ve memur emeklilerine yüzde 7.66 zam bekleniyor.

Temmuz ayında maaşlar yükseleceği için, ek ödeme tutarları da yüzde 4-5 oranında yükselecek. Ayrıca yüzde 5 ek ödemeden yararlanma sınırı da artacak.

Tüm emeklilere verilen ek ödemede yüzde 5 sınırı bin 554 lira 72 kuruştan bin 673 lira 81 kuruşa çıkacak. Buna göre; maaşı bin 673 liradan az...