03 / 05 / 2024

emekli tok konutları

emekli tok konutları

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, Karabük'te emeklilere yönelik konut üretme projesi kapsamında düzenlenen toplantıda açıklamalarda bulundu.

Karaman'da TOKİ İşçi Konutları teslim edildi!

TOKİ tarafından Kırbağı Mahallesinde inşa edilen ve yapım çalışmaları tamamlanan Emekli - İşçi konutlarında 428 işçi konutun anahtar teslimleri başladı.

Erzincan Emekli Kent Konutları için çalışmalar başladı!

TOKİ tarafından Erzincan'a 3 bin konut inşa edilecek. Erzincan'da TOKİ konutları için çalışmalara başlandı.

Çanakkale Ayvacık TOKİ Emekli Konutları başvurusu!

160 adet konuttan meydana gelen Çanakkale Ayvacık emekli TOKİ Konutları projesinde başvurular devam ediyor. İşte, Çanakkale Ayvacık TOKİ Emekli Konutları başvurusu...

Çanakkale Ayvacık Emekli TOKİ Konutları başvuru ücreti!

Çanakkale Ayvacık Emekli TOKİ Konutları başvuru ücreti 500 lira olarak belirlendi. Kura çekilişinin 9 Ağustos yapılacağı projede 160 adet daire satışta.

Batman 1472 Konutları 132 milyon 948 bin TL'ye mal oldu!

2 Yılda yapımı tamamlanan Emekli TOKİ 132 Milyon 948 Bin TL’ye mal olduğunu belirten Dernek Başkanı Hüseyin Ekmen: “Konutların ödemeleri, 15 ve 20 yıl sürede yapılacak” dedi.

TOKİ Batman Konutları'nın teslimi 7 ay gecikti!

Batman Çağdaş Gazetesi köşe yazarı olan Nihat Ekinci bugünkü yazısında Batman'da yapımı gerçekleştirilen 1472 konutluk emekli TOKİ konutlarını anlattı. Konutların teslimlerinin 7 ay geçiktiğini belirtti.

Emekli TOKİ Aksaray Merkez Konutları kurası ne zaman?

Ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanan projede toplamda 300 adet daire emekliler için satışa çıkarıldı. Peki Emekli TOKİ Aksaray Merkez Konutları kurası ne zaman?

2016 Aksaray Merkez Emekli TOKİ Konutları!

2016 Aksaray Merkez Emekli TOKİ Konutları seçenekleri 2+1 şeklinde tasarlandı. Kura çekilişinin 12 Mayıs Perşembe gününde yapılacağı projede ödemelere göre 240 aya kadar vade sağlanıyor.

Emekli TOKİ Balıkesir Manyas Konutları satılık!

Emekli TOKİ Balıkesir Manyas Konutları satılık toplamda 500 adet emekliler için satışa çıkarıldı. Konutların 2+1 şeklinde tasarlandığı projede ödemelere göre 240 aya kadar varan vade sağlanıyor.

Emekli TOKİ Aksaray Merkez Konutları kurası 12 Mayıs'ta!

Emekli TOKİ Aksaray Merkez Konutları kurası 12 Mayıs'ta yapılması planlanıyor. Toplam 300 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı TOKİ Aksaray Merkez'de daireler 2+1 şeklinde tasarlandı.

Emekli TOKİ Adana Sarıçam Buruk kura çekilişi yarın!

Emekli TOKİ Adana Sarıçam Buruk kura çekilişi yarın saat: 10.00'da yapılacak. Ödemelere göre yüzde 12'den başlayan peşin alımların yapıldığı projede konutlar 2+1 şeklinde tasarlandı.

TOKİ Kastamonu Emekli Konutları'nın kura çekilişi 26 Nisan'da!

Kastamonu'da TOKİ konutlarının emekliler için yapmayı planladığı projeyle ilgili olarak Emekliler Derneği Başkanı İsmail Buturoğlu bir basın toplantısı düzenledi. Buturoğlu, kuraların 26 Nisan'da çekileceğini söyledi.

Emekli TOKİ Balıkesir Manyas kura çekimi ne zaman?

TOKİ Balıkesir Manyas Konutları seçenekleri 2+1 şeklinde dizayn edildi. Projede toplamda 500 adet daire emeklilere özel satışta. Peki Emekli TOKİ Balıkesir Manyas kura çekimi ne zaman?

emekli tok konutları Haberi

emekli tok konutları



Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, Karabük'te emeklilere yönelik konut üretme projesi kapsamında düzenlenen toplantıda açıklamalarda bulundu.

"33 ilden talep var"

TOKİ Başkanı Ergün Turan, emeklilere yönelik konut üretme projesinin  Başbakan Davutoğlu'nun talimatlarıyla 1,5 yıldır devam ettiğini ve ülkenin birçok bölgesinde bu konutlardan yaptıklarını belirterek düşük taksitler ve uzun vadeli ödemelerle evleri teslim ettiklerini dile getirdi.

Batı Karadeniz Bölgesi'nde  bu konutların ilk defa Karabük'te yapılacağını vurgulayan Turan, ilk etapta hiç evi olmayan emeklileri ev sahibi yapacaklarını, daha sonra evi olan ancak 3 bin 200 liradan daha az geliri olanların da projeden faydalanabileceğini anlattı.

Karabük'teki projeye ayrı bir önem verdiklerini ve 2017 gibi evleri teslim edeceklerini ifade eden Turan, şöyle konuştu: "Şu anda 33 ilden bu konutlara talep var. Sıfır karla çalışıyoruz....