09 / 05 / 2024

Emekli TOKİ Afyon Merkez başvuru tarihleri

Emekli TOKİ Afyon Merkez başvuru tarihleri

TOKİ Afyon Merkez'de 180 ay veya 240 ay vade uygulanıyor. Toplamda 300 adet konutun satıldığı projede 500 TL başvuru ücreti ödeniyor. İşte TOKİ Afyon Merkez Emekli Evleri başvuru şartları...

17 Ekim TOKİ Afyon Bayat 2. Etap kura sonuç listesi!

17 Ekim TOKİ Afyon Bayat 2. Etap kura sonuç listesi henüz açıklanmadı. Toplamda 94 konuttan meydana gelen projede satışlar kura çekilişi ile yapılıyor. 

TOKİ Afyon Zafer Mahallesi sözleşme dönemi!

TOKİ Afyon Zafer Mahallesi sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor. Projede 120 ay vade imkanı sağlanıyor.

TOKİ Afyon Merkez Zafer Mahallesi sözleşme programı!

TOKİ Afyon Merkez Zafer Mahallesi sözleşme programı hakkında bilgiler haberimizde yer alıyor. Toplamda 776 adet dairenin yer aldığı projede satışlar kura çekimi ile yapılmıştı.

TOKİ Afyon Merkez Zafer sözleşme dönemi sona eriyor!

TOKİ Afyon Merkez Zafer sözleşme dönemi sona eriyor. Emeklilere özel projede sözleşmeler için son gün bugün olarak belirtiliyor.

TOKİ Afyon Şuhut kura sonuçları sıralı tam liste!

TOKİ Afyon Şuhut kura sonuçları sıralı tam liste henüz açıklanmadı. TOKİ Afyon Şuhut kura sonuçları sıralı tam liste açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Afyon Şuhut kura sonucu isim isim tam liste!

TOKİ Afyon Şuhut kura sonucu isim isim tam liste henüz açıklanmadı. TOKİ Afyon Şuhut kura sonucu isim isim tam liste açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Afyon Zafer Mahallesi kura çekimi 2017!

Afyon Merkez Zafer Mahallesi Toplu Konut Uygulaması kapsamında yer alan 776 adet konut için “ Konut Alma Hakkı ve Konut Belirleme Kurası çekilecek. İşte, TOKİ Afyon Zafer Mahallesi kura çekimi 2017...

Batman Emekli TOKİ'de icra takibi iddiası!

Batman Emekliler Derneği ve Toplu Konut İdaresi işbirliğiyle yapılan Batman Emekli TOKİ Evleri'nde bin 472 daire sahibi hakkında icra takibi başlatıldığı iddia edildi.

TOKİ Afyon Zafer Mahallesi 2017 kurası!

TOKİ'nin Afyon Merkez Zafer Mahallesi'nde hayata geçirdiği 776 adet konut kura ile satılıyor. Peki, TOKİ Afyon Zafer Mahallesi 2017 kurası ne zaman?

TOKİ Afyon Merkez Zafer Mahallesi kurası!

TOKİ Afyon Merkez Zafer Mahallesi projesindeki 776 adet daire kura ile satışa çıkıyor. Peki, TOKİ Afyon Merkez Zafer Mahallesi kurası ne zaman?

TOKİ Afyon Zafer Mahallesi kura çekimi ne zaman?

TOKİ'nin Afyon Merkez Zafer Mahallesi projesinde yer alan 776 daire kuralı satılıyor. Peki, TOKİ Afyon Zafer Mahallesi kura çekimi ne zaman?

TOKİ Afyon Zafer Mahallesi 2017 kura!

TOKİ'nin Afyon Merkez Zafer Mahallesi projesindeki 776 adet konut kura ile satılıyor. Peki, TOKİ Afyon Zafer Mahallesi 2017 kura çekimi ne zaman?

TOKİ Afyon Zafer Mahallesi kura tarihi!

TOKİ'nin Afyon Merkez Zafer Mahallesi projesindeki 776 adet konut kuralı olarak satılacak. Peki, TOKİ Afyon Zafer Mahallesi kura tarihi ne zaman?

Emekli TOKİ Afyon Merkez başvuru tarihleri Haberi

Emekli TOKİ Afyon Merkez başvuru tarihleri

TOKİ Afyon Merkez'de yer alan 300 konut emekli kategorisinde kura yöntemiyle satışa sunuluyor. Projede yüzde 12 peşinatta 180 ay vade, yüzde 20 peşinatta 240 ay vade avantajı sağlanıyor. 


9 Aralık ile 30 Aralık 2015 tarihleri arasında talep toplanacak olan TOKİ Afyon Merkez Konutları başvuru işlemlerini T. Halk Bankası A.Ş. yetkili şubeleri yürütecek. 


TOKİ Afyon Merkez emekli başvuru bedeli 500 TL olarak belirlendi. Fiyatları henüz netleşmeyen projenin kura çekilişi 27 Ocak 2016 tarihinde yapılacak. 


TOKİ Afyon Merkez Emekli Evleri başvuru şartları!

Projeye başvuru yapabilmek için, başvuru sahibinin;

1. T.C. vatandaşı olması,

2. Projenin bulunduğu il /ilçe sınırları içerisinde 1 yıldan az olmamak koşulu ile ikamet ediyor olması veya projenin bulunduğu il veya ilçe nüfusuna kayıtlı olması,

3. Toplu Konut İdaresinden konut satın almamış olması ve Toplu Konut...