02 / 05 / 2024

emekli toki Mimarsinan kura çeklişi

emekli toki Mimarsinan kura çeklişi

TOKİ Kayseri Mimarsinan kura çekilişi 6 Mayıs'ta saat: 10.00’ dan itibaren açıklanacak. Toplamda 250 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı projede daire tipleri 2+1 şeklinde tasarlandı.

Bursa Hasanağa'da emekli TOKİ sakinlerine sosyal tesis!

Bursa'da Hasanağa bölgesinde emekliler için yapılan toplu konutlarda yaşayan vatandaşların ihtiyacını karşılamak için 3 bin 500 kişinin yaşadığı bölgeye sosyal tesis inşa edilecek.

İcralık olan emekli TOKİ'ye başvurabilir mi?

TOKİ 2019 emekli başvuruları başladı. Peki TOKİ, başvuru yapacak emeklilerde hangi şartları arıyor? İcralık olan emekli TOKİ'ye başvurabilir mi? TOKİ emekli başvuru işlemleri nasıl yapılıyor? 

Borcu olan emekli TOKİ'ye başvuru yapabilir mi?

Ev hayali kuran emeklinin bu hayalini gerçekleştirmek için başlattığı kampanyaya adeta talep yağan TOKİ, emekliyi 116 bin 400 TL'ye ev sahibi yapacak. Peki TOKİ emekli başvuru şartları neler? Borcu olan emekli TOKİ'ye başvuru yapabilir mi? Hangi belgeler isteniyor? İşte yanıtı...

Erzurum Emekli TOKİ için başvurular 25 Mart'ta başlıyor

TOKİ'nin Erzurum'da emekliler için inşa edilen projeler için başvurular 25 Mart tarihinde başlayacak. Vatandaşların  2+1 daireler için 500 TL, 3+1 daireler için ise bin TL yatırmaları gerekiyor. 

Tokat Dedeli emekli TOKİ'de sözleşme dönemi başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın TOKİ Tokat Dedeli projesinde yer alan konutlar için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Batman Emekli TOKİ Konutları bugün teslim ediliyor!

Batman Emekliler Derneği 2. Etap Toplu Konut Projesi'nde teslimler 11 Ocak'ta başlamıştı. 163 daireden oluşan projede teslimler bugün sona erecek.

TOKİ Mimarsinan Alt Gelir Grubu sözleşmeleri imzalanıyor!

2+1 dairelerden oluşan TOKİ Mimarsinan Alt Gelir Grubu projesinde sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Mimarsinan Alt Gelir Grubu kura sonuçları kazananları!

TOKİ Mimarsinan Alt Gelir Grubu kura sonuçları kazananları açıklandı. Projede 121 adet konut bulunuyor.

TOKİ Mimarsinan Alt Gelir kura sonucu kazananlar listesi!

TOKİ Mimarsinan Alt Gelir kura sonucu kazananlar listesi henüz belli olmadı. TOKİ Mimarsinan Alt Gelir kura sonucu kazananlar listesi açıklanır açıklanmaz Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Mimarsinan Alt Gelir Grubu sözleşme tarihleri!

Kayseri Mimarsinan TOKİ Alt Gelir Grubu'nda yer alan konutlar için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Kayseri Mimarsinan emekli projesi sözleşmeleri!

TOKİ Kayseri Mimarsinan emekli projesi sözleşmeleri için son gün bugün olarak belirtiliyor. 231 konuttan meydana gelen projede kura çekilişi 10 Mayıs 2017 tarihinde gerçekleştirilmişti.

TOKİ Kayseri Mimarsinan emekli kura sonuçları listesi açıklandı!

TOKİ Kayseri Mimarsinan emekli kura sonuçları listesi açıklandı. Projede 250 adet konut yer alıyor.

TOKİ Mimarsinan Alt Gelir kura sonucu 2+1 isim tam isim listesi!

TOKİ Mimarsinan Alt Gelir kura sonucu 2+1 isim tam isim listesi henüz açıklanmadı. TOKİ Mimarsinan Alt Gelir kura sonucu 2+1 isim tam isim listesi açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

emekli toki Mimarsinan kura çeklişi Haberi

emekli toki Mimarsinan kura çeklişi

Kura çekiminde, asil hak sahibi olamayanlar başvuru tutarını, 11 Mayıs 2016 tarihinden itibaren T.C Ziraat Bankası A.Ş. yetkili Şube’lerinden geri alabiliyor.


Ödeme koşullarına göre projede yüzde 12 peşin ödeme sağlandığında kalan bedeli 180 ay vade ya da 240 ay vadelendirmede uygulanıyor.


TOKİ Kayseri Mimarsinan kura çekilişi 6 Mayıs'ta saat: 10.00’ da Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi Büyük Salonu’nda gerçekleşecek. Projede taksit ödemeleri konut teslim tarihini takip eden ay itibariyle başlatılıyor.



Satış duyurusu için tıklayın


Başvuru katılım listesi için