05 / 05 / 2024

emekli toki sivas kura sonuçları

emekli toki sivas kura sonuçları

TOKİ Sivas İmranlı Emekli kura çekimi 18 Mayıs 2016 tarihinde yapılacak. Toplamda 109 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı Emekli TOKİ Sivas projesinde daireler 2+1 şeklinde tasarlandı.

Emekli çiftten Sivas Merkez Camii ve Külliyesi inşaatına 5 milyon TL bağış!

Sivas'ta inşa edilen Merkez Camii ve Külliyesi'ne emekli Feyzullah-Feride Muntazam çiftinden 5 milyon 300 bin lira bağış geldi. 

TOKİ Sivas Yenimahalle Emekli sözleşme dönemi sona erdi!

184 adet konuttan meydana gelen TOKİ Sivas Yenimahalle Emekli sözleşme dönemi sona erdi.

TOKİ Sivas Yenimahalle Emekli sözleşme dönemi başladı!

TOKİ Sivas Yenimahalle Emekli sözleşme dönemi bugün itibariyle başladı. Projede yer alan konutların sözleşme imzalama dönemi 18 Kasım 2016 tarihine kadar devam edecek.

TOKİ Sivas Yenimahalle Emekli Konutları'nın kurası çekildi!

TOKİ tarafından Sivas Merkez Yenimahalle’ de inşası devam eden 224 konutluk projede hak sahiplerinin yaşamlarını sürdürecekleri yeni yuvaları kura ile belirlendi.

TOKİ Sivas Yenimahalle Emekli 2+1 kura sonucu!

TOKİ Sivas Yenimahalle Emekli projesi 2+1 daireler bulunuyor. TOKİ Sivas Yenimahalle Emekli 2+1 kura sonucu açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Sivas Yenimahalle Emekli kura sonucu tam liste!

TOKİ Sivas Yenimahalle Emekli projesinde 184 adet konut bulunuyor. TOKİ Sivas Yenimahalle Emekli kura sonucu tam liste açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Sivas Yenimahalle Emekli kura sonucu!

TOKİ'nin Sivas Yenimahalle projesi kapsamında hayata geçirdiği 184 adet için kura heyecanı başladı. TOKİ Sivas Yenimahalle Emekli kurası yarın çekilecek.

TOKİ Sivas Yenimahalle Emekli kura çekimi nerede?

Sivas Yenimahalle 184 Konut Emekli projesi kapsamında hayata geçirilen daireler için kura çekimi gerçekleştirilecek. Peki, TOKİ Sivas Yenimahalle Emekli kura çekimi nerede?

Sivas Yenimahalle Emekli Toki kura çekimi 2016!

TOKİ'nin Sivas Yenimahalle 184 Konut Emekli projesi kapsamındaki daireler kurayla satılacak. İşte, Sivas Yenimahalle Emekli Toki kura çekimi 2016 detayları...

TOKİ Sivas Yenimahalle Emekli Evleri kurası!

Sivas Yenimahalle 184 Konut Emekli projesi kapsamında, hak sahibi olan Emekliler için hak belirleme kurası yapılacak. Peki, TOKİ Sivas Yenimahalle Emekli Evleri kurası ne zaman?

TOKİ Sivas Yenimahalle Emekli kuraları detayları!

TOKİ Sivas Yenimahalle Emekli kuraları 10 Ekim 2016 tarihinde çekilecek. Projede 184 adet konut yer alıyor.

TOKİ Sivas Yenimahalle Emekli kura çekim yeri!

184 konutluk TOKİ Sivas Yenimahalle Emekli projesindeki daireler kurayla satılıyor. İşte, TOKİ Sivas Yenimahalle Emekli kura çekim yeri...

TOKİ Sivas Yenimahalle Emekli kura çekim tarihi!

Toplamda 184 adet daireden meydana gelen TOKİ Sivas Yenimahalle Emekli projesindeki daireler kura ile satılacak. İşte, TOKİ Sivas Yenimahalle Emekli kura çekim tarihi...

emekli toki sivas kura sonuçları Haberi

emekli toki sivas kura sonuçları

Kurada, asil ve yedek olarak hak sahibi olamayanlar başvuru ücretlerini 23 Mayıs 2016 tarihinden itibaren T.C. Ziraat Bankası A.Ş. İmranlı şubesinden geri alabilecek.


Ödeme koşullarına göre projede yüzde 12 peşin ödemede kalanı 180 ay taksit ya da yüzde 20 peşinde ise kalan bedeli 240 aya kadar taksit sağlanıyor.


TOKİ Sivas İmranlı Emekli kura çekimi 18 Mayıs 2016 tarihinde yapılacak. Fiyatların 77 bin 500 TL'den başladığı projede toplamda 109 adet dairenin emekliler için satışta.


Satış duyurusu için