16 / 05 / 2024

emekli yılbaşı ikramiyesi

emekli yılbaşı ikramiyesi

Milyonlarca emekli ocak ayında yeni maaşlarla birlikte yılbaşı ikramiyesinin verilip verilmeyeceğini merak ediyor. Yeni yıl zammı için geri sayım başlarken gözler yılbaşı ikramiyesinde...

16 milyon emekliye yılbaşı müjdesi! T.C Kimlik sonu 1,3,5,7,9 olanların hesabına saniyeler içinde nakit para ödenecek!

Emekli maaş zamlarının netlik kazanmasının ardından emekli promosyon ödemelerinin artması bekleniyor. 16 milyon emekliye yılbaşı müjdesi! T.C Kimlik sonu 1,2,3,4,5,6,7,8 olanların hesabına saniyeler içinde nakit para ödenecek...

Ekim'de emekli maaşları yükselecek mi? Emeklilere yılbaşından önce zam müjdesi var mı? Hükümetten açıklama! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından emekli maaşlarındaki ek artış için çalışma sürdürülüyor. Peki Ekim'de emekli maaşları yükselecek mi? Emeklilere yılbaşından önce zam müjdesi var mı?

Emekliye yılbaşı ikramiyesi yolda mı? Milyonların gözü kulağı burada! İşte Bakan Bilgin’den açıklama geldi!

Emeklilerin gözü kulağı yılbaşı ikramiyelerinde. Bu konuya dair Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’den geldi. İşte detaylar!

Emeklilere yılbaşı ikramiyesi verilecek mi, ne kadar olacak? SSK, Emekli Sandığı, Bağ-Kur emeklileri ikramiye alacak mı?

Emekliler, bu sene yılbaşında ikramiye alıp alamayacaklarını sorguluyor. İşte 2023 emekli yılbaşı ikramiyesine dair detaylar!

Emekli yılbaşı ikramiyesi 2023! Yılbaşında emeklilere ikramiye var mı? Emeklilere yılbaşı ikramiyesi ne verilecek mi?

Emekliler, bu sene yılbaşında ikramiye alıp alamayacaklarını sorguluyor. İşte 2023 emekli yılbaşı ikramiyesine dair detaylar!

Emekli promosyonunun ardından şimdi de yılbaşı sürprizi! Halkbank bu kadar para verecek

Bankalar emekli promosyonlarının ardından şimdi de yılbaşı kampanyalarına ağırlık vermeye başladı. Kampanya hazırlayan bankalar arasında yer alan Halkbank, vatandaşlara ödeyeceği tutar hakkında detaylı bir açıklama yayınladı.

Emekli yılbaşı zammı için çekmecedeki rakamlar ortaya çıktı! En düşük maaş ne kadar olacak?

Emekli yılbaşı zammı pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Emekli yılbaşı zammı için çekmecedeki rakamlar da ortaya çıktı. En düşük maaş ne kadar olacak?

Emeklilere yılbaşı ikramiyesi verilecek mi?

Milyonlarca emekli ocak ayında yeni maaşlarla birlikte yılbaşı ikramiyesinin verilip verilmeyeceğini merak ediyor. Yeni yıl zammı için geri sayım başlarken gözler yılbaşı ikramiyesinde...

Yılbaşı büyük ikramiyesiyle İstanbul’da 138 daire alınabiliyor!

Milli Piyango’nun yılbaşı büyük ikramiyesi ile İstanbul’da alınacak 138 daire aylık 303 bin lira kira getiriyor.

DKY Kartal'da yılbaşı fırsatının bir tık fazlası!

"DKY Kartal'da yılbaşı fırsatının bir tık fazlası" sloganıyla tanıtılan projede 331 adet konut ve ticari birimler bulunuyor. Proje 22 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Balance Güneşli yılbaşı partisi 23 Aralık'ta!

Balance Güneşli yılbaşı partisi düzenliyor. 23 Aralık Çarşamba günü Balance Güneşli satış ofisinde gerçekleşecek yılbaşı partisi 16:00-19:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

Bernardo'dan yılbaşı sofra tasarımı püf noktaları!

Sofra Tasarım Uzmanı Bernardo, yılbaşında da davetlere ev sahipliği yapacak olanlara kolaylıkla uygulayabilecekleri, sofra tasarımının püf noktalarını açıklıyor.

Porio Venezia, yılbaşı gecesinde ışıltılı sofraya davet ediyor!

Koleksiyonlarıyla fark yaratan Porio, Venezia ile özel geceler için doğru bir tercih olduğunu gözler önüne seriyor. Porio, yeni serisi Venezia ile unutulmaz yılbaşı sofraları için doğru bir tercih olarak dikkat çekiyor.

emekli yılbaşı ikramiyesi Haberi

emekli yılbaşı ikramiyesi

Milyonlarca emekli ocak ayında yeni zamlı maaşlarına kavuşabilmenin heyacanını yaşıyor. 2022 yılı için zamlı maaşlarda geri sayım başlarken gözler yılbaşı ikramiyesine çevrildi.  SSK ve Bağ-Kur emeklileri yılbaşı ikramiyesinin yeni yılda verilip verilmeyeceğini merak ediyor. Peki, emeklilere yılbaşı ikramiyesi verilecek mi, ne zaman yatacak? 2022 SSK Bağ-Kur emeklisine yılbaşı ikramiye var mı? İşte merak edilenler...

A Haber'de yer alan habere göre; Aralık ayının enflasyon verileri açıklanır açıklanmaz zam oranları netleşmiş olacak. Öte yandan emekliler yılbaşı ikramiyesinin verilip verilmeyeceğini araştırıyor. Peki, emeklilere yılbaşı ikramiyesi verilecek mi, ne zaman yatacak? 2022 SSK Bağ-Kur emeklisine yılbaşı ikramiye var mı? 

EMEKLİLERE YILBAŞI İKRAMİYESİ VERİLECEK Mİ?

Emeklilere sadece Ramazan ve Kurban bayramlarında 1.100 lira bayram ikramiyesi veriliyor. Bayram ikramiyeleri dışında başka bir ikramiye ödemesi yapılmamaktadır.

Bakan Nebati açıkladı! Memur ve...