22 / 07 / 2024

Emeklilere banka promosyonu ne kadar

Emeklilere banka promosyonu ne kadar

Emekli promosyon ödemeleri emekli vatandaşların gündemini hala meşgul ediyor. Promosyonların artıp artmadığı araştırılan konular arasında yer alıyor. İşte detaylar!

Emeklilere 12 bin TL ek gelir müjdesi: Bu ay başvurursanız, maaşa ek hesaba hemen yatıyor!

Emeklilere ek gelir imkanı sunan banka promosyonları Temmuz ayına girilmesiyle beraber yenilendi. Peki Fibabanka emekli promosyon ne kadar Temmuz 2024? Fibabanka promosyon başvurusu nasıl yapılır? İşte ayrıntılar...

Emekli promosyon başvurusu yapacaklar dikkat! 

Emekli promosyon kampanyalarının temmuz zammı ile değişmesi bekleniyor. Uzmanlar banka promosyonu başvurusu yapacak emekli vatandaşları uyarıyor. Haziran ayı banka promosyonları ile birlikte yer alan tüm detaylar.

Emeklilere Haziran müjdesi: 12 bin TL ek ödeme! Promosyon ne zaman yatar? İşte Denizbank emekli promosyon...

Emekliler, Haziran 2024 banka promosyonlarını merakla araştırıyor. En çok merak edilen bankalar arasında Denizbank promosyonu yer alıyor. Peki Denizbank emekli promosyon ne kadar? İşte o son dakika rakamlar...

Emeklilere PTT promosyonu şoku! Şimdi açıklandı: 15 ay boyunca...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, maaşını PTT’den alan 360 bin emeklinin, 15 aydır promosyon almadığı ile ilgili bir açıklama yaptı. İşte ayrıntılar...

Banka banka haziran ayı promosyon rakamları! Bankalar güncel haziran ayı emekli promosyonlarını açıkladı...

Banka promosyonu kampanyalarına tek tek haziran ayı güncellemesi yapıldığı kaydedildi. Buna göre, en yüksek emekli promosyonu 20.000 TL'ye dayanıyor. İşte banka banka emekli promosyon miktarları...

En yüksek emekli promosyonu veren banka hangisi?

Haziran ayının gelmesi ile birlikte bankalar, emekli maaş promosyonlarını da güncellemiş oldu. Güncellemeler ile beraber yenilenen banka promosyonları bir kez daha gündemdeki yerini koruyor. Bankalar yeni promosyon tutarlarıyla emeklilere 20 bin TL'ye varan promosyon fırsatı sağlamaktadır.

İş Bankası yeni emekli promosyonu Haziran 2024! Başvuran emeklinin hesabına işte tam bu kadar yatırılacak! 

Pek çok emekli banka banka promosyon rakamlarının ne kadar olduğunu araştırırken en çok merak edilen bankaların başında da İş Bankası geliyor. Peki İş Bankası Haziran 2024 emekli promosyonu ne kadar? 

Güncel emekli promosyonları ne kadar oldu? En yüksek promosyonu hangi banka veriyor?

Bankalar emekli promosyonlarını güncellediler. Milyonlarca emekli "En yüksek promosyonu hangi banka sunuyor?" sorusuna cevap arıyor. Buna göre, bankaların emekli promosyonları ve banka banka güncel rakamlar neler? 

En yüksek emekli promosyonu veren bankalar! 11 banka güncel promosyon kampanyalarını açıkladı!

Emekliye ek gelir sağlayan banka promosyon miktarları vatandaşlar tarafından takip edilip merak ediliyor. Buna göre, 11 banka tarafından güncel emekli promosyon kampanyaları  açıklandı. Bu süreçte güncel olarak 20 bin TL'ye dayanan emekli promosyonları dikkat çekiyor. 

Emeklilere maaşa ek olarak 17.500 TL yatıyor! Akbank promosyon 2024 ne kadar? İşte Akbank emekli promosyon 2024

Hem kamu bankaları hem de özel bankalar tarafından emeklilere verilen promosyonlar ek gelir sağlıyor. En çok merak edilen bankalar arasında Akbank yer alıyor. Peki Akbank emekli promosyonu ne kadar? Akbank emekli promosyon 2024 başvuru! İşte Akbank promosyon...

Ziraat Bankası emekli promosyonu ne kadar? En yüksek promosyon veren banka hangisi? Emekliler hemen bakın!

Ziraat Bankası SGK (Emekli Sandığı, SSK, Bağ-Kur) emekli maaş ödemelerini Banka aracılığıyla alan müşterilerine özel promosyon ödemesini duyurdu. Peki Ziraat Bankası emekli promosyonu ne kadar? En yüksek promosyon veren banka hangisi? Emekliler hemen bakın!

Garanti BBVA Mayıs 2024 emekli maaş promosyonu güncel rakamlarını açıkladı!

Emekli maaş promosyonu doğrultusunda Mayıs 2024 güncellemesini yapan Garanti BBVA yeni ödeme tarifesini de duyurdu. Buna göre, Garanti BBVA emeklilere ne kadar maaş promosyonu ödemesi yapacak? 

Emeklilere bu ay kesin ödenecek rakam şimdi açıklandı: İş Bankası emekli promosyon ne kadar?

Emekliler banka banka maaş promosyonlarını merakla araştırıyor. En çok merak edilen bankalar arasında da İş Bankası yer alıyor. Emeklilere bu ay kesin ödenecek rakam şimdi açıklandı. İş Bankası emekli promosyon ne kadar? 

Emeklilere banka promosyonu ne kadar Haberi

Emeklilere banka promosyonu ne kadar

Emeklilere verilen banka promosyonları pek çok kişiyi ilgilendiriyor. Bu konu bağlamında “Emeklilere banka promosyonu ne kadar?” sorusu sık sorulan sorular arasındadır.

İşte emekli promosyonuna dair detaylar…

EMEKLİ PROMOSYONU SON TARİH!

Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan (SGK) emekli maaşı banka promosyonlarına dair yeni bir açıklama yapıldı. Açıklamada kurum ile bankalar arasında Mart 2020 yılında imzalanan protokolün 01.11.2022 tarihinde güncelleneceği ve yeniden protokol imzalanacağı oldu.

Güncellenecek protokole göre; emekli maaşı ve promosyon miktarları şu şekildedir;

- 3500 liraya kadar emekli maaşına 3000 TL

- 3500 ile 7500 lira arası olanlara 3500 TL

- 7500– 10.000 lira arası olanlara 4500 TL

- 10.000 liradan fazla olanlara 5000 TL

Açıklamada, "Bankalar tarafından promosyon ödenebilmesi için emekli ve hak sahiplerinin talepte bulunmaları ve aylıklarını 3 yıl süre ile bankadan alacaklarına ilişkin taahhütname imzalamaları...