16 / 05 / 2024

Emeklilere banka promosyonu ne kadar

Emeklilere banka promosyonu ne kadar

Emekli promosyon ödemeleri emekli vatandaşların gündemini hala meşgul ediyor. Promosyonların artıp artmadığı araştırılan konular arasında yer alıyor. İşte detaylar!

Garanti BBVA Mayıs 2024 emekli maaş promosyonu güncel rakamlarını açıkladı!

Emekli maaş promosyonu doğrultusunda Mayıs 2024 güncellemesini yapan Garanti BBVA yeni ödeme tarifesini de duyurdu. Buna göre, Garanti BBVA emeklilere ne kadar maaş promosyonu ödemesi yapacak? 

Emeklilere bu ay kesin ödenecek rakam şimdi açıklandı: İş Bankası emekli promosyon ne kadar?

Emekliler banka banka maaş promosyonlarını merakla araştırıyor. En çok merak edilen bankalar arasında da İş Bankası yer alıyor. Emeklilere bu ay kesin ödenecek rakam şimdi açıklandı. İş Bankası emekli promosyon ne kadar? 

Emeklilerin hesabına kesin bu kadar yatacak! İş Bankası emekli promosyonu 2024! 

Milyonlarca emekli hangi bankanın kaç TL promosyon verdiğini merak ediyor. En çok araştırılan banka da İş Bankası oluyor. Peki İş Bankası emekli promosyonu ne kadar? İşte İş Bankası emekli promosyon 2024..

Kuveyt Türk emekli banka promosyonu! SSK, Bağ-kur, emekli sandığı emeklileri dikkat! 12 bin lira promosyon veriliyor!

Kuveyt Türk emekli banka promosyonu emekliler tarafından araştırılıyor. Kuveyt Türk emeklilere 12 bin liraya kadar banka promosyonu veriyor. 2024 Kuveyt Türk emekli banka promosyonu ödemesi...

En fazla promosyon veren bankalar!  Ziraat bankası promosyon 2024 ne kadar? İş Bankası promosyonu kaç lira? 

Milyonlarca emekli en fazla promosyon veren bankaları araştırıyor. Emeklilere ek gelir kaynağı sağlayan promosyon ödemeleri gündemden düşmüyor. En fazla promosyon veren bankalar!  Ziraat bankası promosyon 2024 ne kadar? İş Bankası promosyonu kaç lira? 

Banka banka promosyon kampanyaları! Promosyonlar 20 bin TL'ye kadar verilebiliyor...

Bankalar tarafından verilen güncel promosyon kampanyaları vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Buna göre emekli promosyon miktarları 20 bin TL'ye kadar gelmiş durumda. Emeklilere en yüksek promosyon veren banka hangisi? Güncel banka promosyonları neler?

Akbank emekli promosyon ne kadar? Akbank'tan maaş alanlar dikkat! Akbank 2024 emekli promosyon tutarı!

Banka promosyonları milyonlarca emekli tarafından merakla takip ediliyor. Emekliler hangi bankanın daha çok promosyon verdiğini araştırıyor. Bu kapsamda en çok da Akbank emekli promosyon ödemesi en çok merak edilenler arasında. Peki Akbank emekli promosyon ne kadar? 2024 emekli banka promosyonu kaç

Garanti emekli promosyonu kaç TL? Garanti Bankası'ndan maaş alan emekliler acil baksın! Garanti Bankası promosyonu 2024 

Bankalar emekliler için yarışa girdi. Her banka emekli promosyon ödemelerini paylaştı. Peki Garanti emekli promosyonu kaç TL? Garanti Bankası'ndan maaş alan emekliler hemen baksın! 

Emekli banka promosyon ödemeleri: Yapı Kredi ne kadar 2024 promosyon veriyor? 2024 Yapı Kredi emekli promosyonu

Milyonlarca emekli banka banka promosyon rakamlarının ne kadar olduğunu araştırıyor. Peki Yapı Kredi ne kadar 2024 promosyon veriyor? 2024 Emekliler ne kadar banka promosyonu veriyor? Yapı Kredi Banka promosyon ödemesi kaç lira?

Promosyon başvurusu nasıl yapılır? E devletten emekli promosyon başvurusu! Banka promosyonu 2024 son dakika!

Emekli maaş promosyonu almak için başvuruların nasıl yapılacağı merak konusu oldu. İşte E devletten emekli promosyon başvurusu! Banka promosyonu 2024 son dakika! 

Emeklilere Şubat 2024 müjdesi: İşte en yüksek maaş promosyonu veren 3 banka!

Milyonlarca emekliye, emekli maaşlarını taşıdıklarında bankalar tarafından promosyon ödemesi yapılıyor? Peki en yüksek maaş promosyonu veren 3 banka hangileri? Kamu bankalarında emekli promosyonu kaç TL? İşte Şubat 2024 promosyon ödemeleri...

Emekliler için yeni promosyon yarışı! En düşük maaş promosyonu ne kadar? Hangi banka kaç TL emekli promosyonu veriyor? 

Bankaların güncel emekli promosyon tutarları merakla araştırılıyor. Peki en düşük maaş promosyonu ne kadar? Hangi banka kaç TL emekli promosyonu veriyor? İşte banka banka o rakamlar...

12 bin 500 TL+5 bin TL+maaş ile emeklilerin cebi ısınacak! Kasım ayında peş peşe ödemeye yapılacak!

Milyonlarca emekliyi kapsayan banka promosyonu, 5 bin TL bayram ikramiyesi ve en az 7 bin 500 TL maaş ödemeleri hesaplara yatırılacak. 

Emeklilere banka promosyonu ne kadar Haberi

Emeklilere banka promosyonu ne kadar

Emeklilere verilen banka promosyonları pek çok kişiyi ilgilendiriyor. Bu konu bağlamında “Emeklilere banka promosyonu ne kadar?” sorusu sık sorulan sorular arasındadır.

İşte emekli promosyonuna dair detaylar…

EMEKLİ PROMOSYONU SON TARİH!

Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan (SGK) emekli maaşı banka promosyonlarına dair yeni bir açıklama yapıldı. Açıklamada kurum ile bankalar arasında Mart 2020 yılında imzalanan protokolün 01.11.2022 tarihinde güncelleneceği ve yeniden protokol imzalanacağı oldu.

Güncellenecek protokole göre; emekli maaşı ve promosyon miktarları şu şekildedir;

- 3500 liraya kadar emekli maaşına 3000 TL

- 3500 ile 7500 lira arası olanlara 3500 TL

- 7500– 10.000 lira arası olanlara 4500 TL

- 10.000 liradan fazla olanlara 5000 TL

Açıklamada, "Bankalar tarafından promosyon ödenebilmesi için emekli ve hak sahiplerinin talepte bulunmaları ve aylıklarını 3 yıl süre ile bankadan alacaklarına ilişkin taahhütname imzalamaları...