02 / 05 / 2024

emekliye ne zaman zam yapılacak

emekliye ne zaman zam yapılacak

2023 yılı yaklaştıkça milyonlarca emekli de maaşlarına ne kadar zam geleceği ile ilgili araştırmalar yapıyor. Emeklilerin 1 Ocak 2023 zammı tek tek hesaplandı! Duyan emekli inanamadı! Hemen bakın...

Emekli bayram ikramiyeleri ne zaman ödenecek? Tarih belli oldu! Detaylar netleşti!

Milyonlarca emeklinin merakla beklediği emekli bayram ikramiyeleri belli oldu. Yılda 2 kez ödenen emekliye bayram ikramiyesinde zam oranı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 3 bin TL olarak açıklandı. Emekli bayram ikramiyeleri ne zaman yatacak?

Çalışan emekliye 5 bin TL müjdesi! Emekli ikramiyesi ne zaman yatacak? 5 bin TL tahsis numarasına göre ödeme günleri...

Cumhuriyetin 100. yılı dolayısıyla emeklilere bir defa verilen 5 bin TL ikramiyenin çalışan emeklilere de verilmesi gündemde yer alıyor. Peki, emekli ikramiyesi ne zaman yatacak? İşte detaylar...

Emekliye 5 bin lira ikramiye ne zaman hesaplara yatacak? Kimlere verilecek? Tüm ayrıntılar belli oldu!

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda milyonlarca emekliye Cumhuriyetin 100. yılına özel ikramiye verilecek. Emekliye bir defaya mahsus ikramiye düzenlemesi TBMM'de kabul edildi.  Emeklilere 5 bin lira ikramiye ne zaman verilecek? Tarih belli oldu. İşte ayrıntılar...

SSK, Bağkur, 4A, 4B emeklilerine 29 Ekim ikramiyesi ne zaman yatacak? Emekliye 5 bin TL müjdesi!

SSK, Bağkur, 4A, 4B emeklilerine 29 Ekim ikramiyesi ne zaman yatacak sorusunun yanıtı pek çok kiş tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki söz konusu ikramiyeler ne zaman yatacak?

SSK ve Bağkur emeklilerinin ek zammında son dakika! Emekliye ek zam ne zaman yapılacak? Acil bakın!

SSK ve Bağkur emeklileri merakla ek zammın ne zaman yapılacağını merak ediyor ve araştırıyor. Peki Emekliye ek zam ne zaman yapılacak? Acil bakın...

Emekliye ek zam olacak mı? Emekli zammı ne zaman belli olacak?

Milyonlarca emekli günlerdir ek zam bekliyor. Peki, emekliye ek zam olacak mı? Emekli zammı ne zaman belli olacak?

Emekli maaşına zam gelecek mi? Emekliye ek zam ne zaman yapılacak? Son dakika!

Emeklilere verilen zam miktarının beklentileri karşılayamaması nedeniyle, milyonlarca emekli ek zam talebiyle bekliyor. Peki, emekliye ek zam olacak mı? Emekli zammı ne zaman belli olacak? İşte ayrıntılar..

Emekliler acil bakın! Seyyanen zamda son dakika! Emekliye ne zaman seyyanen zam yapılacak?

Emekliler acil bakın... Seyyanen zamda son dakika! Emekliye ne zaman seyyanen zam yapılacak? İşte milyonlarca emekliyi yakından ilgilendiren detaylar...

Emekliye Kurban Bayramı 2022 ikramiyesi kaç lira yatacak? Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman yatar?

Emeklilere dini bayramlar öncesi yatırılan ikramiye için bayramın yaklaşmasıyla da birlikte geri sayım başladı. Emeklilere ne kadar ikramiye yatırılacağı ise Google’da aranmaya başlandı. Peki Kurban Bayramı 2022 ikramiyesi kaç lira olacak? Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman yatar?

Emekliye ikinci promosyon ödemesi ne zaman yapılacak?

12 milyonu aşkın emekli, 2020 yılının üçüncü çeyreğine girmemizle birlikte ikinci promosyon ödemelerinin ne zaman yatırılacağı sorunun yanıtını araştırmaya başladı. Peki emekliler için ikinci promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? İşte 2020 emekli promosyon ödemeleri hakkında merak edilenler...

TOKİ Kırşehir Kaman altgelir kura çekimi ne zaman?

Konut sayısından az başvuru olduğu projede toplamda 63 adet daire emekliye özel satışta. Peki TOKİ Kırşehir Kaman altgelir kura çekimi ne zaman?

TOKİ Zonguldak Çaydeğirmeni kura çekilişi ne zaman?

Toplamda 324 adet dairenin emekliye özel satışta olduğu projede daireler 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Peki TOKİ Zonguldak Çaydeğirmeni kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Çanakkale Ayvacık Emekli kura çekilişi ne zaman?

Ödemelere göre 240 aya kadar vade sağlanan projede 160 adet daire emekliye özel satışta. Peki TOKİ Çanakkale Ayvacık Emekli kura çekilişi ne zaman?

emekliye ne zaman zam yapılacak Haberi

emekliye ne zaman zam yapılacak

2023 yılı yaklaştıkça milyonlarca emekli de yeni maaşlarına ne kadar zam geleceği ile ilgili son dakika gelişmelerini merak ediyor.

Emekli zamları ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Piyasa uzmanı ünlü ekonomist Tunç Şatıroğlu ile SGK Uzmanı Özgür Erdursun milyonlarca kişinin merak ettiği son dakika zamları ile ilgili açıklamalar yaptı.

Peki emeklilerin maaş zammı belli oldu mu? Emeklilerin 1 Ocak 2023 zammı ne kadar? Duyan emekli inanamadı! Hemen bakın...

Yaptığı tahminlerle dikkat çeken ünlü ekonomist Tunç Şatıroğlu ile SGK Uzmanı Özgür Erdursun, milyonlarca kişinin merak ettiği emekli zammı ile ilgili bazı açıklamalar yaptı. 

Milyonlarca kişinin merak ettiği ve araştırdığı emekli zamları ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, son zamanlarda gündemden düşmeyen emekli maaşlarına son olarak geçtiğimiz Ağustos'ta zam yapılmıştı.

Açıklanan resmi rakamlara göre,...