25 / 07 / 2024

emel güntaş

emel güntaş

Kanlıca'daki evine 4 yıl önce taşınan Şenay Gürler, evin dekorasyonunu en yakın arkadaşı Emel Güntaş ile birlikte yapmış...

Ml Mimarlık İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ml Mimarlık İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emel Balcı tarafından kuruldu.

Tektaş pırlanta kolyelerde büyük indirim! 7 bin 775 TL yerine sadece 3 bin 17 TL! Emel pırlanta 20 Ocak fiyat listesi

Emel pırlantada tektaş pırlanta kolyelerde  görülmemiş indirim başladı. Pırlanta kolye 7 bin 775 TL yerine sadece 3 bin 17 TL'den satılıyor. İşte Emel pırlanta 20 Ocak 2023 fiyat listesi...

Pırlanta gerdanlıklarda dev fırsat! Tam yüzde 60 indirim! Bakan bir daha bakıyor Emel Diamond 14 Ocak 2023 fiyat listesi

Emel Diamond'ta tüm pırlanta takılarda tam yüzde 60 indirim başladı. Fiyatları görenler gözlerine inanamıyor. Bakan bir daha bakıyor. Emel Diamond 14 Ocak 2023 fiyat listesi...

Güntaş Teknoloji Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Güntaş Teknoloji Ve Mimarlık Limited Şirketi Sancaktepe'de Erdal Taşçı ve Fuat Günlemiş ortaklığında kuruldu.

Güntaş Teknolojik Yapı Endüstri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Güntaş Teknolojik Yapı Endüstri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta Hilmi Soygün, Hasan Soygün ve Orhan Soygün ortaklığında kuruldu.

Yaşa Gör İnşaat Yapı Malzemeleri Hafriyat Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaşa Gör İnşaat Yapı Malzemeleri Hafriyat Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Zahit Ercan Altıntaş tarafından kuruldu.

Güntaş İç Mimarlık Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güntaş İç Mimarlık Otomotiv Ticaret Sanayi Limited Şirketi Bahçelievler’de  400  bin TL sermaye bedeli ile Cihan Beyazdağ tarafından kuruldu.

Develi Seyrani Turizm Nak İnş.Besi Gıda Petrol Ve Dayanık.Tüket Madde  San Tic. Limited Şirketi İst. Şubesi açıldı!

Develi Seyrani Turizm Nak İnş.Besi Gıda Petrol Ve Dayanık.Tüket Madde  San Tic Limited Şirketi İst Şubesi Bayrampaşa’da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Altıntaş tarafından açıldı.

Ms Güntaş Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ms Güntaş Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  400 bin TL sermaye bedeli ile Sertaç Güntaş tarafından kuruldu.

3emg Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

3emg Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Emel Gültekin tarafından kuruldu.

Çita Turizm İşletmeciliği İnşaat Gıda Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuzey Şubesi açıldı!

Çita Turizm İşletmeciliği İnşaat Gıda Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuzey Şubesi bugün Eyüpsultan'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Necmi Altıntaş tarafından açıldı.

Çita Turizm İşletmeciliği İnşaat Gıda Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Cotton Coffee Güney Şubesi açıldı!

Çita Turizm İşletmeciliği İnşaat Gıda Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Cotton Coffee Güney Şubesi bugün Çekmeköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Necmi Altıntaş tarafından açıldı.

Şükran Altıntaş, Peker GYO'dan ayrıldı!

Peker GYO'nun Yönetim Kurulu üyesi Sn. Şükran Altıntaş, görevinden istifa etti. 

emel güntaş Haberi

emel güntaş
Ünlü oyuncu Şenay Gürler, Kanlıca'daki evinde Alman Kurdu köpeğiyle birlikte yaşıyor. Kanlıca'daki evine 4 yıl önce taşınan Gürler, beyaz ve açık kremin hakim olduğu evin dekorasyonunu yakın arkadaşı Emel Güntaş ile birlikte yapmış. 4 katlı 700 metrekarelik bahçe içinde bulunan, 160 metrekarelik ev, birbirinden bağımsız mekanlardan...