17 / 05 / 2024

Emin Arslan

Emin Arslan

Arshan Yapı İnşaat Emlak Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Osman Şenovalı ve Emin Arslan ortaklığıyla 30 bin TL sermaye ile 15 Nisan'da Üsküdar, Yavuztürk Mahallesi, Pazar Sokağı Sokak'ta kuruldu.

Arska Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arska Dış Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Emin Arslan,  Emre Arslan Selçuk Arslan  tarafından kuruldu.

Arshan Yapı İnşaat Emlak Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arshan Yapı İnşaat Emlak Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Osman Şenovalı ve Emin Arslan ortaklığıyla 30 bin TL sermaye ile 15 Nisan'da Üsküdar, Yavuztürk Mahallesi, Pazar Sokağı Sokak'ta kuruldu.

Emin Sazak: Hazine garantisi iyi kullanılmalı!

Türkiye Müteahhitler Birliği eski Başkanı Emin Sazak iyi planlanmamış yatırımlara, daha sonra finansman arayışları sırasında mali tavizler verilmek zorunda kaldığını belirterek bunun "kredibilite kaybına yol açtığı" uyarısında bulundu

Serkan Emin: Türkiye'de kendi enerjisini üreten 69 bina var!

Altensis Danışmanlık yetkilisi Serkan Emin "Türkiye'de kendi enerjisini üreten 69 bina var. Ama hâlâ dünyanın gerisindeyiz' dedi Serkan Emin, "Çevreci binaların İstanbul'da olmasının en büyük sebebi şehrin nüfusu ve iş gücü" dedi.

İha Arslan İnşaat Taahhüt Gıda Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İha Arslan İnşaat Taahhüt Gıda Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Seçgül Arslan, Hayriye Arslan tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 9 Haziran'da kuruldu.

Emin Şirketler Grubu Afyon’da termal otel inşa edecek!

Biri 500, diğer 645 odalı otel projesi içim proje çizimlerinin yapıldığını belirten Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, “Tesis alanı içerisinde adeta yok yok" dedi

Gülay Yedekçi Arslan'dan engelsiz binalara turuncu bayrak önerisi!

Yeni Yüzyıl Üniversitesi Öğretim Üyesi Mimar Yrd. Doç Dr, Gülay Yedekçi Arslan, Mimarlar Odası Eskişehir Şubesi üyelerine "Mimarlar Engelleri Aşıyor " başlığı altında konferans düzenledi.

Emin Üstün: Afyon'a termal tesis yapacağız!

Emin Şirketler Grubu 23. Yıl etkinlikleri kapsamında Afyon'da 4 günlük kampa girdi. Afyon'da Emin Grup adına alınan arsa üzerine yapılacak termal tesisin şu an projesinin çizildiği belirtildi.

Yılmaz Arslan kimdir?

Batman Valisi Yılmaz Arslan, 23 Mayıs 2014 tarihinde 29008 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile merkeze alınan isimler arasında yer alıyor. Peki, Yılmaz Arslan kimdir? İşte Yılmaz Arslan'ın biyografisi...

Emin Şirketler Grubu 23.yıl dönümünü kutladı!

Tesis ve otomobil 1991 yılında otomobil alımında yaşanan zorluklar neticesinde Türkiye'de farklı bir sistem kurarak otomobil alımını kolaylaştıran Emin Şirketler Grubu 23.yıl dönümünü 600 çalışanı ile birlikte kutladı.

Ahmet Emin Ok Dedeman Park Gaziantep'in yeni müdürü oldu!

Dedeman Hotels & Resorts International'ın 2013 yılında hizmete açtığı Dedeman Park Gaziantep'in, Otel Müdürlüğü görevine 2007 yılından itibaren Dedeman Grubu bünyesinde çeşitli pozisyonlarda görev yapan Ahmet Emin Ok getirildi...

İnşaat Mühendisi Emin Salar vefat etti!

Emekli D.S.İ İstanbul Bölge Müdür Yardımcısı İnşaat Mühendisi Emin Salar vefat etti. Cenazesi 8 Mayıs 2014 Perşembe günü (bugün) Çapa Odabaşı Camii'nde kılınacak öğle namazının ardından Edirne Süloğlu mezarlığında toprağa verilecek...

Emin Üstün: Anadolu'nun pek çok ilinde konut projesi inşa edeceğiz!

Emin Şirketler Grubu 23'üncü yılını kutluyor. Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, İstanbul'da devam eden inşaatların yanı sıra Anadolu'da da yakın zamanda çeşitli projeler hayata geçireceklerini söyledi.

Emin Arslan Haberi

Emin Arslan

Arshan Yapı İnşaat Emlak Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Osman Şenovalı ve Emin Arslan ortaklığıyla 30 bin TL sermaye ile 15 Nisan'da Üsküdar, Yavuztürk Mahallesi, Pazar Sokağı Sokak'ta kuruldu. 

Arshan Yapı İnşaat Emlak Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır: her türlü mesken ve işyeri inşaatı yapımı alım ve satımı inşaata müsait arsa tedariki alım satımı ve bu arsaları projelendirilmesi hertürlü inşaatların tadilat tasarım tamirat işlerinin yapılması projelendirilmesi hertürlü inşaatların veya tesislerin elektirik mekanik ısı yalıtımı gibi işlerin ifa edilmesi projelendirilmesi danışmanlığının yapılması mühendislik ve mimarlık işlerinin ifa edilmesi kat karşılığı ev ve işyerlerinin inşa edilmesi hertürlü inşaat malzemelerinin alımı satımı  Her türlü mesken ve işyerlerinin pazarlanması aracılık edilmesi alım ve satımı...