01 / 05 / 2024

Emin Balkış biyografi

Emin Balkış biyografi

Mimar Emin Balkış kimdir? Emin Balkış, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Emin Balkış, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Emin Balkış...

Eminönü'ndeki İTO'ya ait araziye otel yapılıyor!

İSTANBUL Ticaret Odası'nın Eminönü'ndeki merkez binasının hemen yanında yer alan büyük arazi ihaleye çıkıyor. Mülkiyeti TOBB ve İTO'ya ait araziye otel, iş merkezi, toplantı ve kültür merkezi yapılması planlanıyor.

Emin Balkış kimdir?

Mimar Emin Balkış kimdir? Emin Balkış, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Emin Balkış, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Emin Balkış...

Remzi Aydın’dan Eminönü Alibeyköy tramvay hattı açıklaması!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eminönü’nden Alibeyköy’e uzanan tramvay projesinin tamamlanmış olduğunu da belirten Başkan Aydın “Onun dışında Bağcılar – Beşiktaş – Gayrettepe metrosu Eyüp’ten geçiyor, 4 tane istasyonu bizde" dedi

Ahmet Emin İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmet Emin İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 18 Şubat 2015 'te, 200 bin TL sermaye ile Sultanbeyli 'de, Ahmet Emin Demir Müdürlüğü 'nde kuruldu.

El Emin Uluslararası Proje Tasarım Elektrik Enerji Mühendislik Turizm ve Taşımacılık İnşaat Yatırım Şirketi kuruldu!

El Emin Uluslararası Proje Tasarım Elektrik Enerji Mühendislik Turizm ve Taşımacılık İnşaat Yatırım Şirketi 13 Şubat 2015'te, 1 milyon TL sermaye ile Fatih'te, A.A.Jasım Jasım Müdürlüğü'nde kuruldu.

Emin Halebak kimdir?

Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak kimdir? Emin Halebak, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Emin Halebak, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Emin Halebak...

1981 yılında Eminönü'nde çok katlı otopark isteniyormuş!

1981 yılında Eminönü'nde bulunan belediye otoparkı yetersiz kalmaya başlamış. Otomobillerine yer bulmak için her gün çeşitli güçlüklerle karşılaşan şoförler, Eminönü ve Sirkeci'ye Karaköy'deki gibi çok katlı otoparkın yapılmasını istemişler.

Emin Akçaoğlu: Ekonomi için inşaat yetmez AR-GE de lazım!

Doç. Dr. Emin Akçaoğlu, ekonominin rekabet gücünün ancak üniversite-sanayi işbirliğini geliştiren ve daha fazla kaynağı Ar-Ge'ye yönlendiren bir yapısal dönüşüm ile mümkün olabileceğini söyledi.

1980 yılında Eminönü Meydanı piknik yeri olmuş!

1980 yılında İstanbul'un en kalabalık yerlerinden biri olan Eminönü Meydanı piknik yeri olmuş. Bunaltıcı sıcaklardan korunmak isteyen halk, Eminönü Meydanı'ndaki orta refüjü dinlenecek yer haline getirmişler.

1940 yılında Eminönü'nden Karaköy'e bakıyorsunuz!

İETT, arşivindeki bu fotoğrafı sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden takipçileriyle paylaştı... 1940 yılında Eminönü'nden Karaköy yönüne doğru bir açıyla çekilen fotoğrafta dönemin ulaşım araçları ve Galata Köprüsü'nün halini gösteriyor...

Mehmet Emin Kocaaliler: Yeni yapılan oteller ileride hastaneye dönüşebilir!

Plansız hayata geçirilen otellerin bir kısmının hastaneye dönüşmek durumunda kalabileceğini belirten Hilton Garden Inn Genel Müdürü Mehmet Emin Kocaaliler, "Paranın kolay geleceği zannediliyor, turizmin böyle bir gerçeği yok" dedi.

Emin Üstün: 2015 yılı vites yükseltme yılı olacak!

Afyon'da 150 milyon dolarlık termal otel, Erzurum'da ise 80 milyon dolarlık AVM yatırımında gün saydıklarını belirten Emin Evim Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün 2015 yılının vites yükseltme yılı olacağını söyledi.

Bağcılar'da kentsel dönüşüm emin adımlarla sürüyor!

Bağcılar'da kentsel dönüşüm emin adımlarla sürüyor. Bağcılar'da Kentsel Dönüşüm Projesi emin adımlarla devam ediyor. Bağcılarlıların destek verdiği Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yeni yaşam alanları kurmak için yıkımlar yapılıyor.

Emin Balkış biyografi Haberi

Emin Balkış biyografi

Emin Balkış kimdir?

Emin Balkış, 1972 yılında İstanbul'da doğdu. Lisans eğitimini 1994 yılında İTÜ Mimarlık Fakültesi'nden mezun olarak tamamladı. 


1999'da İTÜ Fen Bilimleri Enstitüsü'ne verdiği Modernist Mekanın Evrimi adlı teziyle Yüksek Mimar ünvanı aldı. Okul sonrası Erginoğlu&Çalışlar Mimarlık ile çalışmaya başladı. 2001 yılında İSTON Özgün Tasarımlar Yarışması'nda teşvik ödülüne, 2002'de ise Çimsa Kent Mobilyaları Tasarım Yarışması'nda 1. Mansiyon'a layık görüldü. 


Çeşitli dergilerde yayınlanmış makaleleri ve katıldığı yarışmalar bulunan Emin Balkış, mesleki çalışmalarına 2003'de Elvan Çalışkan ile kurduğu arkiZON Mimarlık Limited Şirketi'nde devam etmektedir.


Projeleri:

Tom Martin Jean Fabrikası (2012)

Aksaray Ofis Binası (2011 - Sürüyor)

İdealtepe’de Apartman (2011)

Ataşehir Ofis Binası (2011)

Troya Müzesi Ulusal Mimari Yarışma Projesi (2011)

Tutkunlar Fabrika Binası (2010)

Fenerbahçe Apartmanı (2010)

Albaraka Genel Müdürlük Binası İç Mekan Tasarımı (2010)

Greenpark Otel (2010)

AG Evi (2009)

Bakü Olimpik Yüzme Havuzu...