01 / 05 / 2024

Emin Balkış mimarlık

Emin Balkış mimarlık

Mimar Emin Balkış kimdir? Emin Balkış, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Emin Balkış, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Emin Balkış...

Emin Aydın Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Emin Aydın Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Avcılar'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Emin Aydın tarafından kuruldu.

Elegant Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şubesi açıldı!

Elegant Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şubesi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Emin Dilekli tarafından açıldı.

Mosta Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mosta Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ensar Yalnız ve Muhammed Emin Binici ortaklığında kuruldu.

Hdmb İnşaat Mühendislik Mimarlık Dış Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!

Hdmb İnşaat Mühendislik Mimarlık Dış Ticaret  Limited Şirketi Fatih’te  100 bin TL sermaye bedeli  ile Hasan Hüseyin Akderi, Mehmet Şehsuvar Balkıs tarafından kuruldu.

Butik Mimarlık Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Butik Mimarlık Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş’ta 400 bin TL sermaye bedeli  ile Muhammed Emin Melikoğlu tarafından kuruldu.

Çinkaya Mimarlık Yapı İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çinkaya Mimarlık Yapı İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Emin Çinkaya tarafından kuruldu.

1h1m Yapı İnşaat Mimarlık Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

1h1m Yapı İnşaat Mimarlık Yatırım Anonim Şirketi bugün Ataşehir’de 300 bin TL sermaye bedeli ile Figen Hoşver ve Emin Serhan Meriç  tarafından kuruldu.

Ae Plan Yapı İnşaat Mimarlık Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ae Plan Yapı İnşaat Mimarlık Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Emin Sayar ve Emre Baş ortaklığında kuruldu.

Gentaş Hafriyat İnşaat Mimarlık Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gentaş Hafriyat İnşaat Mimarlık Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kuzu Bektaş ve Emin Genç tarafından kuruldu.

Atlas Çevresel Düzenleme Proje Uygulama Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atlas Çevresel Düzenleme Proje Uygulama Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Emin Subaşı tarafından kuruldu.

Umy Mimarlık Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!  

Umy Mimarlık Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emin Göktuğ Aydın tarafından kuruldu. 

Dem Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dem Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Emin Durmuş tarafından kuruldu.

MEA Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

MEA Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Emin Akbulut tarafından kuruldu...

Emin Balkış mimarlık Haberi

Emin Balkış mimarlık

Emin Balkış kimdir?

Emin Balkış, 1972 yılında İstanbul'da doğdu. Lisans eğitimini 1994 yılında İTÜ Mimarlık Fakültesi'nden mezun olarak tamamladı. 


1999'da İTÜ Fen Bilimleri Enstitüsü'ne verdiği Modernist Mekanın Evrimi adlı teziyle Yüksek Mimar ünvanı aldı. Okul sonrası Erginoğlu&Çalışlar Mimarlık ile çalışmaya başladı. 2001 yılında İSTON Özgün Tasarımlar Yarışması'nda teşvik ödülüne, 2002'de ise Çimsa Kent Mobilyaları Tasarım Yarışması'nda 1. Mansiyon'a layık görüldü. 


Çeşitli dergilerde yayınlanmış makaleleri ve katıldığı yarışmalar bulunan Emin Balkış, mesleki çalışmalarına 2003'de Elvan Çalışkan ile kurduğu arkiZON Mimarlık Limited Şirketi'nde devam etmektedir.


Projeleri:

Tom Martin Jean Fabrikası (2012)

Aksaray Ofis Binası (2011 - Sürüyor)

İdealtepe’de Apartman (2011)

Ataşehir Ofis Binası (2011)

Troya Müzesi Ulusal Mimari Yarışma Projesi (2011)

Tutkunlar Fabrika Binası (2010)

Fenerbahçe Apartmanı (2010)

Albaraka Genel Müdürlük Binası İç Mekan Tasarımı (2010)

Greenpark Otel (2010)

AG Evi (2009)

Bakü Olimpik Yüzme Havuzu...