29 / 04 / 2024

Emin evim Ahenk İstanbul yol tarifi

Emin evim Ahenk İstanbul yol tarifi

İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü bölgesinde, Eminevim tarafından hayata geçirilen Ahenk İstanbul projesinin içerisinde toplam 500 adet daire yer alıyor. İşte Eminevim Ahenk İstanbul harita...

Faizsiz konutta masraflar düşecek! Ev sahibi olmak kolaylaşacak! 

Birevim, Emin Evim, Fuzul Gayrimenkul, İmece Yatırım, Katılımevim ve Sinpaş; BDDK’dan ‘Tasarruf Finansı’ sistemi için lisanslarını alan şirketler oldu. Sektör temsilcileri, konut ve ve otomobil için ekstra kredi masrafı olmayacağına dikkat çekti. 

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla Şubesi açıldı!

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla Şubesi bugün Tuzla'da 300 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Şahin tarafından açıldı.

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Levent Şubesi açıldı!

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Levent Şubesi Kağıthane'de 300 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Şahin tarafından açıldı.

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Eyup Sultan Şubesi açıldı!

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Eyup Sultan Şubesi Eyüpsultan'da 300 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Şahin tarafından açıldı.

Emin Evim Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Mimaroba Şubesi açıldı!

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün 300 milyon TL sermaye bedeli ile Mimaroba'da şube açtı. 

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi ve Ticaret A.Ş. Zeytinburnu Şubesi açıldı!

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi ve Ticaret A.Ş. Zeytinburnu Şubesi bugün 300 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi ve Ticaret A.Ş. Sancaktepe Şubesi açıldı!

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi ve Ticaret A.Ş. Sancaktepe Şubesi bugün 300 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Beylikdüzü Ahenk İstanbul'da 80 ay 0 faiz!

Emin İnşaat'ın Beylikdüzü Gürpınar'daki projesi Ahenk İstanbul’da kalan az sayıdaki konutlar sahiplerini bekliyor. AHENK İSTANBUL projesinde, son konutlar %30 peşinat ve 80 ay faizsiz vade seçenekleriyle sunuluyor.

Gebze Emin Evim'den 30 aileye tapuları verildi!

Gebze Emin Evim Şubesi tarafından ev sahibi olan 30 aileye düzenlenen programla tapuları verildi. 30 vatandaş aileleri ile birlikte katılırken, aileler ev sahibi olmanın mutluluğunu yaşadılar.

Emin İnşaat Ahenk İstanbul'da daire fiyatları 227 bin TL'den başlıyor!

Emin Şirketler Grubu bünyesindeki Emin İnşaat'ın Beylikdüzü Gürpınar'daki projesi Ahenk İstanbul projesinde 1 + 1, 2+1, 3+1 konutlar yüzde 30 peşinat ve 60 ay faizsiz vade seçenekleriyle satışa sunuluyor.

Emin İnşaat Ahenk İstanbul'da 60 ay 0 faizle!

Emin İnşaat'ın Beylikdüzü Gürpınar'daki projesi Ahenk İstanbul’da kalan az sayıda konut sahiplerini bekliyor. AHENK İSTANBUL projesinde 1+1, 2+1, 3+1 konutlar %30 peşinat ve 60 ay faizsiz vade seçenekleriyle sunuluyor.

Emin Evim Elbirliği Sistemi ile ayda bin 100 konut teslim ediyor!

Emin Evim’in hayata geçirdiği ve konutların taksitlerini müşterilerin belirlediği sisteme ilgi artıyor. ‘Elbirliği sistemi’ adı verilen yöntemle her ay 1.100 konut sahiplerine teslim ediliyor.

Emin Evim Afyon'da 2 termal otel yapacak!

Emin Termal Otel Convention projesi hakkında Saraydüzü köy muhtarlığında düzenlenen bilgilendirme toplatısında konuşan Proje Temsilcisi İbrahim Aktaş, son derece iddialı bir termel otel projesine sahip olduklarını belirtti.

Emin evim Ahenk İstanbul yol tarifi Haberi

Emin evim Ahenk İstanbul yol tarifi

Konut sahibi olmak isteyenlerin ödemelerde banka kredisi kullanabildiği Eminevim Ahenk İstanbul harita hakkında detay vermeden önce projenin diğer bilgilerine değinelim. 


İçerisinde 500 adet dairenin bulunduğu Beylikdüzü Ahenk İstanbul projesi, Eminevim tarafından yaşama geçiriliyor. Projede konut satışlarına devam ediliyor. 


Teslimlerine 2015 yılı içerisinde başlanması planlanan Eminevim Ahenk İstanbul harita resmi yayınlandı. Proje, 30 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde konumlanıyor.


1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve dubleks dairelerden meydana gelen Ahenk İstanbul Beylikdüzü projesinde firma bünyesinde vadelendirme yapılıyor.


İçerisinde; fitness center, sauna, buhar odası, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, squash, spor alanları, dinlenme alanları, yürüyüş yolları, kapalı otopark bulunan Ahenk İstanbul Evleri'nde yüzde 1 KDV uygulanıyor. 


Eminevim Ahenk İstanbul harita!


Telefon: 0212 855 85 55

Web Adresi: www.eminevimahenk.com

Merve...