29 / 04 / 2024

emin evim daire taksitleri

emin evim daire taksitleri

Emin Otomotiv tarafından hayata geçirilmiş olan Emin Evim projesiyle Türkiye'nin neresinde olunursa olunsun dilenen ev satın alınabiliyor...

Eminevim'le Türkiye'nin her yerinden ev sahibi olunabiliyor!

Emin Otomotiv tarafından hayata geçirilmiş olan EminEvim projesiyle ister 500 lira, ister 1.000 lira, isterse 1.500 lira taksitle konut sahibi olunabiliyor...

Emin Evim'de taksit sayısını müşteri belirliyor! Minimum 500 TL!

Eminevim’de taksit sayısı ve miktarı müşteri tarafından belirleniyor. Proje ev sahibi olmak isteyenlere kolaylık sunmaya devam ediyor

Faizsiz konutta masraflar düşecek! Ev sahibi olmak kolaylaşacak! 

Birevim, Emin Evim, Fuzul Gayrimenkul, İmece Yatırım, Katılımevim ve Sinpaş; BDDK’dan ‘Tasarruf Finansı’ sistemi için lisanslarını alan şirketler oldu. Sektör temsilcileri, konut ve ve otomobil için ekstra kredi masrafı olmayacağına dikkat çekti. 

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla Şubesi açıldı!

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla Şubesi bugün Tuzla'da 300 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Şahin tarafından açıldı.

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Levent Şubesi açıldı!

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Levent Şubesi Kağıthane'de 300 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Şahin tarafından açıldı.

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Eyup Sultan Şubesi açıldı!

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Eyup Sultan Şubesi Eyüpsultan'da 300 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Şahin tarafından açıldı.

Babel: 11 evim var, emekli olunca aynı hayatı sürdürmek için 40-50 daire almam lazım!

Galatasaray'dan kiralık olarak Ajax'a transfer olan Ryan Babel, 11 evi olduğunu ifade ederek, "Emekli olunca aynı hayatı sürdürmek için 40-50 daire almam lazım" dedi...

Emin Evim Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Mimaroba Şubesi açıldı!

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün 300 milyon TL sermaye bedeli ile Mimaroba'da şube açtı. 

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi ve Ticaret A.Ş. Zeytinburnu Şubesi açıldı!

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi ve Ticaret A.Ş. Zeytinburnu Şubesi bugün 300 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi ve Ticaret A.Ş. Sancaktepe Şubesi açıldı!

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi ve Ticaret A.Ş. Sancaktepe Şubesi bugün 300 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

İnsay Yapı, Evim Türkiye Fuarı'ndan mutlu döndü!

İnsay Yapı, ''Ondörtüç Pendik'' projesini Evim Türkiye Fuarı'na taşıdı. Projesini gurbetçilerin beğenisine sunan İnsay Yapı, Avrupa'da yaşayan Türk vatandaşların yoğüun ilgisiyle karşılaştı. Projeden daire almak isteyenler 7 adet rezervasyon yaptı.

Daire Kartal: Evim benim Kale'm!

Daire Kartal'da peşinatsız ev sahibi olun. Daire Kartal Evleri'nde 244 daireye yer verilirken, konut fiyatları 340 bin TL'den başlıyor.

Evim Yüksekdağ Esenyurt güncel daire fiyatları!

Evim Yüksekdağ Esenyurt güncel daire fiyatları 330 bin TL'den başlıyor. Evim Yüksekdağ Evleri projesinde konutların 2018 yılının yaz döneminde teslim edilmesi planlanıyor...

Esenyurt Evim Yüksekdağ fiyat aralığı!

Esenyurt Evim Yüksekdağ fiyat aralığı 297 bin TL'den başlıyor. Projede daire büyüklükleri 91 metrekare ile 171 metrekare arasında değişiyor...

Esenyurt Evim Yüksekdağ güncel fiyat listesi 2017!

Yüksekdağ Gayrimenkul Yatırım A.Ş.  tarafından hayata geçirilen Evim Yüksekdağ projesi 363 daire ve 9 dükkandan meydana geliyor. İşte Esenyurt Evim Yüksekdağ güncel fiyat listesi 2017!

emin evim daire taksitleri Haberi

emin evim daire taksitleri

Taksit sayılarını ve taksit tutarlarının konut alıcıları tarafından belirlenebildiği Eminevim projesi, Emin Otomotiv tarafından hayata geçiriliyor. Emin Evim'le konut sahibi olmak isteyenler Türkiye'nin neresinden ev sahibi olunmak isteniyorsa bunu ulaşılabilir kılıyor.