29 / 04 / 2024

Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün

Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün

Emin Şirketler Grubu 23. Yıl etkinlikleri kapsamında Afyon'da 4 günlük kampa girdi. Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün; önce büyükşehirlerde, sonra Anadolu'da yeni projeler hayata geçireceğiz, dedi

İsa Uçar otel odasında ölü bulundu! Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar Kimdir?

Bugün saat 10.00 sıralarında İstanbul Büyükçekmece'de bir otele giriş yapan Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar, kaldığı otel odasında ölü bulundu. 

Staff Group Yönetim Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Staff Group Yönetim Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Şişli'de Emin Acar tarafından kuruldu. 

Marmara Grup Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Marmara Grup Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi Küçükçekmece’de   50 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz   Akbaş tarafından kuruldu.

İstanbul Perakende Gayrimenkul Kiralama Yönetim Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Perakende Gayrimenkul Kiralama Yönetim Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Pendik’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Emin Demir tarafından kuruldu.

Dary Grup Yönetim Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dary Grup Yönetim Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  100 bin TL sermaye bedeli  ile Medine Ar tarafından kuruldu.

Hr Grup Yönetim Danışmanlığı Emlak Gıda Turizm Bilişim Oto Kir. İTH. İHR.TİC.VE SAN.LTD.ŞTİ. İstanbul şubesi açıldı!

Hr Grup Yönetim Danışmanlığı Emlak Gıda Turizm Bilişim Oto Kir. İTH. İHR.TİC.VE SAN.LTD.ŞTİ. İstanbul şubesi Şişli’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsa Köşker tarafından açıldı.

Emin Grup, Emin Üstün Holding çatısında bir araya geldi!

Türkiye'de 1991 yılında kurulan ve faizsiz konut sistemi, otomotiv, enerji, sigorta, inşaat, tarım ve hayvancılık gibi alanlarda faaliyet gösteren, üretim ve yatırımlar gerçekleştiren Emin Grup, şirketler topluluğu olarak Emin Üstün Holding oldu.

Zekeriya Yıldırım Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Tekfen Holding Olağan Genel Kurul ve Yönetim Kurulu toplantısı sonrasında, yeni Yönetim Kurulu da belirlendi. 2015'ten bu yana Tekfen Holding’de Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yürüten Murat Gigin, bayrağı Zekeriya Yıldırım’a devrederken, Grup Şirketler Başkanlığı’na ise Ali A. Pandır getirildi.

Emin Grup'tan Afrika'ya anlamlı destek!

Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı ve hayırsever iş insanı A. Sefa Üstün, Bakan Soylu’nun çağrısına uyup Afrika’da açılacak 62 su kuyusu bağışladı.

Redzonem Yönetim Danışmanlık Temizlik Peyzaj Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Redzonem Yönetim Danışmanlık Temizlik Peyzaj Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Emin Taşdemir tarafından kuruldu.

Emin Grup organik tarımda büyüyecek!  

Emin Grup, organik tarıma yatırım yapıyor. Emin Grup yetkilileri, "Biz arazileri toplayıp buna kira verme yoluna gidiyoruz. Konya bölgesinde çok büyük meyve ve domates ekimi olmaya başladı. Bu yatırımlarla ilgili elbirliği sistemi yapıyoruz." şeklinde konuştu..

Emin Üstün son yolculuğuna uğurlandı!

Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Emin Üstün son yolculuğuna uğurlandı. Üstün'ün cenazesi Karacaahmet Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Emin Üstün kimdir?

Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün kimdir? 68 yaşında vefat eden Emin Üstün bugüne kadar hangi görevlerde bulundu?

Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün Haberi

Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün

1991 yılında otomobil alımında yaşanan zorluklar neticesinde Türkiye'de farklı bir sistem kurarak otomobil alımını kolaylaştıran Emin Otomotiv ve ev alımı noktasında faizsiz sistemleriyle halka çözümler sunan Eminevim gibi markaları bünyesinde barındıran Emin Şirketler Grubu 23. Yıl etkinlikleri kapsamında Afyon'da 4 günlük kampa girdi. Hem gelecek hedeflerinin konuşulduğu, hem de geçmiş yılların masaya yatırıldığı programda kıdemli  ve başarılı Emin Grup çalışanlarına ödül ve plaketleri yönetim kurulu tarafından takdim edildi. 4 gün süren kampa Emin Şirketler Grubu'nun 600 çalışanı katıldı. Özel olarak düzenlenen iki oturumda Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün ile gerçekleştirilen söyleşide Emin  Üstün çalışanlara hitaben bir konuşma yaptı. Çalışanlardan gelen soruları da cevaplayan Üstün konuşmasında pek çok önemli noktaya değindi. Önce büyükşehirlerde, sonra Anadolu'da yeni projeler hayata...