18 / 05 / 2024

Emin Pompa İnşaat nerede

Emin Pompa İnşaat nerede

Emin Pompa İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Karabayır tarafından kuruldu. 

Emin Delbe Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Emin Delbe Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Emin Delbe tarafından kuruldu.

Emin Can Ayanoğlu İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emin Can Ayanoğlu İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Emin Can Ayanoğlu tarafından kuruldu.

Yka Beton Ve Pompa İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yka Beton Ve Pompa İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Yusuf Karaahmetli tarafından kuruldu.

Emin Altyapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emin Altyapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Kurt tarafından kuruldu.

Emin Aydın Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Emin Aydın Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Avcılar'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Emin Aydın tarafından kuruldu.

Emin Uçar İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Emin Uçar İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Emin Uçar İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı. 

Özaktaş Pompa İnşaat Makina Oto Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özaktaş Pompa İnşaat Makina Oto Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Özgün tarafından kuruldu.

Emin Group İnşaat İthalat İhracat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Emin Group İnşaat İthalat İhracat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye ile Ghulam Farok Amını tarafından kuruldu

Emin Grup, Emin Üstün Holding çatısında bir araya geldi!

Türkiye'de 1991 yılında kurulan ve faizsiz konut sistemi, otomotiv, enerji, sigorta, inşaat, tarım ve hayvancılık gibi alanlarda faaliyet gösteren, üretim ve yatırımlar gerçekleştiren Emin Grup, şirketler topluluğu olarak Emin Üstün Holding oldu.

Emin Grup, Emin Üstün Holding'e dönüştü!

Türkiye’de 1991'de temelleri atılan ve farklı sektörlerde hizmet veren şirketleri bünyesinde barındıran Emin Grup, holding yapısına geçti ve bir şirketler topluluğu olarak Emin Üstün Holding’e dönüştü. Şirket, hizmetlerine Emin Üstün Holding olarak devam edecek.

Hacı Emin Aydın vefat etti!

EMAY (Emin Aydın) Şirketler Grubu'nun isim babası ve EMAY Uluslararası Mühendislik Müşavirlik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Aydın'ın babası Hacı Emin Aydın vefat etti. 

Tasarruf Finansman Yasası Emin Üstün'ün en büyük hayaliydi!

Tasarruf finansman yasasının yürürlüğe girmesiyle yasanın çıkması için uzun seneer büyük çaba sarf eden, sektörün kurucusu merhum iş insanı A. Emin Üstün’ün hayali gerçek oldu.

Öz Emin Mühendislik İnşaat Emlak Gıda Otomotiv Spor Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Emin Mühendislik İnşaat Emlak Gıda Otomotiv Spor Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Abru Oğuzhan tarafından kuruldu.

Emin Pompa İnşaat nerede Haberi

Emin Pompa İnşaat nerede

Emin Pompa İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Karabayır tarafından kuruldu. 

Emin Pompa İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
Her türlü hazır beton üretimi, alım satımı, beton döküm isleri beton pompası hizmeti, kiralaması alım satımı,hazır betonla ilgili ve beton pompası ile ilgili her nevi ticareti yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler

Emin Pompa İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Uğur Mumcu Mah.2121.Sok. No.42/A...