10 / 05 / 2024

Emin Şirket projeleri

Emin Şirket projeleri

25 yıldır 80 binden fazla teslimat yapan Emin Şirketler Grubu, Eminevim ile her geçen gün bu hedefini daha da yükseltiyor. Vatandaşları 291 TL’den başlayan ödeme seçenekleriyle faizsiz ev sahibi yapıyor.

Viven İnşaat, 2024'te yeni projeleri ile gayrimenkul sektörüne hız kazandıracak

Viven İnşaat, İzmir ve Çeşme’de hayata geçirdiği yeni projeleri ile gayrimenkul sektöründe liderliğini sürdürmeyi amaçlıyor. Şirket tarafından  2023 yılı değerlendirildi ve 2024 yılına dair hedefler ve yeni projeler paylaşıldı. 

İvke Gayrimenkul İnşaat Elektrik Turizm Hayvancılık Ticaret Limited Şirket kuruldu!

İvke Gayrimenkul İnşaat Elektrik Turizm Hayvancılık Ticaret Limited Şirket bugün Büyükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Emin Yılmaz tarafından kuruldu.

Yeni konut projeleri belli oldu! Tahincioğlu 2023 yılı inşaat projelerini duyurdu!

Tahincioğlu Gayrimenkul 2023 yılında yeni konut projesine başlayacağı lokasyonları açıkladı Şirket, 2023 yılında yapılması planlanan projelere dair kamuoyunu bilgilendirdi. Buna göre şirket tarafından farklı lokasyonlarda yeni konut projeleri yapılacak. İşte detaylar…

Emin Grup, Emin Üstün Holding'e dönüştü!

Türkiye’de 1991'de temelleri atılan ve farklı sektörlerde hizmet veren şirketleri bünyesinde barındıran Emin Grup, holding yapısına geçti ve bir şirketler topluluğu olarak Emin Üstün Holding’e dönüştü. Şirket, hizmetlerine Emin Üstün Holding olarak devam edecek.

Halk GYO yeni şirket kurdu! 

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yeni şirket kurdu. Halk Yapı Projeleri Geliştirme Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de kuruldu.

Özyurtlar Holding, en çok konut üretimi yapan şirket ödülünü aldı!

Özyurtlar Holding, Real Estate Stars/ Gayrimenkul Liderleri Zirvesi’nde; “En çok konut üretimi yapan şirket” kategorisinde 1’inci oldu. Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, "Sektöre yenilikçi ve prestijli projeleri kazandırmayı hedefliyoruz" dedi...

Engin Keçeli ve Nedim Keçeli'den yeni şirket!

Hayata geçirdiği konut projeleri ile sektörde adından söz ettiren Seba İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Keçeli ve Engin Keçeli bugün yeni bir şirket daha kurdular. 

Kasr-ı-Derya ve Kasrı-Ahsen projeleri geliyor! Yeni Proje!

Omran İnşaat imzası ile Kasr-ı-Derya ve Kasrı-Ahsen projeleri hayata geçiriliyır. Şirket ilk etapta 700 milyon liralık yatırım yapmayı planlıyor...

Eminönü-Alibeyköy tramvay hattı Küçükköy Meydanı'na uzatılacak!

Gaziosmanpaşa'daki ulaşım projeleri, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile birlikte masaya yatırılarak değerlendirildi. Toplantıda Eminönü-Alibeyköy Cep Otogarı tramvay hattının Küçükköy Meydanına kadar uzatılması kararı alındı.

Esbey Mimarlık'tan Konya'ya yeni konut projeleri!

Esbey Mimarlık Şirket Müdürü Muhammet Eskici, Konya'da yaşam standartlarını üst seviyede tutan projeleri hayata geçirdiklerini belirtti.

Eminönü'ndeki Kültür Varlıklarını Koruma Kurulu binası yıkılacak hale geldi!

ISTANBUL'un tarihi ve kültürel yapılarıyla ilgili restorasyon ve inşaat projeleri için hayati kararlar alan İstanbul Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu'nun yer aldığı bina dökülüyor. Eminönü'ndeki tarihi binanın duvarları rutubetten yıkılacak halde.

Kentsel dönüşüm projeleri girişimci sayısını arttırdı!

Günümüzde artan kentsel dönüşüm projeleri, elinde sermayesi olanı inşaatçı yaptı. 2012'den bu yana ana faaliyet konusu inşaat olan 19 bin 254 yeni şirket kuruldu. Şirketlerin 699'unda yabancı sermaye ortaklığı oluştu

Eminevim Anadolu'da konut projeleri hayata geçirecek!

Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün "Ankara, İzmir, Bursa, Konya, Erzurum gibi büyükşehirler başta olmak üzere Anadolu'nun pek çok ilinde konut projeleri hayata geçireceğiz" dedi...

Emin Şirket projeleri Haberi

Emin Şirket projeleri


Toplumun orta gelirli kesimine hitap eden projeler ve organizasyonlarla alt kesimi ev ve otomobil sahibi yapmayı amaçlayan, Elbirliği sistemi ile bugüne kadar 80 binin üzerinde teslimat yapan Emin Şirketler Grubu, Eminevim ile, tabandaki vatandaşı da ev sahibi yapıyor. Günümüzde dar gelirli ailelerin ev sahibi olmalarının zorluğunu ortadan kaldırarak, tabanın sorununu çözen Eminevim her geçen gün teslimat sayısını arttırarak vatandaşları Türkiye’ nin her yerinden faizsiz ev sahibi yapıyor.


Peşinat yok vade farkı yok faiz yok

Peşinatlı veya Peşinatsız seçenekler arasından tercihini yapan vatandaşlara,120 aya kadar taksitlendirme yapılıyor. Seçilen taksit sayısının aynı zamanda o gruptaki kişi sayısı olduğu sistemde her ay bir ev parası birikerek, noter huzurunda yapılan çekilişle her ay bir vatandaş ev sahibi oluyor.


291 TL taksitle ev sahibi olma fırsatı


Bugüne kadar...