04 / 05 / 2024

Emin Üstün kentsel dönüşüm

Emin Üstün kentsel dönüşüm

Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün Türkiye'deki konut sorununa ve ihtiyacına değindi. Üstün kentsel dönüşüm yaşam kalitesini arttıracaktır dedi.

Eminevim Emin Enerji olarak güneş enerjisi santrali kuracak!

Eminevim A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, Fikirtepe'deki dönüşüm sürecine bölgede şubeler açarak giriş yaptıklarını söyledi. Üstün, Emin enerji olarak güneş enerjisiyle de ilgileniyoruz" dedi...

Emin Üstün: Kentsel dönüşüm ile kiralar fırladı!

Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, kentsel dönüşümün kiralık evlere olan talebi artırdığını ancak kiralık ev bulmanın zorlaştığını belirtti. Emin Üstün, kentsel dönüşümün kiralık evlere olan talebi artırdığını belitti.

Vatandaş sordu, Kentsel Dönüşüm Uzmanı cevapladı! 7 soruda 100 yılın kentsel dönüşümünde merak edilenler!

Evleri kentsel dönüşüme girenlerin hakları neler? Müteahhitle yerinde kentsel dönüşüm nasıl olacak? Kaç konut verilecek? Metrekare hesabı nasıl yapılıyor? Vatandaş sordu, Kentsel Dönüşüm Uzmanı cevapladı... 7 soruda 100 yılın kentsel dönüşümünde merak edilenler...

İMO Kocaeli Şube Başkanı Akgün: ‘Kentsel dönüşümün önü açılsın’

İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Ali Akgün, kentsel dönüşüm kanuna ilişkin yaptığı açıklamada, “İstanbul depreminde büyük bir felaket yaşamamak ve depremin çevre kentlere etkisinin daha fazla büyümemesi açısından zaman kaybetmeden kentsel dönüşümün önünün açılması lazım” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kentsel dönüşümde ideal gösterdiği uygulama ilk kez Bursa'da hayata geçti! Örnek proje...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kentsel dönüşümde ideal gösterdiği zemin+5 uygulamasının uygulandığı Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi, Bursa’nın çarpık ve plansız görüntüyü yok ederek dönüşümün önünü açan Türkiye’de ilk ve örnek proje oldu.

Emin Aydın Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Emin Aydın Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Avcılar'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Emin Aydın tarafından kuruldu.

Özgün Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgün Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özgün Bekmezci tarafından kuruldu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, riskli binaların kentsel dönüşüme sokulması için vatandaşlara çağrıda bulundu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bir kez daha tüm vatandaşlarıma, 6 Şubat acılarını tekrar yaşamamak için eski ve riskli binalarını kentsel dönüşüme sokmaları çağrısında bulunuyorum." şeklinde konuştu.

Yedi çekmeceli derin dondurucu ile yiyecekleriniz üstün koruma altında! 12 Şubat 2023 fiyat listesi

Geniş hacme sahip olmayan derin dondurucusunu  değiştirmek isteyenler için Vestfrost; yedi çekmecesi bulunan üstün soğutma teknolojisine sahip derin dondurucuyu tüketicilerinin beğenisine sunuyor.

Peugeot Expert Van 0 faiz fırsatıyla satışta! Üstün yakıt ekonomisi! 29 Kasım 2022 fiyat listesi...

Peugeot Expert Van, Kasım ayına özel 0 faiz fırsatıyla satışa sunuluyor. Üstün yakıt ekonomisiyle dikkat çeken Expert Van fiyatları merak ediliyor. Peki Peugeot Expert Van fiyatları bu ay ne kadar? En ucuz Peugeot Expert Van kaç TL? İşte 29 Kasım 2022 fiyat listesi...

Tüm arazi şartlarında üstün performans! Toyota Hilux 4 Eylül 2022 Fiyat listesi…

Japon teknolojisi performansla buluştu. Ortaya her türlü arazi şartlarına uyum sağlayan Toyota Hilux çıktı. Hilux, üstün performans, verimli motoru ve dayanıklı tasarımı sizi off-road seçenekleri arasında tek seçeneğiniz olacak. İşte 4 Eylül 2022 Fiyat listesi..

Tuba Büyüküstün, Suadiye'de ev arıyor!

Sabah Gazetesi köşe yazarı Bülent Cankurt, bugünkü köşesinde Tuba Büyüküstün'ün yeni ev arayışını kaleme aldı. İşte Bülent Cankurt'un 'Evlenebilmek için pazarlık yapıyor' başlıklı yazısı...

Som Üstün Hizmet İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Som Üstün Hizmet İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Başakşehir’de  10 milyon TL sermaye bedeli ile Som Group Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Aş , Üstün Hizmet Dayanıklı Tüketim Malları İnşaat Turizm tarafından kuruldu.

Emin Grup, Emin Üstün Holding çatısında bir araya geldi!

Türkiye'de 1991 yılında kurulan ve faizsiz konut sistemi, otomotiv, enerji, sigorta, inşaat, tarım ve hayvancılık gibi alanlarda faaliyet gösteren, üretim ve yatırımlar gerçekleştiren Emin Grup, şirketler topluluğu olarak Emin Üstün Holding oldu.

Emin Grup, Emin Üstün Holding'e dönüştü!

Türkiye’de 1991'de temelleri atılan ve farklı sektörlerde hizmet veren şirketleri bünyesinde barındıran Emin Grup, holding yapısına geçti ve bir şirketler topluluğu olarak Emin Üstün Holding’e dönüştü. Şirket, hizmetlerine Emin Üstün Holding olarak devam edecek.

Emin Üstün kentsel dönüşüm Haberi

Emin Üstün kentsel dönüşüm

İnsanların beslenme, giyim gibi temel ihtiyaçlardan biri olan barınma ihtiyacının da sağlıklı şekilde karşılanması olduğuna dikkat çeken Emin Üstün, ''Konut, tekil kişiler veya aile için barınak olmanın yanında toplum için sosyal, ekonomik ve fiziksel içeriği olan bir kavramdır. Ülkemizdeki konut özelliklerine baktığımızda, tarih içinde doğa koşullarına, toplumun gelenek ve göreneklerine, siyasal yapının özelliklerine, üretim ilişkileri ve biçimine, nüfus yapısı ve özelliklerine, kentleşme tipine ve ekonomiye bağlı olarak zamanla değişiklik göstermiştir” diye konuştu.



40 bin ailenin barınma ihtiyacını çözdüklerini söyleyen Üstün hükümetin desteğinin de bu sorunu hızlandırdığını söyledi. Elbirliği sistemi ile 2016 yılında 8 bin konut teslimi yapıldığını bu sayının 2017 yılında artacağını söyelen Üstün, ''Sadece biz değil bütün sektör hedeflerini daha yukarılara çıkartmak için öncelikle insanlarımızın sosyal ve kentsel yaşam...