14 / 05 / 2024

Emin Uyan

Emin Uyan

Yan tarafında hafriyat çalışması yapılan dükkanın çökmesi dolayısıyla, itfaiye, sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Ekipler, çökmeyle ilgili inceleme yaptı.

1967 yılında Eminönü'ne iki yaya üstgeçidi yapılacakmış!

1967 yılında yeniden tanzim edilen Eminönü Meydanı'nda iki yaya üstgeçidi yapılması kararlaştırmış. Ticaret Bankası tarafından inşa edilecek olan geçitler 500 bin liraya mal olacakmış. Geçitlerin altında da dükkanlar açılacakmış.

1967 yılında Eminönü Meydanı inşaatı devam ediyormuş!

1967 yılında Eminönü'nü Sirkeci'ye bağlayan ikinci yol inşaatı devam ediyormuş. Meydanda çok az bir işçi çalışıyormuş. Haşim İşcan çalışmaların aksamadığını, normal olarak devam ettiğini belirtmiş.

1966 yılında Eminönü - Beyazıt yolu için istimlaklere başlanmış!

1966 yılında, Eminönü - Beyazıt yolunun yapılması için Belediye gerekli hazırlıklara başlamış. 58 bina istimlak edilecekmiş. Belediye bütçesinden istimlak bedeli olarak 5 milyon 700 bin lira ayıracakmış.

1966 yılında Sirkeci - Eminönü arasındaki onarım 70 milyona mal olacakmış!

1966 yılında Sirkeci ile Eminönü arasında, Denizcilik Bankası'na ait binaların yıkım işi 130 bin liraya ihale edilmiş. Burada 70 milyon lira sarfıyla yeni binalar yapılacakmış.

Emin Ucuz: Arap ülkeleri ile ihracat artacak!

TÜRKİYE ve Arap ülkeleri arasındaki ticaret hacminin artırılması için 20'ye yakın ülkeden 500 iş insanının bir araya geldiği Türk Arap Gıda ve Gıda Teknolojileri Zirvesi'nde Türk Arap İş Adamları Derneği Genel Başkanı Emin Ucuz konuştu...

1939 yılında Eminönü'ne 13 parça emlak istimlak edilecekmiş!

Reşat Altın'ın 15 liraya satıldığı 1939 yılında, Eminönü'nde yıktırılan Valide Han arkasında 13 parça emlak istimlak edilecekmiş. İstimlak edilecek 13 gayrimenkule sadece 110 bin lira kıymet biçilmiş.

1965 yılında Beyazıt - Eminönü yolunun açılmasına başlanacakmış!

1965 yılında, trafik tıkanıklığını halletmek üzere, Beyazıt - Eminönü yolunun açılmasına başlanacakmış. Belediye, Beyazıt Meydanı ile Eminönü'nü birbirine bağlayacak yol için bütçesine 1 milyon liralık tahsisat koymuş.

Mehmet Emin Birpınar: Yapılar sebebi ile 35 bin insanın hayatı tehlikede!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Emin Birpınar,muhtemel bir depremde İstanbul'daki yapıların yüzde 67'sinin yıkılabileceğini, bu yapıların acilen yenilenmesine çalışıldığını söyledi.

Eminevim Emin Enerji olarak güneş enerjisi santrali kuracak!

Eminevim A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, Fikirtepe'deki dönüşüm sürecine bölgede şubeler açarak giriş yaptıklarını söyledi. Üstün, Emin enerji olarak güneş enerjisiyle de ilgileniyoruz" dedi...

Mustafa Uyan: Konut inşaatı için TOKİ ile görüştük!

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) İskenderun Şube Başkanı Mustafa Uyan, emekliler için uygun şartlarda konut inşa edilmesi hususunda 'Konut Projelerini' Ankara'da TOKİ üst düzey yöneticileriyle paylaştıklarını açıkladı.

1963 yılında Eminönü Meydanı'na Emlak Kredi Bankası sahip çıkmış!

1963 yılında, Eminönü Meydanı'nda otobüs duraklarının bulunduğu yere Emlak Kredi Bankası sahip çıkmış, saha için 7 milyon lira istemiş. Belediye ise durakların bulunduğu yerin yola ait olduğunu iddia etmiş.

1963 yılında Eminönü - Bebek troleybüs seferleri başlamış!

1963 yılında kuruluşu tamamlanan Eminönü - Bebek troleybüs hattının açılışı törenle yapılacakmış. Hattın uzunluğu 9 bin 700 metreymiş ve şehirde troleybüs hattının uzunluğu ise 48 bin 310 metreymiş.

Emin Hitay’dan iş dünyasına Endonezya’ya yatırım çağrısı!

Hitay Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Emin Hitay, özellikle altyapı ve enerji yatırımlarına ihtiyaç duyan Endonezya’nın sahip olduğu potansiyelin, iş adamlarına önemli başarıların kapılarını açabileceğini söyledi.

Emin Uyan Haberi

Emin Uyan


     Behzat Bulvarı üzerinde bulunan, Emin Uyan'a (74) ait ahşap dükkan yıkıldı. Bu sırada dışarıda olan Uyan, olaydan yara almadan kurtuldu. 

     Yan tarafında hafriyat çalışması yapılan dükkanın çökmesi dolayısıyla, itfaiye, sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Ekipler, çökmeyle ilgili inceleme yaptı. 

     Emin Uyan, dükkanı 44 yıldır işlettiğini belirterek, "Bunlar temeli kazarken 'çok yakın girmeyin' dedim. Onlar da, 'bir şey olmaz, yük yok ki binada' diyerek devam ettiler. Kepçe direğin altını oymuş. Bir anda çatır kütür yattı" dedi. 

     Çökme sırasında dışarıda olduğunu söyleyen Uyan, "Abdest alıp namaz kılacaktım. 'Tırnağımı keseyim de öyle' dedim. Tırnağımı kesmeye oyalanmasam buzdolabının yanında namaz kılıyor olacaktım. Kahveye kamyon girişinde de öyle oldu. Bu ikinci kaza" diye konuştu. 

     Dükkanın...