14 / 05 / 2024

Emin Yazıcı Öldü

Emin Yazıcı Öldü

Eczacıbaşı Yapı Gereçleri çalışanı Emin Yazıcı hayatını kaybetti

Esra Yazıcı Tözge kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kalekim Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Esra Yazıcı Tözge kimdir? Kaç yaşında? Esra Yazıcı Tözge daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Esra Yazıcı Tözge'nin eğitim hayatı nasıldı?

Kamil Süleyman Yazıcı kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Türkiye'nin önemli holdinglerinden Anadolu Grubu ve Yazıcılar Holding'in kurucusu ve Onursal Başkanı Kamil Süleyman Yazıcı kimdir? Kamil Süleyman Yazıcı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Kamil Süleyman Yazıcı'nın eğitim hayatı nasıldı? İşte Tuncay Özilhan`nın hayatına dair merak edilenler.

Yazıcı Kardeşler Gıda Ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Tarlabaşı Şubesi açıldı!

Yazıcı Kardeşler Gıda Ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Tarlabaşı Şubesi Beyoğlu'nda 20 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yazıcı ve Yakup Yazıcı ortaklığında açıldı.

Çolakoğlu Yazıcı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çolakoğlu Yazıcı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Yazıcı ve Muhammet Emin Çolak ortaklığında kuruldu.

Grand Yazıcı Bodrum satıldı! 

Hayri Yazıcı'ya ait Bodrum'da bulunan Grand Yazıcı Bodrum, Azerbaycanlı bir girişimciye satıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Muhsin Yazıcıoğlu Parkı Şb. açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Muhsin Yazıcıoğlu Parkı Şb. açıldı!

İlhami Yazıcı, Kuyumcukent Gayrimenkul Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

İlhami Yazıcı, Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları'nın Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olarak atandı. Komite görev dağılımı yeniden yapıldı...

Bursa İbrahim Yazıcı Stadyumu açıldı!

Nilüfer Belediyesi’nin hayata geçirdiği, Türkiye’nin örnek tesisi İbrahim Yazıcı Stadyumu, Bursaspor’un merhum başkanı İbrahim Yazıcı’nın ölüm yıl dönümünde hizmete açılacak.

3D yazıcıyla 10 bin dolara ev yapıldı!

Dünyanın inşaat alanlarında kullanmak üzere üretilen ilk mobil 3D (3 boyutlu) yazıcısıyla ev inşa edildi. 24 saat içinde 10 bin dolara 37 metrekarelik ev yapıldı.

3 boyutlu yazıcılarla ev yapıldı!

Ukraynalı bir şirket, 3 boyutlu yazıcılarla 8 saatte oturmaya hazır ev inşa etti. Ekonomik açıdan rahat olan 35 metrekarelik evler 29 bin 900 euroya satılıyor.

Üsküdar Muhsin Yazıcıoğlu Spor Salonu açıldı!

Üsküdar Belediyesi ve Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından inşa edilen Muhsin Yazıcıoğlu Spor Salonu hizmete açıldı. 15 bin metrekarelik alan Muhsin Yazıcıoğlu Spor Salonu protokol üyeleri tarafından açıldı.

Kocaeli Muhsin Yazıcıoğlu Köprüsü açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kocaeli Tıp Merkezi mevkiinde hayata geçirdiği Muhsin Yazıcıoğlu Köprüsü'nü hizmete açtı.

Başyazıcı Grubu rotasını İstanbul'a çevirdi!

Türkiye ekonomisinin geleceğine güvenen Kayserili Başyazıcı Grubu, yeni yatırımlarla ulusal marka olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Başyazıcı, Anadolu’dan sonra İstanbul pazarında da yer almaya hazırlanıyor.

Emin Yazıcı Öldü Haberi

Emin Yazıcı Öldü
Emin Yazıcı'nın vefatı nedeniyle başsağlığı ilanı yayınlayan Eczacıbaşı Yapı Gereçleri, ilanda şu ifadeleri kullandı;


"Eczacıbaşı Yapı Gereçleri çalışanlarımızdan Emin Yazıcı'yı kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz. Ailesine ve tüm yakınlarına başsağlığı...